Dodaj do ulubionych

W Kanadzie jest mi ciezko zyc "Gadula"

IP: *.ym1.on.wave.home.com 09.09.01, 00:43
Wyjechalem z Polski z rodzicami w 78.Biednie sie nam zylo w Polsce.Po
przyjezdzie trza bylo isc do pracy.Zdobylem dobry fach pomocnika murarza w
pakistanskiej brygadzie.Lubie te robote bo to i posmiac sie mozna z pakow
(poubierane w te sukienki jak jakie wariaty)hahaha, i wypic flaszeczke tez
mozna w czsie roboty.Troche narzekam na tym forum na Kanade bo i co mam robic ?
Te $3000 dolarow ktore zarabiam miesiecznie ledwo wystarczaja na splate mojego
domu, lodki i nowego samochodu.Po prostu bida panie
Gadula KPK
Obserwuj wątek
    • Gość: beta Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.vif.net 09.09.01, 21:41
      MIESZKAM W KANADZIE 10 LAT I NIE JEST MI CIEZKO ZYC CHOC ZARABIAM MNIEJ. Z
      3000DOLAROW SMIALA BYM SIE Z BIEDY!!!!!!!!!!!
    • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 16.09.01, 08:59
      Gadula,
      Za duzo gadasz dlatego $3000 to za malo. Zebys mnie gadaj to by ci wystarczalo.
      I prawdy nam nie mowisz bo wszystkie pieniadze spedzasz na te pakistanskie
      sukienki. Masz lodkie zeby wziasc sukienki na zabawy. $3000 to kupa szmalu do
      wydania na sukienki.
      Z Powazaniem,
      Krawiec
      • gadula Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc 16.09.01, 13:20
        ...jeszcze jeden zlot czarownic.
        • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 16.09.01, 18:50
          I Gadula jest no czele zlotu w sukience. Widzisz Gadula movilem Ci ze za duzo
          gadasz.
          Regards,
          Salem Witch
          P.S. Gaudala jak sie pospieszysz to zdazysz na zlot tylko musisz znalezc swoja
          miotle ( jako murarz masz napewnio wiele miotel)
          • gadula Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc 16.09.01, 19:34
            czarownice tez maja swoje czarownice,
            czego dowodem jest twoja wypowiedz.
            shalom.
            • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 16.09.01, 20:29
              Gadula,
              Chyba te sukienki Cie przechrzcily. Zapomniales skad jestes.
              Nie pozdrawia sie Shalom bo to sukienki Cie tego nauczyly.
              Prawidlowa odpowiedz bylaby:
              Z Bogiem,
              • gadula Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc 17.09.01, 00:16
                widze, ze ten mad.east.version.net (bliski.wschod.wersja.net)
                ma niemaly wplyw na ciebie.
                czekam niecierpliwie na twoja odpowiedz.
    • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 17.09.01, 04:41
      Czesc Gadula!!!

Zgadles, jestem teraz na Bliskim Wschodzie i wykreslam na sukienkach plany
      ataku na Kanade, aby tego Gadule miec w garsci.
      Uwazaj Gadula, bo szykuje atak!!!!! Oj bieda, bieda!!!

Krawiec
      • gadula Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc 17.09.01, 05:09
        swietnie, bede cie nazywal Schneider.
        • Gość: °°°°°°°° Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: 213.98.114.* 17.09.01, 19:11
          Gadula to ja -a kuku ! Ale pieprzysz glodne kawalki.Do zobaczenia
        • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 17.09.01, 19:34
          gadula napisał(a):

> swietnie, bede cie nazywal Schneider.

Nie ma sprawy stary!!! Bedziemy sobie gadac!!!!
          • gadula Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc 17.09.01, 19:39
            raczej listy wysylac smile))
            • Gość: BlahBLAH Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.mad.east.verizon.net 17.09.01, 21:26
              smile
              • Gość: Krawiec Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: 38.210.7.* 22.09.01, 20:11
                A temu Gadule to tylko spuscic majtki i wlac na goly tylek, to przestalby tak
                gledzic i gledzic.
    • Gość: Janek Uwaga na Gadule!!! To prowokator. IP: *.sympatico.ca 20.09.01, 06:40
      Ludzie nie dawajcie sie wpuszczac w maliny. Ten facet jest albo
      niedopieszczony albo naslany.
      • Gość: Anna Re: Uwaga na Gadule!!! To prowokator. IP: *.extern.kun.nl 20.09.01, 10:05
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ludzie nie dawajcie sie wpuszczac w maliny. Ten facet
        jest albo
        > niedopieszczony albo naslany.

I nie wiem po co zajmuje miejsce na forum...
        Gadula, za duzo masz wolnego czasu?
        • Gość: Graff Re:ANNA MOROZOW IP: 213.98.114.* 20.09.01, 17:34

Co Ty Anno nie powiesz! Kogo i przed czym ostrzegasz.Ty bedziesz oceniac kim
          jest ktos kto pisze na forum.A jakie ty masz kwalifikacje? Skarzylas w
          szkole,donosilas na kolegow i kolezanki?A jezeli pracujesz :donosisz szefowi o
          kolegach.Napisz z kim lub czym sie nie zgadzasz potem daj ocene.Przepros
          Gadule i to natychmiast!Nigdy wiecej tego nie rob-nie donos na blizniego swego
          jak Pawlik Morozow (wiesz kto to taki byl)PS dzieki za ostrzezenie przed
          Gadula ,on jest straszny Gadula (ja tez)
          • Gość: Graff Re:ANNA MOROZOW IP: 213.98.114.* 20.09.01, 17:37
            Gość portalu: Graff napisał(a):

>
            > Co Ty Anno nie powiesz! Kogo i przed czym ostrzegasz.Ty bedziesz oceniac kim
            > jest ktos kto pisze na forum.A jakie ty masz kwalifikacje? Skarzylas w
            > szkole,donosilas na kolegow i kolezanki?A jezeli pracujesz :donosisz szefowi o
            > kolegach.Napisz z kim lub czym sie nie zgadzasz potem daj ocene.Przepros
            > Gadule i to natychmiast!Nigdy wiecej tego nie rob-nie donos na blizniego swego
            >
            > jak Pawlik Morozow (wiesz kto to taki byl)PS dzieki za ostrzezenie przed
            > Gadula ,on jest straszny Gadula (ja tez)

To samo tyczy sie Janka Morozowa to on ostrzegal a Anna Wygania z Forum-cos mi
            sie pomieszalo sorry
            • Gość: Graff ReDo Janka i Anny Morozow IP: 213.98.114.* 20.09.01, 17:42
              Gość portalu: Graff napisał(a):

> Gość portalu: Graff napisał(a):
              >
              > >
              > > Co Ty Anno nie powiesz! Kogo i przed czym ostrzegasz.Ty bedziesz oceniac
              > kim
              > > jest ktos kto pisze na forum.A jakie ty masz kwalifikacje? Skarzylas w
              > > szkole,donosilas na kolegow i kolezanki?A jezeli pracujesz :donosisz szefo
              > wi o
              > > kolegach.Napisz z kim lub czym sie nie zgadzasz potem daj ocene.Przepros
              > > Gadule i to natychmiast!Nigdy wiecej tego nie rob-nie donos na blizniego
              > swego
              > >
              > > jak Pawlik Morozow (wiesz kto to taki byl)PS dzieki za ostrzezenie przed
              > > Gadula ,on jest straszny Gadula (ja tez)
              >
              > To samo tyczy sie Janka Morozowa to on ostrzegal a Anna Wygania z Forum-cos mi
              >
              > sie pomieszalo sorry

Normalnie tak mi sie nie miesza ! Ale pies wyl bo chcial na spacer i sie
              spieszylem.Przestawilem osoby-czyzby skleroza sie zblzala.O czym to ja mowilem????
    • Gość: takienic Re: W Kanadzie jest mi ciezko zyc IP: *.ipt.aol.com 22.09.01, 23:49
      Drogi Gadulo,
      lacze sie z Toba w bolu, gdyz tak samo cierpie. Pracuje na dwoch etatach i
      jeszcze o swicie roznosze gazety. Co z tego, ze mam pieniadze kiedy czasu mi
      nie starcza na wydawanie ich. Gromadze je wiec w sienniku z nadzieja, ze kiedys
      ktos odznajdzie je po mojej smierci. Jedyna radosc z zycia to to piwko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka