moniska11 07.09.05, 21:02 czesc wszystkim mamom. bardzo chcialabym nawiazac kontakt z mamami z Manchester. Mieszkam tu z mezem i corka od ponad roku. Mamy z Manchester odezwijcie sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgna Re: mamy z Manchester 07.09.05, 23:07 Czesc. Jest nas tutaj kilka...piec utrzymuje prawie staly kontak i od czasu do czasu sie wszystkie razem spotykamy. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: mamy z Manchester 07.09.05, 23:08 no właśnie, a ja się tam znowu do was wybieram w przyszły weekend może małe mitap w Trafford Centre czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 13:59 Jagienka jaka data i w ktory dzien? Jesli pogoda bedzie nie deszczowa to my w gory sie wybieramy, jesli nie to z checia sie spotakm. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:03 już sprawdzam (jeszcze nic nie ma). My będziemy w przyszły weekend - czyli 17- 18 września. Mnie jak zwykle pasuje sobota po południu... Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:43 Sorki...wyprzedzilas mnie, rozpisalam sie do Agnieszki i teraz mialam do ciebie pisac. Acha, ja myslalam ze w ta sobote. Dobrze. Jesli pogoda bedzie taka sobie to sie moge z wami spotkac, jesli jednak bedzie ladna to nas w Manchester nie bedzie (wykorzystujemy kazdy ladny dzien przed zima, a w Yorkshire Dales z pogoda roznie).... Czy moge poprosic o mala prosbe? Czy please, please, please, pretty please mozemy nie spotkac sie w Trafford Centre? Co jakbysmy sie tam wstepnie spotkaly i zapakowaly wszystkie mamy do auta i pojechalay w ladniejsze miejsce, zwlaszcza jesli podoga bedzie sprzyjala? Nieznosze T.C. (gardlo mnie tam boli, jak zreszta w kazdym mall), ale oczywiscie jesli wiekszosc dziewczyn jest za T.C. to demokratycznie nie bede sie przeciwstawiac. Moniczka, Asia, Kasia, Agnieszka co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:45 oczywiscie tym razem bez dzieci, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:53 nie musi być TC tylko ja zawsze wymyślam bo to blisko teściowej - nie muszę specjalnie jechać do Manchesteru. Ja jestem bardzo wygodna Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 22:02 Jagienka mozesz podjechac pod moj dom, Moniczka i Asia moga do Kasi podjechac autobusem a z tamtad wziasc bezposrednie polaczenie do mnie do domu. Agnieszke moze maz podwiezie? Nie wiem gdzie nowa Monika mieszka... Mozemy wybrac sie do parku, mozemy do jednego z milych miasteczek podjechac na kawke i babskie pogaduchy. Ja cztery, na upartego piec, w moim aucie zmieszcze plus siebie. Detale na priva? Ok wysylam e-mail....teraz tak naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
moniska11 Re: mamy z Manchester 08.09.05, 10:37 Swietnie, ze jest was wiecej. Chetnie bym sie do waszej paczki dolaczyla. Podajcie mi jakies namiary na siebie, to moze sie spotkamy.monika Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: mamy z Manchester 08.09.05, 21:46 Moniczko napisz na priva do nas. Detale lepiej jest ustalic w e-mails, tak jak poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś