Dodaj do ulubionych

POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM...

03.06.05, 13:20
Hej!
Jestem mama 2 letniej kobietki o imieniu Weronika.
Chetnie poznam mamy w celu wspolnego spedzania wolnego czasu,wymiany
doswiadczensmile,spotkan na placu zabaw itp.,itd.....
Mieszkamy na Tooting Bec.
Pozdrawiam!!!
Malgosia
Obserwuj wątek
    • elakarol Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 03.06.05, 18:04
      witam! z miłą chęcią spotkamy się z Wami. jeszcze jesteśmy w Polsce, ale w
      lipcu jak najbardziej!
      odezwę się jak będziemy na miejscu.
      pozdrawiam Ela i Karol (2 latka) smile
    • elakarol Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 03.06.05, 18:06
      my też mieszkamy (będziemy mieszkać) na tooting bec smile
      mój nr gg 8144674
    • izucha1205 Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 06.06.05, 14:52
      Witam!
      jestem mama 1,5 rocznego Patryka. My rowniez poznamy kogos z kim moglibysmy sie
      spotkac i pobawic.Przyjezdzamy do Londynu w lipcu(podobnie jak kolezanka).My
      mieszkamy (bedziemy) w CLAPHAM to chyba nie daleko Balham bo tam jezdzimy na
      niedzielne obiadki(oczywiscie jak jestesmy u meza). Wclapham jest cudowny park
      i ogromny plac zabaw. Ja osobiscie jestem zakochana w tym miejscu, juz
      niewspominajac o Malym. Uwielbia tam przebywac.A moze orientujesz sie czy w
      londynie jest jakis basen lub kapielisko? w lipcu przyjezdzamy na dluzej, a
      moje dfziecko jest przyzwyczajone do tego, ze jak jest goraco to no moczy sie w
      wodzie.Trudno bedziwe mi go przestawic na tryb mieszczanski bo mieszkamy w
      malym miasteczku i do tego w prywatnym domu, gdzie ma cale podworko dla siebie.
      nie mam pojecia co z nim tam robic w upalne dni.Moze razem cos
      wymyslimy.Pozdrawiam. skontaktuje sie ztoba jak bede juz w Londynie.IZA
    • bluberry_white Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 06.06.05, 16:50
      Cześć!
      A my mieszkamy na Sydenham!
      Asia, Kuba i Jagoda (1,5)
      • ercia36 sydenham 05.03.15, 14:10
        widze że temat dawno nie był otwierany ale uparcie szukam matek z sydenham mam zamiar tam zamieszkać z moją 8 letnią córka jeżeli któraś z was ma chwilke czasu to proszę o kontakt
    • bluberry_white Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 06.06.05, 16:54
      zapomnialam podac moj nr gadu: 6029111

pozdrawiam
      • elakarol Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 05.07.05, 14:40
        Witam! jesteśmy już na miejscu. pomyliło mi się wcześniej smile i mieszkamy na
        Tooting Broadway. pogoda nie dopisuje, ale naszczęście niedaleko nas otworzyli
        plac zabaw, więc karol się nie nudzi. jak będzie cieplej może się spotkamy?
        narazie w piatek wybieramy się na Balham (mam nadzieję że już wpadnę spowrotem
        w rytm życia w londynie smile
        dozobaczenia
        • beres.m Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 05.07.05, 22:01
          hej
          my w piatki tez chodzimy do klubu na Balham na spotkania...
          • agata_21_51 Re: POZNAM MAMY Z OKOLIC BALHAM,STREATAHM... 22.07.05, 16:50
            czesc dziewczyny ja mieszkam(jeszcze) na putney ale za kilka tyg.przeprowadzamy
            sie do colliers wood.Moj syn ma 11 miesiecy.pozdrawiam moj numer gg to2658514

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka