Gość: JVC IP: 168.143.113.* 14.07.02, 23:33 Mam dosc wracania do domu. Te bydle pluszowe znowu przewrocilo mnie na ziemie. Czuje sie jak Flinstone........... Kto powiedzial ze psy daja wiele radosci!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JVC Re: Powroty do domu. IP: 168.143.113.* 15.07.02, 00:53 dundee_girl napisała: > Lepiej pies niz zona.... GRRRyyyyyyyyyy............ Twoj maz tez tak sadzi?........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ja tez IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:13 dundee_girl napisała: > Ja nie mam psa .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ja tez IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:16 dundee_girl napisała: > A zone? ....daj se spokoj...zone... Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: ja tez 15.07.02, 01:27 kurcze, tak juz mam, taki ze mnie ciekawski babok, sorry .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur nie ma problemu IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:32 dundee_girl napisała: > kurcze, tak juz mam, taki ze mnie ciekawski babok, sorry .... ...... i niest jest az tak zle. kiedys dostalem od pewnej kobiety CD Bob Marley. a to tylko ze wzgledu na jeden Song: "No Woman, no Cry" Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: nie ma problemu 15.07.02, 01:45 He he, ale jak bedziesz chcial o tym pogadac to wiesz gdzie mnie znalezc))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he, wal jak w ogien co? IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 01:51 dundee_girl napisała: > He he, ale jak bedziesz chcial o tym pogadac to wiesz gdzie mnie znalezc))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Powroty do domu. IP: 168.143.113.* 15.07.02, 01:13 dundee_girl napisała: > Ja nie mam psa .... Wiem Dundee,wiem............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he IP: *.dialo.tiscali.de 15.07.02, 00:54 dundee_girl napisała: > Lepiej pies niz zona.... a jak wylize, takim wielkim jezorem...he he Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Powroty do domu. 15.07.02, 11:14 Cos ty? Jamnik cie przowrocil? heheh Co tam psy.. Ja mam kota obronnego Do mnie na kolana to tak delikatnie wskakuje.. a do mojego bylego jak wskoczyl na kolana to z wywalonymi pazurami.. a pozniej tak sie "niechcaco" z tymi wywalonym pazurami z kolan biedakowi zeslizgiwal... I tylko jemu Ja nie wiem co kto o mnie myslal jak bylego TAK podrapanego zobaczyl? No ale - kot nadal jest Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk koty sa the best IP: *.jci.com 22.08.02, 20:40 the best, the best i juz, nawet jezeli budza o 5 rano, i wspinaja sie po plecach, i poluja na nogi, i fukaja na odkurzacz, i pokonujac sile ciazenia poluja na niewidzialne insekty latajace. kto ma kota ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Powroty do domu. 15.07.02, 11:26 A co, masz wypchanego pieska na pawlaczu przy drzwiach i spada na Ciebie za kazdym razem jak wchodzisz? Moze czas zrobic porzadki, albo i garage sale? Pozr Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Powroty do domu. IP: 213.78.102.* 22.08.02, 17:59 dlaczego zakonczyles te konwersacje z samym soba? nawet ciekawie sie zapowiadalo.. Odpowiedz Link Zgłoś