emigrantka 26.07.02, 16:17 Chyba dzisiaj, nie? Skladam wiec sobie (hehehe) i wszystkim innym Anna zyczonka wszystkiego naj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izabelski Re: Imieniny - Anny ;) IP: 192.223.140.* 26.07.02, 16:35 I ja sie dolaczam, duzo wsszystkiego i milych reszty wakacji izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Imieniny - Anny ;) 26.07.02, 16:36 Zaraz pewnie Ania wpadnie... przypomnialam jej ze mamy imieniny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Imieniny - Anny ;) IP: KWDPRX* / 194.63.116.* 26.07.02, 16:41 Wpadam. Mamy imieniny, tzn. w Polsce maja Anie dzisiaj swieto, tutaj juz mi sie odechcialo tlumaczyc. A poza tym mialam przed chwila urodziny i glupio mi tak ciagle sie domagac zyczen..... A dla Ciebie wszystkiego naj naj naj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Imieniny - Anny ;) 26.07.02, 16:49 Ciekawe kiedy aniutek dolaczy? A27 i reszta? Ja tam urodziny mam za miesiac wiec na bezczelnego przyjmuje zyczenia od dziesiaj do 20-do sierpnia wlacznie Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: Imieniny - Anny ;) 26.07.02, 16:48 zlozylabym ci zyczenia ale siem wk....am tymi zyczon"kami" i pozdrowion"kami". skond siem ta plaga zdrobnien bierze? (zagladam czasami na forum kuchnia. Tam to juz pomidora k. nie uswiadczysz, som tylko pomidorki, krojone nozykem i i solone, no czym?, pieprzykiem oczywiscie. Dobra E-ko Aniu, wszystkiego najlepszego, zreszta lubie to imie. p. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Imieniny - Anny ;) 26.07.02, 16:51 Pajacyk? Solone PIEPRZYKIEM? boszeeeeeeeeeeeeeee, to ty na kuchnia nie zagladaj hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur masz racje, he he IP: *.access.nacamar.de 26.07.02, 17:14 pajacyk2 napisał: > zlozylabym ci zyczenia ale siem wk....am tymi zyczon"kami" i pozdrowion"kami". > skond siem ta plaga zdrobnien bierze? (zagladam czasami na forum kuchnia. Tam > to juz pomidora k. nie uswiadczysz, som tylko pomidorki, krojone nozykem i i > solone, no czym?, pieprzykiem oczywiscie. > > Dobra E-ko Aniu, wszystkiego najlepszego, zreszta lubie to imie. > p. .......... zapomnialas tylko dodac, ze na koncu maluśką łyżeczką to wszystko delikatnuśko i z namaszczeniem wpakowac do... RYJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...........dobrego ! IP: *.access.nacamar.de 26.07.02, 17:04 emigrantka napisała: > Chyba dzisiaj, nie? > > Skladam wiec sobie (hehehe) i wszystkim innym Anna zyczonka wszystkiego naj > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza Re: Imieniny - Anny ;) IP: *.prodigy.net.mx 26.07.02, 17:22 emigrantka napisała: > Chyba dzisiaj, nie? > > Skladam wiec sobie (hehehe) i wszystkim innym Anna zyczonka wszystkiego naj > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Imieniny - Anny ;) IP: *.tin.it 26.07.02, 17:52 Zdrowka zycze i slonecznych wakacji (tym, co jeszcze przed)! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Imieniny - Anny ;) 26.07.02, 17:55 Miejcie sie dobrze Anny, Anie, Anki, Aneczki, Anusie )) Tu tez sie nie obchodzi imienin chociaz co jakis tam Szwed zaskoczy mnie zyczeniami na imieniny ktore tutaj sa w innym dniu niz w Polsce... Raz jeden nawet myslalam ze spadne z fotela gdy dostalam mail z zyczeniami imieninowymi od "bardzo waznej osoby" w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Imieniny - Anny ;) IP: *.arach.net.au 27.07.02, 02:36 Dolanczam sie do zyczen dla wszystkich An. /jak to napisac w liczbie mnogiej bez polskich znakow ???/ Co za roznica zreszta - Wszystkim Aniom NAJ...NAJ...NAJ... ps. moja corka tez Ania ,wiec nic nie zostalo zapomniane ,bo po prezenty to ona potrafi sie upomniec bez rzadnej okazji ,a co dopiero przy imeninach.hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Imieniny - Anny ;) 27.07.02, 03:18 Duzo dobrego kobitki :))))))))) oby nam sie - chlup ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Imieniny - Anny ;) IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 27.07.02, 11:08 Milych wspomnien z tych imienin )) Wszystkiego najmilszego dla Anek. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Imieniny - Anny ;) 27.07.02, 11:15 Za wszystkie Anie - zeby im sie czerwony dywan scielil pod nogami a fajerwerki pozytywnych uczuc eksplodowaly z mila sercu czestotliwoscia! Usmiecham sie w Waszym kierunku. Za Anie - wychylmy do dna co kto ma! Luiza-z-kubkiem-herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Imieniny - Anny ;) 27.07.02, 12:17 Ja rowniez sie dolaczam zyczac wszystkiego naj naj naj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Imieniny - Anny ;) 28.07.02, 21:34 spoznione ,ale nie mam laptopa wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś