Dodaj do ulubionych

a moze byc tak nie odpisywac na posty takich....

08.08.05, 21:04
nickow jak latus, kagan i jego wcielenia oraz innych idiotow ktorzy sie tu
pojawiaja...
jak widac gazecie zalezy aby na tym forum byl balagan, podsylaja nam nawet
takich latusow czy innych kaganow.
nic tylko zrezygnowac z odpisywania na ich glupie posty i moze przestana a
jak nie to bedziemy wiedzieli ile wcielen ma taki kagan czy inny latus....
zawsze mozna sie z nich posmiac, co za praca im sie trafila
Obserwuj wątek
    • jan.latus Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:10
      A jednak odpisujesz. Pod roznym imionami.
      Tym samym sam sobie wystawiasz swiadectwo tego, zes debil ciemniak i prostak smile
      • eres39 Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:16
        Janie Latus ...jestem twoim wiernym fanem.Slusznie ,czy nie , pieknie im
        dowalasz.Popieram w 100% , tak jak i w 100% jestem za wypowiedziami kolezanki
        bez_mapy.Prosze Cie bardzo ,opisz Twoj pobyt w USA .Z pewnoscia bedzie to
        solidna przestroga dla innych potencjalnych emigrantow zarobkowych.Moze da im
        to do myslenia.Tak trzymac.
        • jan.latus Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:22
          O, a czys Ty czasami gdzies "t" nie zgubil ???
          Moj pobyt w USA to nic ciekawego. Byl o tyle korzystny dla mnie , ze przyczynil
          sie do ugruntowania mego dzisiejszego statusu w Polsce. W koncu swa dzisiejsza
          prace zalatwilem bedac w USA. Spalcilem mieszkanie, kupilem auto za gotowke.
          Co nie oznacza, ze kiedykolwiek zamieszkalbym tam na stale.
          • flipflap Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:27
            Już ci wcześniej napisałem co tu robiłeś, hehehehe.

Dla ciebie USA było nieciekawe. Z tym się zgadzam ale przyczynę szukaj w trochę
            posranym dziedzictwie genetycznym DNA, spuściznie po swoich przodkach
            naduźywajacych nieustannie berbeluchy.

Pozdrawiam
            • jan.latus Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 09.08.05, 00:43
              Podejrzewam, ze to co cie tak w zyciu uwiera to twoja wlasna, przejmujaca
              wrecz , zalosna glupota.
    • jp.hi Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:13
      Proponowalem to juz wczesniej ale niektorzy czuja odparta potrzebe
      uczestniczenia w bojkach i uzywania wyzwisk. Sprawia im to przyjemnosc.

A moze sie myle i to sa ci sami co tworza te watki. Sami sobie na nie
      odpowiadaja.
      • oneline Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:17
        Zapomnij.
      • flipflap Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:21
        JP
        Nikt z Poloni nie zaczyna chamsko się odzywać (przynajmniej jako pierwszy). To
        zagłuszcze z kołchozu zadymkę robią. Taka to ich praca żeby pokazać że w
        cywilizacji wszystko jest źle, w kołchozie naomiast jest wszystko lepiej albo
        tak samo źle, i nie ma potrzeby opuszczać kraju w pogoni za lepszym życiem,
        bo "wiadomo" że nie ma "nigdzie" lepiej jak w Polsce.
        Tym bardziej w cieniu zbliżających się wyborów, potrzebne są do pokazania
        sukcesy i osiągi Polanezji.
        • jan.latus Hehe niewinny sie odezwal :)))))))) 08.08.05, 21:26
          flipflap napisał:

> JP
          > Nikt z Poloni nie zaczyna chamsko się odzywać (przynajmniej jako pierwszy).

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=27469543&a=27479493

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=27469543&a=27482956

• jp.hi Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:42
          Tu nie chodzi o zagluszanie a wlasnie o chamstwo. Ja mam tego latusa na kill
          list i mam swiety spokoj. Czytalem jego wypociny wczesniej i prawie w kazdym
          jego wejsciu byly klamstwa.
          Ja tu zyje juz 12 lat i widze, czuje, slysze, poprostu wiem jak tu jest.
          Osiagnalem sukces dzieki mozliwosciom jakie daje ten kraj i jestem jemu
          niezmiernie wdzieczny.
          Weszlem tu na to forum z mysla o spotkaniu tu ludzi takich jak ja. Myslalem ze
          moze spotkamy na Hawajach. Mailem nadzieje ich zapraszac. Mam tez tu wlasny
          biznes do ktorego mialem nadzieje sciagne pare osob.
          Spotkalem jednak Polakow z Polski ekstremalnych lub takich z zagranicy ktorym
          sie nie powiodlo na Zachodzie. Sa zdesperowani, wsciekle zazdrosni i swa zlosc
          wylewaja na innych. Boje sie ze tacy jak ten latus to sa ludzie chorzy
          psychicznie. To moze byc depresja maniakalna ktora w 99% prowadzi do
          samobujstwa. Szkoda mi tych ludzi.

A jezeli chodzi o Ameryke to ja jej nie musze bronic czy ja wychwalac ona broni
          sie sama doskonale. Caly swiat chce tu przyjechac i zyc w tym kraju. Caly swiat
          ja nasladuje. Spotykam tu ludzi z wielu krajow. Bardzo duzo z Japoni. Ludzie o
          wysokiej kulturze osobistej i o wysokim poziomie intelektualnym. Oni wszyscy sa
          zachwyceni Ameryka.
          • flipflap I to by było na temat 08.08.05, 21:50
            >A jezeli chodzi o Ameryke to ja jej nie musze bronic czy ja wychwalac ona
            >broni sie sama doskonale. Caly swiat chce tu przyjechac i zyc w tym kraju.
            >Caly swiat ja nasladuje.

Dokładnie się z tym zgadzam.
            • jan.latus Re: I to by było na temat 09.08.05, 00:49
              Ja tez sie na ogol sam ze soba zgadzam smile
          • oneline Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 08.08.05, 21:56
            Odpowiadasz na :
            jp.hi napisał:
            Spotkalem jednak Polakow z Polski ekstremalnych lub takich z zagranicy ktorym
            > sie nie powiodlo na Zachodzie.

Innych nie spotkałeś?,czyli nici z nadziei wciągnięcia do twojego biznesu.
            Szkoda!
            ------------------------------------------------------
            Sygnaturka została u Jurka.
          • waldek.usa No, znalazl sie kolejny 08.08.05, 22:16
            choc nieliczny, ale normalny...

jp.hi napisał:

> Tu nie chodzi o zagluszanie a wlasnie o chamstwo. Ja mam tego latusa na kill
            > list i mam swiety spokoj. Czytalem jego wypociny wczesniej i prawie w kazdym
            > jego wejsciu byly klamstwa.

► platfus jest gliniak z natury, liczy na to, ze nieswiadomi zlapia sie na
            jego platfusowe rewelacje.

> Ja tu zyje juz 12 lat i widze, czuje, slysze, poprostu wiem jak tu jest.

► dokladnie

> Osiagnalem sukces dzieki mozliwosciom jakie daje ten kraj i jestem jemu
            > niezmiernie wdzieczny.
            > Weszlem tu na to forum z mysla o spotkaniu tu ludzi takich jak ja.

► a few good men

Myslalem ze moze spotkamy na Hawajach. Mailem nadzieje ich zapraszac. Mam tez
            tu wlasny biznes do ktorego mialem nadzieje sciagne pare osob.

► think twice, just in case

> Spotkalem jednak Polakow z Polski ekstremalnych lub takich z zagranicy ktorym
            > sie nie powiodlo na Zachodzie. Sa zdesperowani, wsciekle zazdrosni i swa
            zlosc wylewaja na innych. Boje sie ze tacy jak ten latus to sa ludzie chorzy
            > psychicznie. To moze byc depresja maniakalna ktora w 99% prowadzi do
            > samobojstwa. Szkoda mi tych ludzi.

► daj spokoj

>
            > A jezeli chodzi o Ameryke to ja jej nie musze bronic czy ja wychwalac ona
            broni sie sama doskonale. Caly swiat chce tu przyjechac i zyc w tym kraju. Caly
            swiat ja nasladuje. Spotykam tu ludzi z wielu krajow. Bardzo duzo z Japoni.
            Ludzie o wysokiej kulturze osobistej i o wysokim poziomie intelektualnym. Oni
            wszyscy sa zachwyceni Ameryka.

► Amen
            • chuck-ny Re: No, znalazl sie kolejny 08.08.05, 23:11
              Ja tu w sumie nowy jestem jako piszacy, poczytywalem sobie to forum od czasu do
              czasu. Zauwazylem ze najbardziej chca opluwac USA ci ktorych albo USA nie
              wpuscilo (podoba mi sie nazwa "odrzutowiec wizowy" nie pamietam czyja), albo
              siedza w Polsce, dopanda komputera w pracy lub u kolegi i pisza rozne idiotyzmy
              ktore nie maja z niczym nic wspolnego.
              Jest tez grupa ktora chyba ma placone aby robic zamet na tym forum, nie wiem
              dlaczego i co chca osiagnac ale nie mysla ze moga sklocic Polonie z Polska a to
              tak nie pracuje, ale jak widac prymitywna komunistyczna socjotechnika moze
              zatruc potrzebne forum.

Ktos juz wczesniej napial ze USA broni sie samo, i tak jest, nie trzeba tego
              kraju zachwalac.
              Ja tez jestem jednym z tych ktorym sie udalo tutaj jakos tam, jestem dosc dlugo
              bo juz 18 lat, wyjechalem po pierwszym roku studiow w Polsce ktore pozniej
              skonczylem tu w USA (w sumie 3 fakultety jakby to ktos chcial ujac w Polsce).
              Nie ma innego kraju na swiecie ktory daje tyle mozliwosci. I to jest fakt.

W sumie to popieram tych ktorzy mowia aby nie odpisywac niektorym nickom, ktore
              nie wprowadzaja nic do dyskusji a szukaja mozliwosci oplucia kogos lub oplucia
              miejsca w ktorym mieszka ktos na obczyznie.

Niestety "wakacjusze" zawsze byli zmora Polonii, i tak chyba zostanie, nie wiem
              czy to brak kultury czy chamstwo wrodzone, bo nie jest to brak wyksztalcenia co
              niektorzy maja wyksztalcenie wyzsze z Polski, czyli reprezentuja Polska
              inteligencje, choc z drugiej strony to Polskie wyksztalcenie tez jest takie
              jakie jest wiec moze ciezko wymac cokolwiek do tych ludzi.

Nastepna sprawa to brak moderatora na tym forum, to tak jakby ktos celowo
              chcial aby byly tutaj klotnie i opluwanie sie, moze sie myle ale to tak wyglada.

No i na koniec, nie wiem jaki ma sens pisanie pod wieloma nickami czy to
              rozdwojenie jazni maja co niektorzy?

