Gość: tato IP: *.fastres.net 29.06.02, 03:05 ..........Jak makiem........................... ...Cieplo,przy kasie,browar z calego swiata................... dom,jak sie marzy.............. ......To Europa wlasnie................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: Atfosmera(Wieczor)................................ IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 03:32 Gość portalu: tato napisał(a): > ..........Jak makiem........................... > ...Cieplo,przy kasie,browar z calego swiata................... > dom,jak sie marzy.............. > ......To Europa wlasnie................. tylko czegos brakuje...cos jest nie tak... konsonans zostal zlamany ... dlatego tez szukam potwierdzenia tu na tym forum ze moje zycie jest jednak sukcesem. halo jestem przeciez w europie! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Atfosmera(Wieczor)................................ 29.06.02, 03:33 Nie wiedzialam, ze jestes taki romantyczny, tato ;-D Pozdrawiam z zimowej Australii - kominek, browar z calego swiata, muskularny plywak u boku, za oknem skrzecza papugi... to Australia wlasnie Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Atfosmera(Wieczor)................................ IP: *.fastres.net 29.06.02, 05:06 .......K........trzeba oszczedzac...........camel. ............dobranoc............ Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: Atfosmera(Wieczor)................................ 29.06.02, 06:27 jaki muskularny plywak ???? Luiza ???? zdechniety kapec chcialas powiedziec !!!!,czekaj na Studenta , on ma sex expirence !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Atfosmera(Wieczor) - jaki camel, tato? 30.06.02, 11:07 U mnie wlasnie wieczorna atmosfera, pachnie dymem z kominka, leniwie zegluje przez Forum a tu jakis camel? tato, po co Tobie wielblad do atmosfery? Zaciekawiona Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Atfosmera(Wieczor) - jaki camel, tato? IP: *.fastres.net 30.06.02, 16:00 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > U mnie wlasnie wieczorna atmosfera, pachnie dymem z kominka, leniwie zegluje > przez Forum a tu jakis camel? tato, po co Tobie wielblad do atmosfery? > > Zaciekawiona > Luiza-w-Ogrodzie ........To mala dygresia do palenia fajek............... Odpowiedz Link Zgłoś