Dodaj do ulubionych

Zrozumiec studentow z programu Work & Travel...

IP: *.proxy.aol.com 19.07.02, 03:59
W zeszlym roku bylo ich ponoc 800.Spora grupa takze wyplakiwala sie w
polskiej i polonijnej prasie jak to ich oszukano.
W tym roku przyjechalo DO TEJ PORY juz 4 razy tyle, czyli ponad 3 tysiace.
Czy STUDENT to nie jest ten, co powinien sie UCZYC?
To jak oni sie k...a ucza z doswiadczen roku ubieglego??
A w ogole to przy calej tej polskiej krytyce USA w ogole a Polonii w
szczegolnosci, to polscy studenci mogl by sobie dorabiac w polskich firmach,
nie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Zrozumiec studentow z programu Work & Travel IP: *.enter.net 19.07.02, 04:02
      I to jest wkurzajace wszystko ok a na koniec opluc Ameryke i Gospodarza.Taka
      mentalnosc Polaka nie wszystkich oczywiscie lecz znakomitej wiekszosci
      • Gość: Casey Re: Zrozumiec studentow z programu Work & Travel IP: *.proxy.aol.com 19.07.02, 05:20
        Gość portalu: XYZ napisał(a):

> I to jest wkurzajace wszystko ok a na koniec opluc Ameryke i Gospodarza.Taka
        > mentalnosc Polaka nie wszystkich oczywiscie lecz znakomitej wiekszosci

To nie jest tylko problem studentow z programu Work & Travel. Problemem jest
        jak Polak, Polaka w kraju i na emigracji bezkarnie oszukuje.((((((((
        • aniutek Re: Zrozumiec studentow z programu Work & Travel 19.07.02, 05:30
          Gość portalu: Casey napisał(a):

> Gość portalu: XYZ napisał(a):
          >
          > > I to jest wkurzajace wszystko ok a na koniec opluc Ameryke i Gospodarza.Ta
          > ka
          > > mentalnosc Polaka nie wszystkich oczywiscie lecz znakomitej wiekszosci
          >
          > To nie jest tylko problem studentow z programu Work & Travel. Problemem jest
          > jak Polak, Polaka w kraju i na emigracji bezkarnie oszukuje.((((((((

jest to bezdyskusyjne swinstwo ale ktos je robi a ten ktos to my Polacy.

zawsze jest wy oni , zrobili, ukradli, zabrali... kurka wodna a gdzie siedzi
          teraz ten facet, ktory w dzien wyplaty zamiast rozdac czeki kolegom wsiadl do
          samolotu, uprzednio kupujac i wysylajac kilka samochodow do PL na spolke z
          kolegami? moze siedzi i czyta ten post po latach? he Edziu? zona pielegniarka
          syn kikboxer, Pulawy male miasto.....

ech wpienia mnie takie gadanie. Lustra, lustra pomagaja na takie schorzenia,
          trzeba ich miec duzo w mieszkaniu- gdzie sie nie obejzysz lustro az ci sliny
          zabraknie aby pluc....

brrrr brzydze sie tym i robie wszystko aby o mnie mojej rodzinie nikt nie mogl
          tak powiedziec,
          czego i Wam moi drodzy zycze,
          dobranoc aniutek
          • Gość: Tomek Re: Zrozumiec studentow z programu Work & Travel IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 17:10
            ... jeśli dobrze zrozumiałem ten wątek, to wszyscy z tej wycieczki studenckiej
            zostali oszukani???
            W jaki sposób?

pozdrówko...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka