jadro 07.09.02, 20:34 Uspokojcie sie. Przeciez nie mozna tak sie zachowywac strasznie! To jest przykre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:35 tez tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 20:37 Jak Ci tak przeszkadza Marcee to dlaczego tak sie zachowujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
marcee_ma_ciote Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 20:38 canadian napisał: > Jak Ci tak przeszkadza Marcee to dlaczego tak sie zachowujesz? Ty durny kanadyjski cwelu, wez sie wyj......! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 20:39 Bozenko juz przestan. Ciebie zbyt latwo rozpoznac nawet jak zmieniasz nicki. Jestes po prostu pedalski cwiercglupek. Odpowiedz Link Zgłoś
marcee_ma_ciote Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 20:53 canadian napisał: > Bozenko juz przestan. Ciebie zbyt latwo rozpoznac nawet jak zmieniasz nicki. > Jestes po prostu pedalski cwiercglupek. Ty durny kanadyjski cwelu, wez sie wyj......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:39 ty mi przeszkadzasz i jestes debilem malolatem skoro uzywasz mojego nicka i w takiej konotacji a teraz spad, wiecej nie odezwe sie zasrany małolat Odpowiedz Link Zgłoś
jadro Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 20:43 Przykre to wszystko jak ludzie sie potrafia zachowywac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Prosze o spokoj na Forum 07.09.02, 21:07 jadro napisała: > Uspokojcie sie. Przeciez nie mozna tak sie zachowywac strasznie! > To jest przykre. <>Biala napisala ze jestes cwel i zlodziej. Biala pisze zawsze prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 21:19 lolo27 napisała: > jadro napisała: > > > Uspokojcie sie. Przeciez nie mozna tak sie zachowywac strasznie! > > To jest przykre. > > <>Biala napisala ze jestes cwel i zlodziej. > Biala pisze zawsze prawde! Halo, kto tu sobie wyciera mna gebunie? Nic takiego nie pisalam - wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 22:03 Gość portalu: Biala napisał(a): > lolo27 napisała: > > > jadro napisała: > > > > > Uspokojcie sie. Przeciez nie mozna tak sie zachowywac strasznie! > > > To jest przykre. > > > > <>Biala napisala ze jestes cwel i zlodziej. > > Biala pisze zawsze prawde! > > Halo, kto tu sobie wyciera mna gebunie? Nic takiego nie pisalam - wypraszam > sobie to tez nie moje, sympatico znowu robi sobie glupie dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 21:23 lolo27 napisała: >jestes cwel i zlodziej. lolo27 pisze zawsze prawde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 21:34 Gość portalu: Biala napisał(a): > lolo27 napisała: > > >jestes cwel i zlodziej. > > lolo27 pisze zawsze prawde! to tez nie moje, sympatico znowu robi sobie glupie dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 22:43 Atmosfera paranoi niebezpiecznie narasta. Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Gadula, zamorduje Cie 07.09.02, 22:50 jak to Ty ... a jutro bede w Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Gadula, zamorduje Cie IP: *.sympatico.ca 07.09.02, 22:55 z roza, czy bez rozy? ..... w zebach mozemy zrobic zasadzke na brunona, he he he!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Gadula, zamorduje Cie 07.09.02, 23:24 biala& napisała: > jak to Ty ... a jutro bede w Toronto <>gadula napisal ze cie przeleci w Toronto. gadula pisze zawsze prawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Do jadro IP: 213.78.110.* 10.09.02, 21:44 Mialem forum w favourites.. cos sie przemienilo i otwiera mi sie w tym miejscu gotowe do wpisu.. przelaczam z powrotem i przelaczam.. wreszcie postanowilem wpisac..moze cos sie zmieni? Jak to wogole mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Prosze o spokoj na Forum IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:21 To karygodne. Jak można. To niepoważne. Jacyś pedali, żydzi, agenci się plączą, nieletni się deprawują. Wstyd. Poruta. A Jezus siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ....albo odwrotnie IP: *.access.nacamar.de 08.09.02, 21:36 Gość portalu: dorota napisał(a): > To karygodne. Jak można. To niepoważne. Jacyś pedali, żydzi, agenci się plączą, > > nieletni się deprawują. Wstyd. Poruta. > A Jezus siedzi. ........... nieletni deprawuja doroslych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ marcee o co chodzi ? IP: *.sympatico.ca 08.09.02, 23:31 o co chodzi ? to canadian podszywa sie pod inne nicki i uzywa brzydkich slow ! ja tam mam tylko 2 nicki : bozena L i matka_boska ale innych nie mam a wogole to biala, gadula, canadian i inni tez pisza z sympatico.ca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: o co chodzi ? IP: *.sympatico.ca 08.09.02, 23:32 to na gorze mialo byc "do MARCEE" a nie od niej - pomylilam sie w nicku i temacie sorki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: o co chodzi ? IP: *.sympatico.ca 08.09.02, 23:33 Gość portalu: @ marcee napisał(a): > o co chodzi ? > > to canadian podszywa sie pod inne nicki i uzywa brzydkich slow ! > > ja tam mam tylko 2 nicki : bozena L i matka_boska ale innych nie mam > > a wogole to biala, gadula, canadian i inni tez pisza z sympatico.ca ! Skarżypyta, jezyk lata jak łopata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L @ biala IP: *.sympatico.ca 09.09.02, 01:16 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: @ marcee napisał(a): > > > > a wogole to biala, gadula, canadian i inni tez pisza z sympatico.ca ! > > Skarżypyta, jezyk lata jak łopata. nie oto chodzi ale o to ze co ktos cos pisze z sympatico.ca to od razu morde dra ze bo ta coorwa bozena i tego ludzie sa nielogczni ... przy okazji zapraszam na moja strone members.tripod.com/bozenal/ Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: o co chodzi ? 09.09.02, 03:55 Gość portalu: Biala napisał(a): > Gość portalu: @ marcee napisał(a): > > > o co chodzi ? > > > > to canadian podszywa sie pod inne nicki i uzywa brzydkich slow ! > > > > ja tam mam tylko 2 nicki : bozena L i matka_boska ale innych nie mam > > > > a wogole to biala, gadula, canadian i inni tez pisza z sympatico.ca ! > > Skarżypyta, jezyk lata jak łopata. To nie moje, od dzisiaj pisze tylko zalogowana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messerschmidt Re: zapodziały mi się gdzieś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 13:26 GACIE. Są to regulaminowe GACIE agencyjne. Upraszam o zwrot. Srul Messerschmidt Agent Mossadu Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: zapodziały mi się gdzieś 09.09.02, 13:28 Gość portalu: messerschmidt napisał(a): > GACIE. Są to regulaminowe GACIE agencyjne. Upraszam o zwrot. > > Srul Messerschmidt > Agent Mossadu .................... zanim znajdziesz znowu gacie polecam Pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: zapodziały mi się gdzieś IP: *.abo.wanadoo.fr 10.09.02, 23:49 Czy to forumowa wersja "Lotu nad kukulczym gniazdem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur cos w tym jest IP: *.access.nacamar.de 11.09.02, 00:07 Gość portalu: narval napisał(a): > Czy to forumowa wersja "Lotu nad kukulczym gniazdem"? ................ forum to w penym sensie...taki oddzial zamkniety...obywatelu Napoleonie Odpowiedz Link Zgłoś