Dodaj do ulubionych

mamy z Manchester

07.09.05, 21:02
czesc wszystkim mamom. bardzo chcialabym nawiazac kontakt z mamami z
Manchester. Mieszkam tu z mezem i corka od ponad roku. Mamy z Manchester
odezwijcie sie!!!!
Obserwuj wątek
    • mgna Re: mamy z Manchester 07.09.05, 23:07
      Czesc. Jest nas tutaj kilka...piec utrzymuje prawie staly kontak i od czasu do
      czasu sie wszystkie razem spotykamy.
      • jagienkaa Re: mamy z Manchester 07.09.05, 23:08
        no właśnie, a ja się tam znowu do was wybieram w przyszły weekendsmile może małe
        mitap w Trafford Centre czy coś?
        • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 13:59
          Jagienka jaka data i w ktory dzien? Jesli pogoda bedzie nie deszczowa to my w
          gory sie wybieramy, jesli nie to z checia sie spotakm.
          • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 20:53
            Jagienka sprawdz e-mail.
            • jagienkaa Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:03
              już sprawdzam (jeszcze nic nie ma). My będziemy w przyszły weekend - czyli 17-
              18 września. Mnie jak zwykle pasuje sobota po południu...
              • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:43
                Sorki...wyprzedzilas mnie, rozpisalam sie do Agnieszki i teraz mialam do ciebie
                pisac. Acha, ja myslalam ze w ta sobote. Dobrze. Jesli pogoda bedzie taka sobie
                to sie moge z wami spotkac, jesli jednak bedzie ladna to nas w Manchester nie
                bedzie (wykorzystujemy kazdy ladny dzien przed zima, a w Yorkshire Dales z
                pogoda roznie).... Czy moge poprosic o mala prosbe? Czy please, please, please,
                pretty please mozemy nie spotkac sie w Trafford Centre? Co jakbysmy sie tam
                wstepnie spotkaly i zapakowaly wszystkie mamy do auta i pojechalay w ladniejsze
                miejsce, zwlaszcza jesli podoga bedzie sprzyjala? Nieznosze T.C. (gardlo mnie
                tam boli, jak zreszta w kazdym mall), ale oczywiscie jesli wiekszosc dziewczyn
                jest za T.C. to demokratycznie nie bede sie przeciwstawiac.

Moniczka, Asia, Kasia, Agnieszka co wy na to?
                • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:45
                  oczywiscie tym razem bez dzieci, tak?
                • jagienkaa Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:53
                  nie musi być TC tylko ja zawsze wymyślam bo to blisko teściowej - nie muszę
                  specjalnie jechać do Manchesteru. Ja jestem bardzo wygodnasmile
                  • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 22:02
                    Jagienka mozesz podjechac pod moj dom, Moniczka i Asia moga do Kasi podjechac
                    autobusem a z tamtad wziasc bezposrednie polaczenie do mnie do domu. Agnieszke
                    moze maz podwiezie? Nie wiem gdzie nowa Monika mieszka... Mozemy wybrac sie do
                    parku, mozemy do jednego z milych miasteczek podjechac na kawke i babskie
                    pogaduchy. Ja cztery, na upartego piec, w moim aucie zmieszcze plus siebie.
                    Detale na priva? Ok wysylam e-mail....teraz tak naprawde smile
                    • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 22:22
                      OK sprawdzcie e-mail smile
      • moniska11 Re: mamy z Manchester 08.09.05, 10:37
        Swietnie, ze jest was wiecej. Chetnie bym sie do waszej paczki dolaczyla.
        Podajcie mi jakies namiary na siebie, to moze sie spotkamy.monika
        • mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:46
          Moniczko napisz na priva do nas.

Detale lepiej jest ustalic w e-mails, tak jak poprzednio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka