krizia 03.10.02, 19:15 Za dwa tygodnie jade na urlop do USA. Bede w okolicach San Francisco i w NYC. Szukam milych ludzi. Odezwijcie sie (rowniez na maila gazetowego) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot-23 Re: ludzie z Kalifornii i NYC IP: *.dyn.optonline.net 03.10.02, 19:18 krizia napisała: > Za dwa tygodnie jade na urlop do USA. Bede w okolicach > San Francisco i w NYC. Szukam milych ludzi. > Odezwijcie sie > > (rowniez na maila gazetowego) ja jestem z nyc...ale nie jestem mily.. klapa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal CO za pech! IP: *.tiaa-cref.org 03.10.02, 19:19 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > krizia napisała: > > > Za dwa tygodnie jade na urlop do USA. Bede w okolicach > > San Francisco i w NYC. Szukam milych ludzi. > > Odezwijcie sie > > > > (rowniez na maila gazetowego) > > ja jestem z nyc...ale nie jestem mily.. klapa.. Ja jeztem Bardzo mily ale nie z NYC . Niech to swinia polknie. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: CO za pech! 03.10.02, 19:22 OK, moze niefortunnie to sformulowalam... Ale oszczedzcie mi zlosliwosci, please. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Krzysiu-wrobelku! IP: *.tiaa-cref.org 03.10.02, 19:27 krizia napisała: > OK, moze niefortunnie to sformulowalam... Ale > oszczedzcie mi zlosliwosci, please. Krzysiu wrobelku! My Ci robimy przysluge! Twoje pytanie jest podbijane do gory, przezco wiecej i wiecej milych ludzi moze je zobaczyc i sie z toba skontaktowac. Powodzenia. PS Jota rzeczywiscie nie polecam - bardzo nie mily! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Krzysiu-wrobelku! IP: *.tin.it 03.10.02, 19:33 Misiu! Toz Krizia jest kobieta! No chyba, ze Krzysie z Wolodyjowskiego Ci przypomina. Gaga Agresywnosc O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Re: Krzysiu-wrobelku! IP: *.tiaa-cref.org 03.10.02, 19:40 Gość portalu: gaga napisał(a): > Misiu! Toz Krizia jest kobieta! No chyba, ze Krzysie z Wolodyjowskiego Ci > przypomina. > > Gaga > > Agresywnosc O Amore Mio! Toz sama sobie odpowiadasz na postawione pytanie. Coz mozna jeszcze dodac? Piekne imie. Pikna kobieta. acha ... No i co oznacz "Agresywnosc O"? Ja tu moja droga dzialam "z pobudek szlachetnego serca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: ludzie z Kalifornii i NYC IP: *.tin.it 03.10.02, 20:05 Ech, Marpione! Ujales mnie ta szlachetnoscia serca..., ze lza sie w oku zaswiecila. Gdziez Ci rycerze z przylbica? Zardzewieli w kronice dziejow. Gaga Agresywnosc 0 Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:17 krizia napisała: < Szukam milych ludzi.> A co ci mili ludzie mieliby zrobic dla ciebie dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:31 Naprawde sadzisz, ze chce aby cos dla mnie zrobili? Zawsze musi byc cos za cos? I to mowi (rzekoma) Optymistka? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:40 krizia napisała: > Naprawde sadzisz, ze chce aby cos dla mnie zrobili? > Zawsze musi byc cos za cos? I to mowi (rzekoma) Optymistka?> A pewnie, ze optymistka, lecz chodzaca twardo po ziemi i znajaca realia swiata tego. A to niby po co szukasz kontaktu? Oj miska czy tez kriska, pracy potrzebujesz i dachu nad glowa, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:43 Optymistko, wiecej optymizmu zycze Napisalam, ze jade na urlop, a jesli nie wierzysz, to Twoj problem. Czasy sie zmienily, a Ty wciaz watpisz, ze Polak moze do USA na urlop jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:51 krizia napisała: Czasy sie zmienily, a Ty wciaz watpisz, ze Polak moze do USA na urlop jechac?> Nie, nie watpie, skad. Wielu naszych rodakow wjezdza do hameryki jako turysta, na urlop oczywiscie, ktory sie przeciaga na iles tam lat. Zdaje sie, ze na turystyce tez podobny apel jest, prawda? Milego wypoczynku w USA, tylko nie skoncz go tak jak Ci z filmu na Jackowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:56 Bez urazy, ale odnosze wrazenie, ze to forum pelne jest zgorzknialych i podejrzliwych frustratow. Optymistko, nie osadzaj innych wedlug siebie, i nie zakladaj, ze kazdy klamie. Jesli wyladowalas w Jackowie, to ci szczerze wspolczuje, ale nie wyladowuj swojej agresji na mnie. Po raz ostatni powtarzam, ze jade na urlop, a Ty mysl sobie co chcesz. Aha, i zmien nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka Re: ales ty pyskata 03.10.02, 21:10 krizia napisała: > Bez urazy, ale odnosze wrazenie, ze to forum pelne jest zgorzknialych i podejrzliwych frustratow.> Hehe, dopiero jednak szukalas milych ludzi i to wlasnie wsrod tych frustratow, jak nazwalas. <Jesli wyladowalas w Jackowie, to ci szczerze wspolczuje,> Hehe, dzis bede w TVN o 22.25 < Aha, i zmien nicka.> Zmieniac nie mysle, bo bardzo mi odpowiada. Dzioucha, szukalas milych ludzi, a ja cie mile zapytalam w jakim celu, tak bylo?! A ty zaczelas pyskowke, wiec miej zale do siebie, ze ci nie pomoge. Baw sie dobrze, tylko nie pij za duzo..........wody Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: ales ty pyskata 03.10.02, 21:14 Wole byc pyskata niz zgorzkniala i podejrzliwa) Aha, i nie potrzebuje zadnej pomocy. Po prostu chcialam poznac ludzi, co od poczatku kwestionowalas. Have a nice life) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: ludzie z Kalifornii i NYC IP: 9FBA5E* / *.bankofamerica.com 03.10.02, 20:20 Ja polecam Aniutka z NYC... mila, atrakcyjna, z klasa, ladnie sie ubiera, pachnie i do tego ma doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:23 krizia napisała: > Za dwa tygodnie jade na urlop do USA. Bede w okolicach > San Francisco i w NYC. Szukam milych ludzi. > Odezwijcie sie > > (rowniez na maila gazetowego) Ja jestem mily (czasem) i jestem z San Francisco area, ale nie chce cie widziec bo klopot tylko sprawisz. Dlaczego Polacy lubia komus sprawiac klopot czyli tak grzecznie d... zawracac?. browarek chmielowy Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: ludzie z Kalifornii i NYC 03.10.02, 20:30 Wiec po co sie odzywasz, jesli jestes niemily (w co zreszta absolutnie nie watpie)? Spokojnie, nie mam zamiaru ani Tobie, ani nikomu d... zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
uscitizen Mily 03.10.02, 20:45 A ja jestem mily facet i zaprosze ja na lunch i nawet nie bede jej probowal wyobracac (chyba...) i co wy na to ? Napisz na priva ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek krizia 04.10.02, 04:16 ladny masz nick. moze powiedz cos o sobie - stara, mloda, co Cie interesuje, jak lubisz spedzac czas, ile tego czasu etc. jam z NYC..... napisz jak chesz Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: krizia 09.10.02, 21:45 Jestem 30-latka, w NYC bede 5-10 listopada, chce zwiedzic najciekawsze miejsca i koniecznie zobaczyc przedstawienie na Broadwayu Aha...no i zakupy...mmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: krizia IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 21:57 Kochana Krysiu! Koniecznie idz na przedstawienie na 52-ga ulice! Temu spektaklowi nawet Broadway nigdy nie podskoczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: krizia 10.10.02, 01:10 Krizia - napisz na skrzynke gazetowa, pozdrowki aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: krizia IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 01:15 Te Aniutek, jak jej sie tam na 52-giej naprawde spodoba to nawet nie zechce do tej Twojej skrzynki nawet nasrac! Miedzy sufitem a podlogom! Odpowiedz Link Zgłoś