Gość: Dorota IP: *.inet.dkfz-heidelberg.de 26.08.02, 19:28 Czy jest tu ktos z Heidelbergu w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Heidelberg IP: *.access.nacamar.de 26.08.02, 19:43 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Czy jest tu ktos z Heidelbergu w Niemczech? ........ o, juz nie jestes w Bremen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Heidelberg IP: *.inet.dkfz-heidelberg.de 26.08.02, 20:13 ale ja nigdy nie bylam w Bremen Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Heidelberg 26.08.02, 20:15 ja tez nie chociaz tez mam na imie Dorota. BTW. Tamta Dorota sie bzyka na morzu egejskim. Ta jest nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Heidelberg IP: *.access.nacamar.de 26.08.02, 20:30 Gość portalu: Dorota napisał(a): > ale ja nigdy nie bylam w Bremen ........ to oznacza, ze to nie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marceepalina Re: Heidelberg 26.08.02, 19:50 miasto Zygmunta Krasinskiego i Delfiny Potockiej )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Heidelberg IP: *.inet.dkfz-heidelberg.de 26.08.02, 20:14 No tak.... tylko ze z nimi pogadac sie juz nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Heidelberg IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.02, 20:17 Poco Ci Heidelberg??? Odpowiedz Link Zgłoś
karielia Re: Heidelberg 26.08.02, 20:17 No to jak, jest ktos w tym Heidelbergu czy nie? Pomozcie dziewczynie, prosze! Bo jak nie to przypierdole deska i sie skonczy zabawa. Bozzsse jak ja Cie kocham....jak Ci tam bylo na imie?....acha Dorotko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ale która.... IP: *.access.nacamar.de 26.08.02, 20:28 karielia napisał(a): > No to jak, jest ktos w tym Heidelbergu czy nie? Pomozcie dziewczynie, prosze! > Bo jak nie to przypierdole deska i sie skonczy zabawa. Bozzsse jak ja Cie > kocham....jak Ci tam bylo na imie?....acha Dorotko! .......... ...Dorotka?....bo ich sie ostatnio troche napłodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
karielia Re: ale która.... 26.08.02, 20:30 Arturku nie zadawaj podchwytliwych pytan, synus. Bo ja, moj drogi, jak szczam to trafiam!! I zeby mi to bylo ostatni raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur moze ziolka na moczenie IP: *.access.nacamar.de 26.08.02, 20:58 karielia napisał(a): > Arturku nie zadawaj podchwytliwych pytan, synus. Bo ja, moj drogi, jak szczam > to trafiam!! I zeby mi to bylo ostatni raz! ............ "jak szczam to trafiam"...Karelko, jeszcze nie rob w majty. jakas dorotka zaczyna mnie tu watki o Heidelbergach...a pozniej pali glupa Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: moze ziolka na moczenie 26.08.02, 21:00 nedzny podszywaczu, a walnij sie mlotkiem w ten pusty globus, Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hisz Re: moze ziolka na moczenie 26.08.02, 21:03 nie czepiaj sie Artura, on jest prawdziwny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: ale która.... IP: *.inet.dkfz-heidelberg.de 26.08.02, 20:31 zalosna jest ta dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
karielia Re: ale która.... 26.08.02, 20:35 Bardzo nad tym boleje. Wpadnij na czat, dzisiaj o 20, to moze cos zalatwimy. Bedzie Pan Przewodniczacy- na pewno pomoze. I pamietaj haslo: "Jak szczam to trafiam" Odpowiedz Link Zgłoś
kare1ia Re: ale która.... 26.08.02, 20:36 Gość portalu: K napisał(a): > zalosna jest ta dyskusja masz racje, przestaje czytac te glupoty, zapraszam na czata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Heidelberg IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.02, 20:37 Nikogo nie interesuje Heidelberg????? Odpowiedz Link Zgłoś
karielia Re: Heidelberg 26.08.02, 20:43 Fuj ales Ty ordynarny,Ty pomyrdancu inaczej. Przyjdz no tylko dzisiaj na czat o 20 to Pan Przewodinczacy Ci wyloi dupe dekska. Pan Przewodniczacy to mezczyzna 100 procentowy. haslo: "jak szczam to trafiam" (akcentujemy litere "M") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Heidelberg IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 27.08.02, 04:24 a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ????? hehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pan_hisz Re: Heidelberg 27.08.02, 04:39 Gość portalu: aniutek napisał(a): > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ????? hehheheheh > e Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Heidelberg 27.08.02, 04:48 pan_hisz napisała: > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ????? hehhe > heheh > > e > > Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do > mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. o tak???? !!!!!! moja wiedza padpowiada cos zupelnie innego........ hmmmm moze efekt hidelbergowy pozwala miszkac etc. ....... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: Heidelberg 27.08.02, 05:26 aniutek napisała: > pan_hisz napisała: > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ????? > hehhe > > heheh > > > e > > > > Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do > > mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. > > o tak???? !!!!!! > > moja wiedza padpowiada cos zupelnie innego........ hmmmm moze efekt hidelbergow > y > pozwala miszkac etc. ....... Twoja wiedza jest wyjatkowo ograniczona. Heidelberg to nie tylko www.heidelbergusa.com ale rowniez www.heidelberg.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur no wlasnie! IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 11:03 sympatico, byles szybszy z tymi linkami Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: no wlasnie! 27.08.02, 19:33 Gość portalu: Artur napisał(a): > sympatico, byles szybszy z tymi linkami Musialem. Glupia pinda na "H" to tylko maszyne drukujaca widziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: no wlasnie! IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:41 sympatico napisała: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > sympatico, byles szybszy z tymi linkami > > Musialem. > Glupia pinda na "H" to tylko maszyne drukujaca widziala! ......... i to tylko...HP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: no wlasnie! IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.02, 19:50 Wszyscy tacy madrzy i swiatowi. O Heidelbergu wiemy teraz juz wszystko. Ps.Niech mi ktos podrzuci link o miescie Ping Pong, naprawde niewiem nic na ten temat. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: no wlasnie! 27.08.02, 19:51 Gość portalu: Maxx napisał(a): > Wszyscy tacy madrzy i swiatowi. > O Heidelbergu wiemy teraz juz wszystko. > > Ps.Niech mi ktos podrzuci link o miescie Ping Pong, > naprawde niewiem nic na ten temat. > > pozd. www.google.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: no wlasnie! IP: *.access.nacamar.de 27.08.02, 19:52 Gość portalu: Maxx napisał(a): > Wszyscy tacy madrzy i swiatowi. > O Heidelbergu wiemy teraz juz wszystko. > > Ps.Niech mi ktos podrzuci link o miescie Ping Pong, > naprawde niewiem nic na ten temat. > > pozd. ............. a co kolega wlasnie...z raczkami w kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: no wlasnie! IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.02, 20:00 ok.ok. podwijam kiece i na Google lece. Sympatico, widze znasz sie na zartach. ps.gorzej bedzie z ta chinszczyzna. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: no wlasnie! 27.08.02, 20:03 Gość portalu: Maxx napisał(a): > ok.ok. podwijam kiece i na Google lece. > Sympatico, widze znasz sie na zartach. > > ps.gorzej bedzie z ta chinszczyzna. > > pozd. Jak sie boisz chinszczyzny sprobuj www.pingpongbitches.com Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Heidelberg 28.08.02, 01:11 sympatico napisała: > aniutek napisała: > > > pan_hisz napisała: > > > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > > > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ? > ???? > > hehhe > > > heheh > > > > e > > > > > > Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do > > > mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. > > > > o tak???? !!!!!! > > > > moja wiedza padpowiada cos zupelnie innego........ hmmmm moze efekt hidelb > ergow > > y > > pozwala miszkac etc. ....... > > Twoja wiedza jest wyjatkowo ograniczona. > Heidelberg to nie tylko > <a href="http://www.heidelbergusa.com"target="_blank">www.heidelbergusa.com</a> > ale rowniez > <a href="http://www.heidelberg.de"target="_blank">www.heidelberg.de</a> widze, ze wprawdzie rozrozniasz litery ale z ich zrozumieniem troszke gorzej... no coz powiem wobec tego jasniej / odejme niebieskiego / na Hidelbergu mozna zarobic mase kasy, ktora to pozwala mieszkac w pieknych miejscach i pic dobre belgijskie piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatico Re: Heidelberg 28.08.02, 01:14 aniutek napisała: > sympatico napisała: > > > aniutek napisała: > > > > > pan_hisz napisała: > > > > > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > > > > > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelb > erg ? > > ???? > > > hehhe > > > > heheh > > > > > e > > > > > > > > Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do > > > > mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. > > > > > > o tak???? !!!!!! > > > > > > moja wiedza padpowiada cos zupelnie innego........ hmmmm moze efekt h > idelb > > ergow > > > y > > > pozwala miszkac etc. ....... > > > > Twoja wiedza jest wyjatkowo ograniczona. > > Heidelberg to nie tylko > > <a href="http://www.heidelbergusa.com"target="_blank">www.heidelberg > usa.com</a> > > ale rowniez > > <a href="http://www.heidelberg.de"target="_blank">www.heidelberg.de& > #60/a> > > widze, ze wprawdzie rozrozniasz litery ale z ich zrozumieniem troszke gorzej... > no coz > powiem wobec tego jasniej / odejme niebieskiego / > na Hidelbergu mozna zarobic mase kasy, ktora to pozwala mieszkac w pieknych mie > jscach i > pic dobre belgijskie piwo. > > Ostatnie pytanie: Jak na rzeczonym Hidelbergu mozna zarobic mase kasy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Heidelberg 28.08.02, 01:23 sympatico napisała: > > Ostatnie pytanie: > Jak na rzeczonym Hidelbergu mozna zarobic mase kasy??? o tak www.heidelbergusa.com/ i tak www.rrdonnelley.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Heidelberg 28.08.02, 01:13 sympatico napisała: > aniutek napisała: > > > pan_hisz napisała: > > > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > > > a czy szanoewni rozmowcy wiedza czemu sluzy rzeczony Hidelberg ? > ???? > > hehhe > > > heheh > > > > e > > > > > > Kolezanko z Ameryki, rzeczony Heidelberg sluzy do > > > mieszkania i mienia dobrego czasu w piwiarniach. > > > > o tak???? !!!!!! > > > > moja wiedza padpowiada cos zupelnie innego........ hmmmm moze efekt hidelb > ergow > > y > > pozwala miszkac etc. ....... > > Twoja wiedza jest wyjatkowo ograniczona. > Heidelberg to nie tylko > <a href="http://www.heidelbergusa.com"target="_blank">www.heidelbergusa.com</a> > ale rowniez > <a href="http://www.heidelberg.de"target="_blank">www.heidelberg.de</a> widac zboczenie zawodowe ; ) Odpowiedz Link Zgłoś