luiza-w-ogrodzie 07.07.02, 14:11 Hej, zobaczcie, na nowym forum bedzie mozna usuwac posty nielubianych osob! www.gazeta.pl/alfa/home.jsp? dzial=0511&forum=299&wid=2392338&aut=tebe&aid=2392338 Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Rusza nowe Forum!!! 07.07.02, 14:18 jeszcze ten tydzien bedzie paralelnie , a pozniej juz tylko nowe , zobaczymy czy bedzie tylko nihil novi czy tez cos rzeczywiscie nowego. Pozdrawiam , Luiza )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Rusza nowe Forum!!! IP: 62.246.104.* 07.07.02, 14:22 _aniutek napisał(a): > paralelnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
___aniutka-terminator___ Re: Rusza nowe Forum!!! 07.07.02, 14:23 a ty artur co??? spadaj na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur uderz w stol, a nozyce sie odezwa? IP: 62.246.104.* 07.07.02, 14:26 ___aniutka-terminator___ napisał(a): > a ty artur co??? spadaj na drzewo ))))) hm Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: uderz w stol, a nozyce sie odezwa? 07.07.02, 14:27 ))))))))) hmmm hmm hmmmm hmm hmmmm hmmmm juz mozg zaskoczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: Rusza nowe Forum!!! 07.07.02, 14:25 a ty artur co??? spadaj na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Rusza nowe Forum!!! IP: 62.246.104.* 07.07.02, 14:34 _aniutek napisał(a): > a ty artur co??? spadaj na drzewo ........ uzywasz dwoch NIK'ow ? co rozdwojenie jazni? jutro jest poniedzialek, zrob termin u psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
_aniutek Re: Rusza nowe Forum!!! 07.07.02, 14:35 wow inteligetny jestes moj idolu tfardzielku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Rusza nowe Forum!!! IP: 62.246.104.* 07.07.02, 14:40 _aniutek napisał(a): > wow inteligetny jestes > moj idolu tfardzielku ............ w przeciwienstwie do ciebie. synu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Rusza nowe Forum!!! IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 17:11 Artur, nowe forum, tzn bede mogl wykasowac caly Klub Onanistow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur tak ale... IP: 62.246.100.* 07.07.02, 17:14 Gość portalu: gadula napisał(a): > Artur, nowe forum, tzn bede mogl wykasowac caly Klub > Onanistow??? ........... jest to "miecz obosieczny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: tak ale... IP: *.sympatico.ca 07.07.02, 17:34 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Artur, nowe forum, tzn bede mogl wykasowac caly Klub > > Onanistow??? > ........... > jest to "miecz obosieczny" > W to to juz nie uwierze! Jak ja ich (Klub) wykasuje, to oni (Klub) mnie nie beda czytali i glupio komentowali? To znaczy, ze Baloo i dwor nie umieszcza "trafnych ripost"? Czy bede mogl miec swoje wybrane forum np. tato, maz, ikarusek, renka, jot-23 i drapieznik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: tak ale... IP: 62.246.100.* 07.07.02, 17:41 Gość portalu: gadula napisał(a): > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > Artur, nowe forum, tzn bede mogl wykasowac caly Klub > > > Onanistow??? > > ........... > > jest to "miecz obosieczny" > > > > W to to juz nie uwierze! Jak ja ich (Klub) wykasuje, to oni > (Klub) mnie nie beda czytali i glupio komentowali? To > znaczy, ze Baloo i dwor nie umieszcza "trafnych ripost"? Czy > bede mogl miec swoje wybrane forum np. tato, maz, > ikarusek, renka, jot-23 i drapieznik? ....... chodzilo mnie o to, ze taki egzeplarz moze tez kazdego wykasowac. tytaj musiala by byc "ponadwladza" cos takiego jak cenzor. ale czy to lezy w interesie administratora lub Providera? to dodatkowa praca. Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien Re: tak ale... 07.07.02, 17:51 Gość portalu: Artur napisał(a): > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > Gość portalu: gadula napisał(a): > > > > > > > Artur, nowe forum, tzn bede mogl wykasowac caly Klub > > > > Onanistow??? > > > ........... > > > jest to "miecz obosieczny" > > > > > > > W to to juz nie uwierze! Jak ja ich (Klub) wykasuje, to oni > > (Klub) mnie nie beda czytali i glupio komentowali? To > > znaczy, ze Baloo i dwor nie umieszcza "trafnych ripost"? Czy > > bede mogl miec swoje wybrane forum np. tato, maz, > > ikarusek, renka, jot-23 i drapieznik? > ....... > chodzilo mnie o to, ze taki egzeplarz moze tez kazdego wykasowac. > tytaj musiala by byc "ponadwladza" cos takiego jak cenzor. ale czy to lezy w > interesie administratora lub Providera? to dodatkowa praca. > wedlug mnie..chyba odchodze..nie lubie uczyc sie nowych ukladow-nie mam na to czasu..tzn wolnych chwil..a forum ten+ten+ten+ten..to juz jeno kolka..daje veto.. prawdo-podobnie.. podpisano..maniak-uzalezniony.. MYSLnik+minus.. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Rusza nowe Forum!!! 08.07.02, 06:36 karelia napisał(a): > jeszcze ten tydzien bedzie paralelnie , a pozniej juz tylko nowe , zobaczymy > czy bedzie tylko nihil novi czy tez cos rzeczywiscie nowego. > Pozdrawiam , Luiza )) Tez pozdrawiam. Uff, ile roboty, ale moze jeszcze zajrze na Forum wiezcorkiem... Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien Re: Rusza nowe Forum!!! 07.07.02, 17:15 Czy ktos wie co stanie sie ze starym forum? Skasuja cale archiwum? Czy na nowym forum beda stare watki? Odpowiedz Link Zgłoś
ikarusek Juz lece, Luiza. Usunac to sobie mozesz 07.07.02, 17:44 ten sztuczny zab podczas ciazy pozamacicznej w twoim leciwym wieku. Przyjemnego usuwania, ty stara prukwo. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Wyprobowalam 08.07.02, 10:21 Pozytywne ze przy tytulach watkow jest rowniez nick autora a wiec nie trzeba otwierac zeby widziec kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wyprobowalam 08.07.02, 10:24 aha, testuj , probuj dobra kobieto, ja zaraz musz wyjsc, cos tam mam z wladzami podatkowymi do omowienia((( U nas slonceeeee zaczyna sie piekna pogoda, az sie zyc chce )) Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Wyprobowalam 08.07.02, 10:27 Tez sie do mnie doczepili hehehe Musze im dodatkowe info przeslac. Pewnie bedzie mnie to kosztowac ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Wyprobowalam 08.07.02, 10:30 ja bede walczyc, do upadlego, nie dam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend reklamacja nr 1 IP: 213.78.108.* 08.07.02, 12:18 ja dziekuje bardzo za mozliwosc pisania na tym forum polonii.. zdecydowalem jednak co dalej.. jestem w trakcie tworzenia wlasnej strony dla falujacych na latajacych falach rodakow w kraju i zagranica.. ma nadzieje duzo tam zamiesz-czac..takze dyskutowac..tudziez umieszczac.. pomysl wydawal sie wpierw bardzo pretensjonalny..w kazdym razie po licznych zachetach i pocieszeniach postanowilem skierowac swoja energie w tym wlasnie kierunku..o wielkim otwarciu portalu nie omieszkam poinformowac.. nie wiem jak wyrobie sie z czasem bo nauki duzo)).. drodzy przyjaciele i nie-przyjaciele.. od tej chwili wszelkie wyrazy poparcia+bluzgi+propozycje+co tam jeszcze slijcie prosze na : dimservices@onetel.co.uk ,dziekuje .. napiszcie takze jezeli chcecie info kiedy strona wy+srajtuje..w sensie adres.. takze jezeli chcecie umiescic na niej swoj link..no wszystko+wszystko.. pozdrawiam ).. wszelka pomoc i zyczliwosc mile widziana i jezeli bedzie to mozliwe odwzajemniona..i nie wierzcie w propagande..to nie-prawda ze nienawidze tak bardzo..wierzcie raczej propaganje.. a oto w pigulce co tam znajdziecie; -polityka -rownania z rozwinieciem -emigracja -drwina+kpina -muzyka -film -wystapienia -tlumaczenia -poezja -odkrywanie obrazkow+komiksy -krytyka -sport+pn+buki -seriale -forum +szachy +liga mistrzow + bez nienawisci -cenzura - bardzo lagodna+ moja -AHA- mnostwo cale Inspiracji (do wyjazdu i pozostania rowniez) -powazka i imprezy ..no to czuj do zyczliwych - trzymajcie za mnie)) do palantow idiomery+kantow - zesrajcie sie)( no coz.. nie kocham zwierzat ale oprocz siebie lubie takze ludzi.. ps nie pies ..zapraszam wszystkich do wspolpracy i inwestycji..dziekuje..i jeszcze raz nie wierzcie w propagande ,ktora przedstawia mnie i Was w krzywym zwierciadle jako chamow,prostakow i glupkow.. czuje i wierze ze mozna wiele zrobic..na ile sie da pokojowo.. nie wiem czy zasluzylem na taka reklame..jestem poniekad skromny +nie+smialy.. klub dla pseudo+intelektualistow..sraczo+kibicow..tworcow i tfurcuf ..czytaczy i czytacy..kobiet i mezczyzn ..dziewczat i chlopakow.. pod wspolnym tytulem 'komitet budowy Roki-felera'..mozecie uznac za otwarty.. z powazaniem Was..sensitive never-ending..nie-zalezny dzienny-karz.. marcin : dimservices@onetel.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: reklamacja nr 1 IP: 213.78.108.* 08.07.02, 12:20 musze przyznac jednak ze nowe forum robi wrazenie..przyzwoite.. Odpowiedz Link Zgłoś
bulldog3 Re: reklamacja nr 111143567 09.07.02, 02:12 Widze ze wszystkie stare ciotki forumowe juz maja radosc nieograniczona bo beda znowu mogly RZADZIC i wymadrzac sie !!! A co bedzie jak to wlasnie was zaczna usuwac !!!!????? Za wszelka cene chcecie wprowadzic zamordyzm i rezim ,no to sie doczekacie NIEDLUGO !!! ,widac ze wiekszosc z was ma dalej PRL we krwi !! mimo lat pobytu za granica !!! No to zacznijmy sie bawic !!! Odpowiedz Link Zgłoś