Gość: ANETA IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 23:42 Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: 62.246.104.* 23.06.02, 23:44 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi ................. Anetko nie badz taka, bo jeszcze zostaniesz Bozenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 23:51 Och wybacz,ale wole byc Anetka.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: 62.246.104.* 24.06.02, 00:01 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Och wybacz,ale wole byc Anetka.pozdr. Jaaa?... nie mam co tobie wybaczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:08 no dobrze...ale gdzie Bozena L. sie podziala? Bo jak Ona cos dolozy to odrazu forum stawia na nogi,he,he p.s .cos czuje przez skore,ze gdzies tutaj sie czai Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:14 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no dobrze...ale gdzie Bozena L. sie podziala? > Bo jak Ona cos dolozy to odrazu forum stawia na nogi,he,he > p.s .cos czuje przez skore,ze gdzies tutaj sie czai dobrze czujesz ANETO. Bozenka L to moja siostra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:19 no to zapraszamy Twoja siostre,gwiazde forum do madrych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:22 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no to zapraszamy Twoja siostre,gwiazde forum do madrych komentarzy wybacz ANETO ale nie moge jej zaprosic . Ona po drugiej stronie rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:27 No jak to,przeciez nie chodzi mi do USA ,bo i tak Bozenki nie stac na lepsze miesca niz Jackowo,ale zapraszam na forum,komputer Ona ma,no chyba,ze chodzi do sasiadow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:30 A moze Ona podbija serca na innym forum.A ja sie Jej tak czepiam.Och mam wyzuty sumienia teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:32 Gość portalu: ANETA napisał(a): > A moze Ona podbija serca na innym forum.A ja sie Jej tak czepiam.Och mam wyzuty > > sumienia teraz.... a co Ty lesbija ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:34 Od razu lezbijka.Bardziej gustuje w inteligentnych mezczyznach Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:42 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Od razu lezbijka.Bardziej gustuje w inteligentnych mezczyznach ale Bozenka L nie jest mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 01:01 ale ja lubie z nia "dyskutowac"co ,odrazu o lozku myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Bozenka L nie jest mezczyzna 24.06.02, 02:42 galetik napisał(a): > ale Bozenka L nie jest mezczyzna. Kto wie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l A moze Ona podbija serca na innym forum. 24.06.02, 02:41 Gość portalu: ANETA napisał(a): > A moze Ona podbija serca na innym forum. Calkiem mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:30 Gość portalu: ANETA napisał(a): > No jak to,przeciez nie chodzi mi do USA ,bo i tak Bozenki nie stac na lepsze > miesca niz Jackowo,ale zapraszam na forum,komputer Ona ma,no chyba,ze chodzi do > > sasiadow hmm.wiesz do sasiadow to Ona moze i chodzi. zreszta co ci do tego po co tam chodzi? zainteresuj sie swoimi brudami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:32 U mnie calkiem czysto ,a u Ciebie w jackowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:44 Gość portalu: ANETA napisał(a): > U mnie calkiem czysto ,a u Ciebie w jackowie ? u Ciebie ANETO moze i czysto ale nie posprzatane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:51 no jak czysto to i posprzatane i ugotowane tez! Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 00:57 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no jak czysto to i posprzatane i ugotowane tez! Czesc Aneta.Zostalo Ci cos jeszcze tego ugotowanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 00:59 Jasne!zapraszam na golabki w sosie pomidorowym.wszystko wlasnej roboty.palce lizac.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: BRAKUJE MI BOZENKI L. 24.06.02, 01:05 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Jasne!zapraszam na golabki w sosie pomidorowym.wszystko wlasnej roboty.palce > lizac.pozdr. Dziekuje Anetko za zaproszenie.Pokaze zaraz ten post tej mojej spasionej.Wiesz, zarcie w domu jest ,tylko nie mozna tego dotykac ,bo jak sie okazalo to to dla studenta przygotowane.Z poczatku myslalem ze zezarla sama wszystko co bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: galetik i inni zazdrosni o studencika IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 01:10 ))))))) zal wam dupe sciska ze sie spotkaja??? Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: galetik i inni zazdrosni o studencika 24.06.02, 01:16 Gość portalu: marcee napisał(a): > ))))))) > > zal wam dupe sciska ze sie spotkaja??? Ja sie spotykam z nia juz od dawna szanowna marcee .Problem w tym ,ze nie ma co w domu jesc.Moze ten moj paczus z wrazenie zgubi kika kg chociaz Ona w takich przypadkach i im podobnych siega po ciacha.Moze tym razem bedzie odwrotnie.Mam taka cicha nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
papuas Re boszenka 24.06.02, 01:38 ja szukac boszenka , i czekac na boszenka, ona robic nice blow job !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Re boszenka IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 01:41 no cos w tym jest... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l ja szukac boszenka 24.06.02, 02:44 papuas napisał(a): > ja szukac boszenka , i czekac na boszenka, ona robic nice blow job !!!! Ty nic nie szukac moj maly ! Uwazaj zebym ci nie zrobila nice cos innego bo wyladujesz w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Daj lepjej przepis 24.06.02, 02:46 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Jasne!zapraszam na golabki w sosie pomidorowym.wszystko wlasnej roboty.palce > lizac.pozdr. Daj lepjej przepis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Daj lepjej przepis IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:49 No to juz wpadnij do mnie!zapraszam do lepszej dzielnicy od jackowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Nie mam czasu teraz 24.06.02, 02:57 Gość portalu: ANETA napisał(a): > No to juz wpadnij do mnie!zapraszam do lepszej dzielnicy od jackowa. Nie mam czasu teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Nie mam czasu teraz IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:03 no to jak bedziesz miec czas Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Jak mam mieszkac w Jackowie 24.06.02, 02:40 Gość portalu: ANETA napisał(a): > No jak to,przeciez nie chodzi mi do USA ,bo i tak Bozenki nie stac na lepsze > miesca niz Jackowo,ale zapraszam na forum,komputer Ona ma,no chyba,ze chodzi do > > sasiadow Jak mam mieszkac w Jackowie jak stukam z Kanady ! Jakies rozdwojenie osobowosci czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l mam komputer 24.06.02, 02:43 Gość portalu: ANETA napisał(a): >Komputer Ona ma,no chyba,ze chodzi do sasiadow Potwierdzam ze mam komputer Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Zawsze sa madre 24.06.02, 02:40 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no to zapraszamy Twoja siostre,gwiazde forum do madrych komentarzy Zawsze sa madre moje komentarze ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Bron mnie braciszku ! 24.06.02, 02:39 galetik napisał(a): > Bozenka L to moja siostra . Bron mnie braciszku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Bron mnie braciszku ! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:42 Alez Ty pomocy brata nie potrzebujesz...swietnie sobie radzisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Bron mnie braciszku ! 24.06.02, 02:51 bozena_l napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Bozenka L to moja siostra . > > Bron mnie braciszku ! > > przed czym mam Cie bronic? Ty mi nie wygladasz na moja siostrzyczke. ta druga Bozenka L bardziej podobna do mojej siory . bylas moze u fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bron mnie braciszku ! IP: *.fastres.net 24.06.02, 02:58 galetik napisał(a): > bozena_l napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > Bozenka L to moja siostra . > > > > Bron mnie braciszku ! > > > > > > przed czym mam Cie bronic? > Ty mi nie wygladasz na moja siostrzyczke. > ta druga Bozenka L bardziej podobna do mojej siory . > bylas moze u fryzjera? .......Pozdrow ja,dobrze sie kurwi(siostra). Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Bron mnie braciszku ! 24.06.02, 02:59 Gość portalu: tato napisał(a): > galetik napisał(a): > > > bozena_l napisał(a): > > > > > galetik napisał(a): > > > > > > > Bozenka L to moja siostra . > > > > > > Bron mnie braciszku ! > > > > > > > > > > przed czym mam Cie bronic? > > Ty mi nie wygladasz na moja siostrzyczke. > > ta druga Bozenka L bardziej podobna do mojej siory . > > bylas moze u fryzjera? > > .......Pozdrow ja,dobrze sie kurwi(siostra). nigdy nie zawiedzie. pozdrowie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l gdzie Bozena L. sie podziala? 24.06.02, 02:39 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no dobrze...ale gdzie Bozena L. sie podziala? Na zabawie bylam wczoraj. Wrocilam w nocy a dzisiaj emaile, telefony, zakupy itp Nie mam czasu na internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: gdzie Bozena L. sie podziala? IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:43 Nie masz czasu na internet?A co teraz nie stukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Akurat teraz mam chwile czasu ! 24.06.02, 02:47 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Nie masz czasu na internet?A co teraz nie stukasz? Akurat teraz mam chwile czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Ja tam wole 24.06.02, 02:38 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Och wybacz,ale wole byc Anetka.pozdr. Ja tam wole byc Bozenka L. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Bezczelny ! 24.06.02, 02:38 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: ANETA napisał(a): > > > Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi > ................. > Anetko nie badz taka, bo jeszcze zostaniesz Bozenka. Bezczelny ! Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Jestem, jestem 24.06.02, 02:37 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi Jestem, jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Jestem, jestem IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:41 No wreszcie Jestes!!!Cholernir sie stesknilismy za Toba!!!! Sluchaj "tato"chodzi po forum jakis wkorzony.Chyba potrzebuje Twojej pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Przecie 24.06.02, 02:47 Gość portalu: ANETA napisał(a): > No wreszcie Jestes!!!Cholernir sie stesknilismy za Toba!!!! > Sluchaj "tato"chodzi po forum jakis wkorzony.Chyba potrzebuje Twojej pomocy Przecie sie nie moge rozdwoic Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka Re: Jestem, jestem 24.06.02, 02:43 bozena_l napisał(a): > Gość portalu: ANETA napisał(a): > > > Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi > > Jestem, jestem Droga Bozenko L.Anetko tutaj przed chwila byla ale nijaki pan tato rzucil sie na Nia z pazurami( wiadomo, jak to pedal) .Podejrzewam ze poszla sobieZauwazylem jednak ze dlugo czekala na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jestem, jestem IP: *.fastres.net 24.06.02, 02:45 maz_aniutka napisał(a): > bozena_l napisał(a): > > > Gość portalu: ANETA napisał(a): > > > > > Gdzie Jestes?jakos smutno tutaj bez Ciebie,hi,hi > > > > Jestem, jestem > > Droga Bozenko L.Anetko tutaj przed chwila byla ale nijaki pan tato rzucil sie n > a > Nia z pazurami( wiadomo, jak to pedal) .Podejrzewam ze poszla sobieZauwazyle > m > jednak ze dlugo czekala na Ciebie. ......To chyba dobry moment by wam wpierdolic............. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l O co biega ? 24.06.02, 02:49 Gość portalu: tato napisał(a): > ......To chyba dobry moment by wam wpierdolic............. O co biega ? Tylko mnie nie ma jeden dzien i od razu jakies rewolucje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: O co biega ? IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:52 No pisalam Tobie ze tatko chodzi dzisiaj wkorzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Jestem, jestem IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:51 no to wal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jestem, jestem IP: *.fastres.net 24.06.02, 02:53 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no to wal!!!! .....No to zdejmuj majtki....... Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Jestem, jestem 24.06.02, 02:55 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: ANETA napisał(a): > > > no to wal!!!! > > .....No to zdejmuj majtki....... tato ale Ty podobno pedal. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Swinia jestes tato ! 24.06.02, 02:55 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: ANETA napisał(a): > > > no to wal!!!! > > .....No to zdejmuj majtki....... Swinia jestes tato ! Nie zmieniaj sie ... potrzebujemy takich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Jestem, jestem IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:56 a nie zdejme musisz sam... Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! 24.06.02, 02:58 Gość portalu: ANETA napisał(a): > a nie zdejme musisz sam... Swintusza na forum w godzinach wieczorowych ! Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:00 no cos Ty z Tata i na dodatek taki wulgarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.fastres.net 24.06.02, 03:07 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no cos Ty z Tata i na dodatek taki wulgarny Moge sie zmienic. Wiesz takie kurwy jak ty trzeba oszczedzac. To jak plucie na karetke pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:11 no to przestan tak wulgaryzowac,bo ludzie pomysla,zes Ty Polski zapomnial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.fastres.net 24.06.02, 03:14 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no to przestan tak wulgaryzowac,bo ludzie pomysla,zes Ty Polski zapomnial >no to prosze napisac przeprosiny............................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:17 Ja????????To Ty mnie wyzywasz i innych.To prosze mnie przeprosic za te k...i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.fastres.net 24.06.02, 03:20 Gość portalu: ANETA napisał(a): > Ja????????To Ty mnie wyzywasz i innych.To prosze mnie przeprosic za te k...i > tak dalej O.K.Napisz nowy tematrzepraszam tate............ Ja to tez zrobierzepraszam....................itd. Jestem slowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:25 No to skoro pomysl Twoj to proponuje,abys Ty zaczal temat.Ja tez jestem slowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Golabkow sie najedli i bede sie gruchac !!! IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 03:29 Na razie nie chce mi sie tutaj pisac ide na czat:www.wp.pl -30 latki Pa narazie Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Jestem, jestem 24.06.02, 02:53 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no to wal!!!! ouch. (ANETO przy okazji zapytaj czy ma czym?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Jestem, jestem IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:58 no wlasnie,musze sie Jego zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Jestem, jestem IP: *.fastres.net 24.06.02, 03:00 Gość portalu: ANETA napisał(a): > no wlasnie,musze sie Jego zapytac ....To ja sie zapytam ciebie.......... Robisz jeszcze ten numer z wiadrem? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l O co poszlo ? 24.06.02, 02:48 maz_aniutka napisał(a): > Droga Bozenko L.Anetko tutaj przed chwila byla ale nijaki pan tato rzucil sie n > a > Nia z pazurami W jakim thread to poszukam ? O co poszlo ? Gosciu z Jackowa czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: O co poszlo ? 24.06.02, 02:52 bozena_l napisał(a): > maz_aniutka napisał(a): > > > Droga Bozenko L.Anetko tutaj przed chwila byla ale nijaki pan tato rzucil > sie n > > a > Nia z pazurami > > W jakim thread to poszukam ? > > O co poszlo ? > > Gosciu z Jackowa czy jak ? ostatnio przesiaduje na Greenpoincie i grzebie w smietnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Gdzies czytalam 24.06.02, 02:54 galetik napisał(a): > ostatnio przesiaduje na Greenpoincie i grzebie w smietnikach. Gdzies czytalam artykul ze amerykanie sie skarza na polakow z greenpoint ze sikaja po ulicach i halasuja - zalosne ! To bylo kilka tyg. temu w jakiejs gazecie ne necie Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: Gdzies czytalam 24.06.02, 02:56 bozena_l napisał(a): > galetik napisał(a): > > > ostatnio przesiaduje na Greenpoincie i grzebie w smietnikach. > > Gdzies czytalam artykul ze amerykanie sie skarza na polakow z greenpoint ze > sikaja po ulicach i halasuja - zalosne ! > > To bylo kilka tyg. temu w jakiejs gazecie ne necie > > dokladnie . tego osobnika miedzy innymi opisywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANETA Re: Gdzies czytalam IP: *.dyn.optonline.net 24.06.02, 02:59 ja tez to czytalam,zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Artylul z polityki 24.06.02, 03:03 I w tym momencie wyniósł się z polskiej dzielnicy, która w swojej masie pozostawała taka, jak zastali ją Sami Swoi, ze sklepem Kiszka i wróżką Marią, która posługuje się tradycyjną metodą wróżenia z fusów z kawy. Dziś Bob mieszka na Queensie, ale każdy poranek spędza na wzór amerykański w Central Park, na swoim ekskluzywnym rowerze górskim, ponieważ jest to doskonały sposób na zregenerowanie organizmu, a także nawiązanie nowych znajomości. Największą tragedią starych polskich mieszkańców Greenpointu jest według Boba fakt, że od zakończenia wojny żyją oni rozkraczeni nad Oceanem Atlantyckim. Ani w Polsce, ani w Ameryce. Zamknęli się w getcie: po piętnastu w mieszkaniu z dykty, bez języka, bez zalegalizowanego pobytu, z oszczędnościami w polskim banku lub w skarpecie. Rachunki za prąd i wodę płaci polska agencja usługowa, co ogranicza do minimum kontakt z amerykańskim zaokniem biurokratycznym. Bob przeciwnie, od razu rzucił się na głęboką wodę. Został kierowcą limuzyny, z której korzystali biznesmeni z Wall Street. – Podziwiali moją odwagę i samozaparcie kamikadze. To dodało mi otuchy, a także otrzaskania z wielkim światem. Odpowiedz Link Zgłoś