Gość: gadula IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 04:42 ozpol zmusil go do straszliwego wysilku. On potrafi tak pisac, ze ozpol przyswajal ok. 47% tekstu. Trzeba byc mistrzem. Brawo Baloo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno.5 Re: Wspanialy Baloo 09.10.02, 13:21 Masz racje gadula. Baloo jest Wielki ozpol 09-10-2002 01:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując Witam z kraju "ciepla" i "pozarow". Sadze ze troche potrwa zanim ktos z dolu Ziemi sie odezwie, bo prawa natury powoduja ze my to mozemy tylko z polspiacymi pogadac, choc strefa US czhyba jeszcze sie ma dobrze. GIGA - jestem w "szoku" jak Ty we Wloszech mozesz pic wino australijskie - wszyscy mowia ze dobre ale .. lokalne powinny byc nie gorsze, chyba ze cena tak atrakcyjna. Ja dalej bede perly rzucal przed swinie i mlodziezy dam cos na przynete bo sie zasikaja na smierc. Dobrego dnia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Wspanialy Baloo IP: *.sympatico.ca 09.10.02, 14:57 bruno.5 napisała: > Masz racje gadula. Baloo jest Wielki Czesc Bruno, co z tego, ze mam racje. Wszyscy ignoruja ten watek i uwazaja ozpola za gwiazde "obojga" for. gadula PS. Dlaczego "nie bisowcow" bisowcy nazywaja "obszczymurki". Ja tam to do muru nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Wspanialy gadula 09.10.02, 13:30 He, he, he, gadula, boli, ze nie mozesz sie na BISie wyproznic umyslowo? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Wspanialy gadula 09.10.02, 13:33 Luizo, chyba niepotrzebnie obawialas sie, ze forum Bis nie bedzie ogolnie znane. Spece od reklamy daja z siebie wszystko. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Wspanialy gadula 09.10.02, 15:02 Trafniej bym tego nie ujal! Rzeczywiscie staraja sie chlopaki! Przez ta reklame to juz nawet odwiedziny "Tebe" mielismy. Niezle i to w dwa dni po otwarciu. robert PS Troche mi jednak szaraczka1 brak! Tak ladnie wczoraj zaczal! Szkoda! A moze uczy sie jeszcze obslugiwac wyszukiwarke? Odpowiedz Link Zgłoś