Pozdrowienia z NYC
              • flipflap Brak Moderatora 09.08.05, 00:14
                To nie jest takie złe. Od czasu ja śledziara znikneła uspokoiło się.
                Poprzednio niechciane wątki zostały wycinane w pień. Teraz też niektóre znikają
                ale nie ma komu wirtualnie w łeb dać. Dlatego też jest spokojniej. Od czasu do
                czasu pojawią się podrzegacze ale są od razu temperowani, i ich niki znikają
                śmiercią naturalną. Wielu już takich było.
              • jp.hi Do chuck-ny 09.08.05, 03:31
                Wyobraz sobie, ze nie tak dawno administrator forum wybral na moderatora tego
                forum osobe o dokladnie takich samych pogladach co ten latus.
                Tak samo anty Polonijny i tak samo glupi.
                Dopiero po wielu interwencjach uczestnikow tego forum Gazeta przeprosila i
                zabrala uprawnienia temu czlowiekowi, tlumaczac ze sie pomylila. Uwazam, ze to
                nie byla pomylka tylko wyraz pogladow administratora.
                Nie badz wiec zaskoczony, ze ten ktorego uwazasz za prowokatora (i wiekszosc
                tak uwaza) i tego ktory pala nienawiscia do Poloni, administracja wybierze na
                mederatora.
                Nie te watki beda wycinane ktore w Twoim pojeciu szkodza zgodzie i przyjazni a
                wlasnie Twoj.
          • jan.latus Do kulturalnego Intelektualisty. 09.08.05, 00:48
            No wiesz, newiele moge o tobie powiedziec. Wiem, ze nie masz matury na pewno.
            Widocznie niepotrzeba ona do osiagniecia "oszolamiajacego sukcesu w USA"......

> Weszlem tu na to forum z mysla o spotkaniu tu ludzi takich jak ja. Myslalem
            ze
            > moze spotkamy na Hawajach

Wszedlem, nie weszlem.

>psychicznie. To moze byc depresja maniakalna ktora w 99% prowadzi do
            > samobujstwa. Szkoda mi tych ludzi.

"Samobojstwa, nie samobujstwa . BUJ sie Boga facet smile))

>wysokiej kulturze osobistej i o wysokim poziomie intelektualnym.

Look, who is talkingsmile
            Kulturalny Intelektualista
            • jan.latus ...........tzn jp.i 09.08.05, 00:51
    • luiza-w-ogrodzie Re: a moze byc tak nie odpisywac na posty takich. 09.08.05, 00:45
      Wreszcie ktos mnie poparl - od dawna mowie: "Nie odpisywac!".
      Uzywanie ignora tez pomaga - nie widac wielu durnych postow a po odsianiu
      zostaja te, ktore mozna czytac.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      • jan.latus Nareszcie ! 09.08.05, 00:54
        W koncu sie odezwal ktos z doswiadczeniem:
        Na twoje posty od dawna nikt nie odpowiada, z wyjatkiem przypadkow gdy
        wymyslaja ci od zalosnych idiotek, tak ze wyraznie wiesz o czym mowisz smile
        • kaganowski Dajcie spokoj Luizie! 09.08.05, 10:58
          Ja los ciezko poszkodowal na antypodach, stad mieszkajac w slumsach Sydney
          wyobraza sobie, ze zyje w pieknym ogrodzie. A zapachy z przepelnionego kibla na
          korytarzu tlumaczy sobie jako won nawozu, wlasnie rozrzuconego na pieknie
          utrzymane grzadki i klomby... sad Nie znajac angielskiego mysli, iz slowo "fak"
          (pisze fonetycznie), tak czesto uzywanego przez jej ciemnoskorych sasiadow,
          znaczy "dziekuje" albo "przepraszam"...
      • jan.latus Jeszcze jedno 09.08.05, 00:55
        Ty taka inteligentna, a nie zauwazykas, ze ze mna tu kloci sie zaledwie JEDEN (
        no moze dwoch ) debil, ktory nawet nie pokusil sie o zmiane sygnatury i pisze z
        kilku nickow pod ta sama.
        Kto tu tak naprawde zasluguje na miano zalosnego idioty ?1
    • rat_terrier nie, nie nadsylaja. 09.08.05, 00:54
      ale ty i tak nie zrozumiesz, swolocz odinaka

Jestem nowym dowodca odcinka cenzury na forum Polonia i mam zamiar wprowadzic
      tu nowe zasady. Za kilka dni to sie zmieni i na pewno bedzie pan zadowolony
      (viper).

Co do pana nazi_zup to uprzejmie pana prosze o przeczytanie swoich chociaz raz
      przed wyslaniem ich do ludzi, dobra?

reszta zostanie opracowana na roboczo, po linii i na bazie. Jak sie nie
      uspokoita to zabraknei wam czasu na szukanie anonimowych serwerow, wichrzyciele
      narodu!
      • viper39 Re: nie, nie nadsylaja. 09.08.05, 14:10
        rat_terrier napisał:

> Jestem nowym dowodca odcinka cenzury na forum Polonia i mam zamiar wprowadzic
        > tu nowe zasady. Za kilka dni to sie zmieni i na pewno bedzie pan zadowolony
        > (viper).

jak zobacze to uwierze, narazie to wyglada na bardzo zachwaszczone forum jakby
        to byla celowa robota gazety, takie jest moje zdanie, nie biora nikogo z
        Polonii na moderatora bo ktos w gazecie sie boi ze rzeczywiscie to forum moze
        dzialac normalnie. ale podstawiaja jakichs oszolomow aby jeszcze bardziej
        zasmiecac forum

> Co do pana nazi_zup to uprzejmie pana prosze o przeczytanie swoich chociaz
        raz przed wyslaniem ich do ludzi, dobra?
        >

zupa jest Polonia, latus nie, wiec jesli zupa odpowiada latusowi na jego
        zasmiecanie forum to broni forum Polonijnego, latus to forum zasmieca to chyba
        zrozumiale, zupa sie zmieni jesli nie bedzie chwastow na forum bo nie bedzie
        mial z kim walczyc

> reszta zostanie opracowana na roboczo, po linii i na bazie. Jak sie nie
        > uspokoita to zabraknei wam czasu na szukanie anonimowych serwerow,
        wichrzyciele
        > narodu!

czlowieku, to tacy jak kagan czy latus i inne ich wcielenia plus paru
        przypadkowych oszolomow wprowadza tutaj zamet, moderator wycialby w pien to
        wszystko co oni pisza i nic wiecej nie potrzeba, a juz napewno nie potrzeba
        blokowania calych domen, ale to trzeba chciec zrobic gazeta jak widac nie chce
        tego zrobic bo im na tym nie zalezy.

a moze wybrac moderatora sposrod nas i podac go gazecie? nie mysle aby to byl
        zly pomysl.
        • jan.latus Viperku glupiutki 09.08.05, 14:17
          viper39 napisał:

> >
          >
          > zupa jest Polonia, latus nie, wiec jesli zupa odpowiada latusowi na jego
          > zasmiecanie forum to broni forum Polonijnego, latus to forum zasmieca to
          chyba
          > zrozumiale, zupa sie zmieni jesli nie bedzie chwastow na forum bo nie bedzie
          > mial z kim walczyc

A ty taki bystry (jak przyslowiowa woda w kiblu) "nowojorczyk" i jeszcze nie
          dostrzegles nawet tego, ze piszesz te swoje bzdury na forum POLSKIEJ gazety? I
          co z tego, ze forum POLONIA ??
          Korzystasz z grzecznosci POLSKIEJ gazety, wydawanej w POLSCE przez POLAKOW i
          piszac swe idiotyzmy uzywasz POLSKIEGO serwera, w Polsce w Warszawie.
          JAk chcesz pisac na SWOIM , polinijnym forum to pisz na forum Nowego Dziennika
          albo jakiejs inneg gazety wydawanej przez Polonie tam, w USA !

>
          • filipek.us lista zdeletowanych niesuusznych stroniczek i for 09.08.05, 14:32
            jan.latus napisał:

> viper39 napisał:
            >
            > > >
            > >
            > > zupa jest Polonia, latus nie, wiec jesli zupa odpowiada latusowi na jego
            > > zasmiecanie forum to broni forum Polonijnego, latus to forum zasmieca to
            > chyba
            > > zrozumiale, zupa sie zmieni jesli nie bedzie chwastow na forum bo nie bed
            > zie
            > > mial z kim walczyc
            >
            > A ty taki bystry (jak przyslowiowa woda w kiblu) "nowojorczyk" i jeszcze
            nie
            >
            > dostrzegles nawet tego, ze piszesz te swoje bzdury na forum POLSKIEJ gazety?
            I
            > co z tego, ze forum POLONIA ??
            > Korzystasz z grzecznosci POLSKIEJ gazety, wydawanej w POLSCE przez POLAKOW i
            > piszac swe idiotyzmy uzywasz POLSKIEGO serwera, w Polsce w Warszawie.
            > JAk chcesz pisac na SWOIM , polinijnym forum to pisz na forum Nowego
            Dziennika
            Zlikwidowana lista dyskusyjna tuby propagandowej konsulatu. Wystarczył jeden spammer o nicku bloom na usprawiedliwienie likwidacji.

> albo jakiejs inneg gazety wydawanej przez Polonie tam, w USA !
            >
            > >
            --
            ---------------
            Poniżej nieustająca lista zdeletowanych niesuusznych stroniczek i forów, co to
            stały waadzy pomrocznej kością w gardle:

Zlikwidowana lista dyskusyjna tuby propagandowej konsulatu. Wystarczył jeden spammer o nicku bloom na usprawiedliwienie likwidacji.

Serwis Polonia Wirtualnej Polski:
            > "Likwidacja serwisu Polonia
            > 28.01.2002
            > 1 lutego Serwis Polonia Wirtualnej Polski zniknie bezpowrotnie."
            Rusza portal „Wirtualna Polonia”:

"Pod koniec stycznia 2002 roku został zamknięty (ze względów ekonomicznych)
            Serwis Polonijny w Internecie, który był jednym z działów portalu „Wirtualna
            Polska” i jednym z największych źródeł o tej tematyce w Internecie. W
            przeddzień zniknięcia z sieci, jego redaktorzy zamieścili wywiad z inicjatorami
            nowego, analogicznego przedsięwzięcia w Internecie „Wirtualna Polonia”.

Głównymi animatorami uruchomionego 1 lutego w Szwecji portalu polonijnego są
            dziennikarz i redaktor miesięcznika „Relacje” Krzysztof Mazowski oraz
            przedsiębiorca Włodzimierz Kuliński.
            Pomysł uruchomienia nowego portalu jest, zdaniem założycieli, w pewnym sensie
            wymuszony likwidacją Serwisu Polonia prowadzonego dotychczas przez
            portal „Wirtualnej Polski” i ma stanowić jego kontynuację pod adresem http://www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=3.
            Ich zdaniem nikt dotąd nie odkrył możliwości komercyjnych takiego serwisu, więc
            nowy portal powinien finansować się sam.

„Kurier Wileński”, 2 lutego 2002 r."

Forum Polonia Michigan ► ► Kontynuacja Forum Paszportowego szantażu

Paszportowy szantaż ► ► Reanimacja Paszportowego szantażu

PAI

web.archive.org/web/20021124172328/http://najmici.org/
            <blockquote>obecnie http://najmici.net/ choć
            wszystkie odnośniki na stronach krajowych pozostały z końcówką
            <strong>.org</strong> bez przekierowania lub uaktualnienia.</blockquote>
            web.archive.org/web/20040225014956/http://emigracja.pl/
            Nowy serwer EMIGRACJA:

Emigracja.pl – (Serwis Polaków Swiata) zostala umieszczona na serwerze 18
            stycznia 2002 roku. Jest serwisem niekomercyjnym, tworzonym przez dwóch
            obywateli Polski mieszkajacych w Polsce: Marcina Rebacza i Arnolda Toczyskiego.
            Serwis jest przeznaczony dla Polaków rozwazajacych mozliwosc emigracji stalej
            lub czasowej, oraz dla tych, którzy juz sa na emigracji, i potrzebuja porad
            praktycznych zwiazanych z praca oraz przepisami emigracyjnymi. Zadaniem serwisu
            jest wspóltworzenie plaszczyzny wymiany informacji i kreowanie postawy
            wzajemnej pomocy Polaków za granica i w kraju.

Serwis informacyjny www.emigracja.pl stawia sobie za cel wyciagniecie
            problematyki emigracji z kleszczy polskiego wstydu i izolacji. To próba
            mówienia o dzisiejszej emigracji szczerym i nowoczesnym jezykiem typowym dla
            forum internetowych, a takze suchym opisem emigracyjnych procedur. Wierzymy, ze
            prawda o tym zjawisku lezy wlasnie w tak uksztaltowanej przestrzeni: pomiedzy
            tym, co mówi ulica, szkola, dom, a wiedza, która przekazuje emigracyjny
            urzednik.."

Internet Young Polonia
        • filipek.us Głosuję na Ciebie, Viper. 09.08.05, 14:21
          Głosuję na Ciebie, Viper.
          A tu masz regułki:
          www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?t=13
          viper39 napisał:

> rat_terrier napisał:
          >
          > > Jestem nowym dowodca odcinka cenzury na forum Polonia i mam zamiar wprowa
          > dzic
          > > tu nowe zasady. Za kilka dni to sie zmieni i na pewno bedzie pan zadowolo
          > ny
          > > (viper).
          >
          > jak zobacze to uwierze, narazie to wyglada na bardzo zachwaszczone forum
          jakby
          > to byla celowa robota gazety, takie jest moje zdanie, nie biora nikogo z
          > Polonii na moderatora bo ktos w gazecie sie boi ze rzeczywiscie to forum moze
          > dzialac normalnie. ale podstawiaja jakichs oszolomow aby jeszcze bardziej
          > zasmiecac forum
          >
          > > Co do pana nazi_zup to uprzejmie pana prosze o przeczytanie swoich chocia
          > z
          > raz przed wyslaniem ich do ludzi, dobra?
          > >
          >
          > zupa jest Polonia, latus nie, wiec jesli zupa odpowiada latusowi na jego
          > zasmiecanie forum to broni forum Polonijnego, latus to forum zasmieca to
          chyba
          > zrozumiale, zupa sie zmieni jesli nie bedzie chwastow na forum bo nie bedzie
          > mial z kim walczyc
          >
          > > reszta zostanie opracowana na roboczo, po linii i na bazie. Jak sie nie
          > > uspokoita to zabraknei wam czasu na szukanie anonimowych serwerow,
          > wichrzyciele
          > > narodu!
          >
          > czlowieku, to tacy jak kagan czy latus i inne ich wcielenia plus paru
          > przypadkowych oszolomow wprowadza tutaj zamet, moderator wycialby w pien to
          > wszystko co oni pisza i nic wiecej nie potrzeba, a juz napewno nie potrzeba
          > blokowania calych domen, ale to trzeba chciec zrobic gazeta jak widac nie
          chce
          > tego zrobic bo im na tym nie zalezy.
          >
          > a moze wybrac moderatora sposrod nas i podac go gazecie? nie mysle aby to byl
          > zly pomysl.
          >
          >
        • debunker zupa jest Polonia, latus nie 10.08.05, 12:09

Autor: viper39
          Data: 09.08.2005 14:10
          -----------------------------------------------------
          rat_terrier napisał:

> Jestem nowym dowodca odcinka cenzury na forum Polonia i mam zamiar wprowadzic
          > tu nowe zasady. Za kilka dni to sie zmieni i na pewno bedzie pan zadowolony
          > (viper).

jak zobacze to uwierze, narazie to wyglada na bardzo zachwaszczone forum jakby
          to byla celowa robota gazety, takie jest moje zdanie, nie biora nikogo z
          Polonii na moderatora bo ktos w gazecie sie boi ze rzeczywiscie to forum moze
          dzialac normalnie. ale podstawiaja jakichs oszolomow aby jeszcze bardziej
          zasmiecac forum

> Co do pana nazi_zup to uprzejmie pana prosze o przeczytanie swoich chociaz
          raz przed wyslaniem ich do ludzi, dobra?
          >

zupa jest Polonia, latus nie, wiec jesli zupa odpowiada latusowi na jego
          zasmiecanie forum to broni forum Polonijnego, latus to forum zasmieca to chyba
          zrozumiale, zupa sie zmieni jesli nie bedzie chwastow na forum bo nie bedzie
          mial z kim walczyc

> reszta zostanie opracowana na roboczo, po linii i na bazie. Jak sie nie
          > uspokoita to zabraknei wam czasu na szukanie anonimowych serwerow,
          wichrzyciele
          > narodu!

czlowieku, to tacy jak kagan czy latus i inne ich wcielenia plus paru
          przypadkowych oszolomow wprowadza tutaj zamet, moderator wycialby w pien to
          wszystko co oni pisza i nic wiecej nie potrzeba, a juz napewno nie potrzeba
          blokowania calych domen, ale to trzeba chciec zrobic gazeta jak widac nie chce
          tego zrobic bo im na tym nie zalezy.

a moze wybrac moderatora sposrod nas i podac go gazecie? nie mysle aby to byl
          zly pomysl.

> > soup_nazi napisał:
          > >
          Po co placic i zmuszac? Bierze sie tepych z zasadniczej i zamiast ganiac ich po polu sadza sie na kompach w wygodnym pokoiku, karmi np. ryzem czy makaronem zamiast tradycyjnej 'kaszy i w pizde'. Cwoki pisza uporczywie, bo

a. i tak musza wojo odklepac
          b. lepiej je odklepywac tak niz lezac gdzies w blocie (karmienie wylacznie
          kasza)
          c. jak nie beda pisac to moze im sie przydarzyc punkt b
          d. od czasu do czasu moga sobie freely polatac za darmo na necie
          e. zmiane trzeba odklepac a i tak nic innego do roboty nie ma (w pokoju nie ma
          okna, a jak jest to wychodzi na smietnik, hehehe)
          f. nienawidza nas serdecznie i bez namawiania, za to, ze zyjemy wygodnie i
          dostatnio z dala od ich egzystencjalnych klopotow (np. co ugotowac jutro na
          obiad - kota sasiada czy zablakanego jeza), ktore znowu beda ich udzialem jak
          wyjda z woja

Do tego dorzuca sie garsc kadetow czy podhujowszych, ktorzy funkcjonuja m.in.
          na tych samych zasadach tylko pod sufitem maja wiecej (ale tez nie za duzo,
          hehehe)

Kierownikiem kolchozu jest trep komentator, ktory zwykle analyzuje, ale od
          czasu do czasu musi rzucic jakis zlecony temat, albo musi wypelnic
          swoje "quota", albo mu sie po prostu nudzi, albo gula wali za mocno po zebach,
          wiec przychodzi troche "odreagowac"

I tak to dziala ta fabryka "gliny", hehehe
          • debunker state-sponsored fraud 10.08.05, 14:05
            Paszportowy Szantaż Władz RP: state-sponsored fraud
    • luiza-w-ogrodzie Tez glosuje na Vipera 11.08.05, 02:39
      Zmija na moderatora!!!

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>
      • viper39 Re: Tez glosuje na Vipera 11.08.05, 14:22
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> Zmija na moderatora!!!
        >
        > Pozdrawiam
        > Luiza-w-Ogrodzie
        >
        > ><crying(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((
        > º>
        > .·´¯`·.. ><crying(((º>`·.¸¸.·´&mac
        > r;`·.¸¸><crying(((º>

dziekuje za poparcie, wiadomo ze bylby tutaj porzadek wreszcie ale gazecie o to
        nie chodzi, oni nie chca nikogo spoza Polski aby trzymal porzadek i wywalal
        chwasty, oni wola jak tu jest balagan, to ze sobie tutaj poglosujemy na
        kogokolwiek to i tak nie zmieni faktu ze gazeta poprostu tego nie zaakceptuje...

a tak na boku z mila checia wzialbym sie za odchwaszczanie tego forum aby mialo
        ono rece i nogi wreszcie ale jak powiedzialem gazeta sie na to nie zgodzi...
        • rat_terrier [...] 11.08.05, 14:23
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka