Gość: Niezalezny. IP: *.prem.tmns.net.au 29.08.02, 11:19 Nalecialosci --co to ma znaczyc ----Prawda stoi przed fast foodem ?? bo mnie to szlag trafia , ni to po angialsku ni po polsku czy juz nie ma estetyki jezykowej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Polacy nie gesi..... IP: *.access.nacamar.de 29.08.02, 11:45 Gość portalu: Niezalezny. napisał(a): > Nalecialosci --co to ma znaczyc ----Prawda stoi przed fast foodem ?? > bo mnie to szlag trafia , ni to po angialsku ni po polsku czy juz nie ma > estetyki jezykowej . ............ ale na sile probuje sie ludziom do baniakow angielski podsuwac. Czasem jest to lepiej, czasem jednak nie. Sa jednak dziedziny zycia, gdy wymyslanie nowych polskich slow nie jest takie korzystne. Wyobraz sobie, gdybysmy zamiast Komputer czy PC mowili nadal "maszyna liczaca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Polacy nie gesi..... IP: *.access.nacamar.de 29.08.02, 11:48 "Maszyna" to tez zadne slowo o pochodzeniu polskim. A wiec sam widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: Polacy nie gesi..... 29.08.02, 11:52 Po chwili zalogowal sie K@pturek. ZaTALKowal do babci i zapytal: - Babciu, a dlaczego masz taka wielka quote na dysku? - Zeby lepiej pomiescic twoje pliki. - Babciu, a dlaczego masz taki wielki nowoczesny interfejs graficzny. - Zeby skatalogowac twoje pliki. - Babciu, a dlaczego masz prawo ROOTa? - Zeby cie lepiej skrakowac!!! ............ radze zamknac drzwi i wezwac policje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD razi ! IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 29.08.02, 13:24 Gość portalu: Niezalezny. napisał(a): > Nalecialosci ok - jasne musimy miec ,,marketing" etc, ale >--co to ma znaczyc ----Prawda stoi przed fast foodem ?? to ja nie mam zielonego pojecia! ) czesc nastepny kangur! skad? pozdrowko P. Odpowiedz Link Zgłoś