brow_arek 11.10.02, 08:11 Chociaz podejrzewam na chwile ale cieszy to browarek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxim Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:13 Przynajmniej dzisiaj to wyglada troche normalniej. Moze psychopata jeszcze nie wstal, a moze ozpol nie zmnienil jeszcze nicka zreszta jeszce spi chyba MAXXIM Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:22 maxxim napisał: > Przynajmniej dzisiaj to wyglada troche normalniej. > Moze psychopata jeszcze nie wstal, a moze ozpol nie zmnienil jeszcze nicka > zreszta jeszce spi chyba > > MAXXIM nie spie.nie spie.podgladam.kroniki dzis nie bedzie.w sobote nie pracuje i nie mam dostepu do kompa.obecnie przebywam u kumpla maz'a .mamy super imprezke ale o tym w poniedzialek w kronice zdarzen.Larson sie podwala do maz'a i nie wiem co z tego wyniknie. -- Miedzy maz'em a larsonem Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanna Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:28 ha ha ha ozpo/ miedzy glowa a nogami maxxim ty jestes tepak, ozpol prawdziwy nie ma tyle polotu co jego podrobki )))) ha ha choc osobiscie lubie ozpola Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:30 marcepanna napisała: > ha ha ha > ozpo/ miedzy glowa a nogami > > maxxim ty jestes tepak, ozpol prawdziwy nie ma tyle polotu co jego > podrobki )))) ha ha > choc osobiscie lubie ozpola Lubisz powiadasz? a za co ty mnie tak lubisz?Do Au i tak Cie nie wezme. -- Miedzy maz'em a larsonem w dlaszym ciagu. Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:37 klony klonow gadajcie sobie co chcecie ale jak tylko wyskoczycie z tymi harcerzami i kurewnami to wam jajca wyszlachtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:41 au au chau chau a ja cie do Krakowka slizcnego nie wezme...i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: miedzy cisza a cisza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:45 sprawy sie kolysza i ida i plyna poki nie przemina kazdy swoje sprawy troche dal zabawy popycha pzred siebie po zielonym niebie.... o taki jest Krakow , gdzie jakiemus sydney do krakowka Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: miedzy cisza a cisza 11.10.02, 18:49 Gość portalu: marcee napisał(a): > sprawy sie kolysza > i ida i plyna > poki nie przemina > kazdy swoje sprawy > troche dal zabawy > popycha pzred siebie > po zielonym niebie.... > > > o taki jest Krakow , gdzie jakiemus sydney do krakowka ozpol mowi ze jak czasem widzi to w Sydneju niebo jest blue a nie zielone, hej krakusek moze ty tez jak ozpol pijesz bimber? Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: ROLLER DZIEKI ZA ZAPROWADZENIE PORZADKU 11.10.02, 18:48 Gość portalu: marcee napisał(a): > au au chau chau > > a ja cie do Krakowka slizcnego nie wezme...i co? Ja tam twojego Krakowa nie potrzebuje.Mam swoja wies pod Wroclawiem a obecnie wystarczy mi maz tylko larson sie wpierdolil na krzywy ryj i zabral maz'a do innego pokoju. -- Miedzy rajem a pokojem. Odpowiedz Link Zgłoś