Dodaj do ulubionych

Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach

IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:02
W nawiązaniu do naszych dyskusji sprzed 3 miesiecy , dopisuje raport po
nastepnych 3 miesiącach działalności , Salonu Masażu i Tlenoterapii
Biznes się jakoś kreci , cały czas do przodu , oczywiście jeszcze nie można
powiedzieć że coś t tego bedzie , ale jak na razie wszystko idzie do przodu a
to chyba najważniejsze
Z ilościa klientów mamy jeden problem jest ich po prostu za duzo wink nie
oczywiście żartuje ale w godz od 10 -16 mamy 100% frekwencje a potem jest
plaża
Drugi problem to że ceny dałem ciut za niskie i muszę to nadrabiać iloscią
klientów
Trzeci problem to konkurencja która usilnie zrywa moją reklame nawet po kilka
razy dziennie ,krew mnie zalewa Człowiek który się u nich zajmuje
marketingiem to skończony idiota i chyba tylko ktoś z rodziny mógł wpuścic
takiego imbecyla do prowadzenia marketingu jego jedyny marketing to robienie
antymarketingu mojej firmie ale jak na razie to mu to nie wychodzi

No są oczywiście i plusy , cały czas przybywa klientów , wprowadzamy
nową usługe w tym miesiącu , w końcu wyskrobałem fundusze na reklamę prasową ,
i ogólnie zainteresowanie tego typu usługami wzrasta ,
Nadal patrzę na to optymistycznie , ciekawe jak długo jescze wink)
Jak nie wypali to znów będę musiał coś nowego wymyslic a to wcale nie
przychodzi lekko ,
Najlepsze pomysły przychodzą na " tronie" kiedy człowiek jest
mocno skupionywink))
To tyle

Obserwuj wątek
    • Gość: marcee Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:04
      ha ha

a mafia warszawska zlozyla ci propozycje nie do odrzucenia? ha ha ha
      • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:15
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> ha ha
        >
        > a mafia warszawska zlozyla ci propozycje nie do odrzucenia? ha ha ha

Na całe szczęscie jeszce nie i nie wiem czy mialbym z czego im płacic bo
        pomimo dużej ilości klientów trzeba najpier spłacic sprzęt , na całe szczęście
        nie jestem niczym uwiązany mogę w każdej chwili zamknać drzwiczki od salonu
        olać sprawę i nie stracic ani grosz , oczywiście szkoda szansy zysku na
        przyszłość ale zapierdalać na kogos to żadna przyjemność
        • jot-23 Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach 11.10.02, 18:19
          Gość portalu: gruszka napisał(a):

>

to przykre co piszesz o nieuczciwej konkurencji? a czy to jest jakis krajowy
          potentat w branzy czy tez cos bardziej twojego kalibru? moze popytac sie
          znajomych ukraincow, oni maja sposoby zeby sprawic coby te ksero ze slupow nie
          znikalo....

ogolnie to fajnie ze jakos sie kreci!
          • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:44
            jot-23 napisał:

> Gość portalu: gruszka napisał(a):
            >
            > >
            >
            > to przykre co piszesz o nieuczciwej konkurencji? a czy to jest jakis krajowy
            > potentat w branzy czy tez cos bardziej twojego kalibru? moze popytac sie
            > znajomych ukraincow, oni maja sposoby zeby sprawic coby te ksero ze slupow
            nie
            > znikalo....

Tamten gabinet jest duzo większy a przy okazji jest to gabinet polikliniki MSWiA
            resortowej , ja jestem uparty a im sie to kiedyś znudzi, zresztą wszystkich
            dookoła mam zaprzyjażnionych więc i szef parkingu zgodził się na reklamę na
            ogrodzeniu i inni co tam mają firmy tez ida mi na rekę , zreszta ja staram się
            nie być konfliktowy , nawet za cene ustępstw .

Teraz dziewczyna rozdaje ulotki przechodniom i wyjdzie reklama w prasie
            wiec jak na razie to styka , rewelacja to to nigdy nie bedzie ale zawsze to
            jeszcze jedno miejsce pracy i można naprawdę multum ludzi poznać , a to tez się
            w życiu przydaje
            >
            > ogolnie to fajnie ze jakos sie kreci!
            • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:51

> jot-23 napisał:
              >
              > > Gość portalu: gruszka napisał(a):
              > >
              > > >
              > >
              > > to przykre co piszesz o nieuczciwej konkurencji? a czy to jest jakis krajo
              > wy
              > > potentat w branzy czy tez cos bardziej twojego kalibru? moze popytac sie
              > > znajomych ukraincow, oni maja sposoby zeby sprawic coby te ksero ze slupow
              >
              > nie
              > > znikalo....
              >
              > Tamten gabinet jest duzo większy a przy okazji jest to gabinet polikliniki
              MSWi
              > A
              > resortowej , ja jestem uparty a im sie to kiedyś znudzi, zresztą wszystkich
              > dookoła mam zaprzyjażnionych więc i szef parkingu zgodził się na reklamę na
              > ogrodzeniu i inni co tam mają firmy tez ida mi na rekę , zreszta ja staram
              się
              > nie być konfliktowy , nawet za cene ustępstw .
              >
              > Teraz dziewczyna rozdaje ulotki przechodniom i wyjdzie reklama w prasie
              > wiec jak na razie to styka , rewelacja to to nigdy nie bedzie ale zawsze to
              > jeszcze jedno miejsce pracy i można naprawdę multum ludzi poznać , a to tez
              się
              >
              > w życiu przydaje

Kurcze jest jeszcze jeden problem miałem nadzieję że jak otworzę własna
              firme to będę zarabiał z 20 tys miesięcznie a tu dupa , niestety smile)))

• jot-23 Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach 11.10.02, 18:53
                > Kurcze jest jeszcze jeden problem miałem nadzieję że jak otworzę własna
                > firme to będę zarabiał z 20 tys miesięcznie a tu dupa , niestety smile)))
                >

hej, nie wszystko od razu, a mozesz chodziaz wykozystywac seksualnie swoje
                podwladne?
                • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:55
                  jot-23 napisał:

> Gość portalu: gruszka napisał(a):
                  > > Kurcze jest jeszcze jeden problem miałem nadzieję że jak otworzę wła
                  > sna
                  > > firme to będę zarabiał z 20 tys miesięcznie a tu dupa , niestety smile)))
                  > >
                  >
                  > hej, nie wszystko od razu, a mozesz chodziaz wykozystywac seksualnie swoje
                  > podwladne?

Oczywiście że tak bo to moja żona a koleś który pracuje jako rehablitant mnie
                  nie pociągasmile)))))0
                  A dziewczyna od ulotek jest mało pociagajaca dałem jej pseudo
                  "miecia chrumcia" nie wiem dlaczego ale to do niej jakos pasuje
              • Gość: marcee Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:54
                a tu wychodzisz 20.000 na rok.... jak na polskie warunki i taki grajdolek
                calkiem calkiem ...pewnie tak samo jak Renka w tej restauracji Polish cos tam
                • Gość: Renka Re: mala uwaga do marcee IP: proxy / *.home.cgocable.net 13.10.02, 01:01
                  Polish Restaurant Piast,slodki marcepanie. To jest nazwa mojego biznesu.
                  Co do dochodow, to jest to niestosowne mowic o nich na TYM forum.Lepiej juz
                  przy budce z piwem, czy, jak mu tam teraz, w ogrodku piwnym smile
            • Gość: marcee Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 18:52
              ha ha , alez ten Jot jest , od razu wyciaga reklamy (tzn ksero) na slupach...ha
              ha ha
              ale rozdawanie ulotek to dupiasta praca , ile placisz tej dziewczynie gruszka?
              • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesiącach IP: *.polcard.com.pl 11.10.02, 18:59
                Gość portalu: marcee napisał(a):

> ha ha , alez ten Jot jest , od razu wyciaga reklamy (tzn ksero) na
                slupach...ha
                >
                > ha ha
                > ale rozdawanie ulotek to dupiasta praca , ile placisz tej dziewczynie gruszka?
                Ma pensje + prowizję ale średnio jej wychodzi koło 6 zł na godzine wiem że to
                niewiele ale i tak jako jeden z nielicznych płace za ulotki od godziny a nie od
                sztuki . przynajmniej dziewczyna się stara a nie wyrzuca ulotek do najblizszego
                kosza
                • Gość: WC Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesia˛cach IP: *.sympatico.ca 11.10.02, 19:34
                  Moze to glupie co zapytam, ale dlaczego piszesz z pracy?
                  • Gość: marcee Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesia˛cach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 19:38
                    no glupie canadian, ja pisze z domu zawsze
                  • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesia˛cach IP: *.polcard.com.pl 12.10.02, 10:07
                    Gość portalu: WC napisał(a):

> Moze to glupie co zapytam, ale dlaczego piszesz z pracy?

To nie jest głupie pytanie po prostu pracuje na pół etatu , zazwyczaj od 16:00
                    do 20:00 , co nie przeszkadz mi w tym żeby prowadzić działalnośc
                    • Gość: gruszka Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesia˛cach IP: *.polcard.com.pl 12.10.02, 10:13

> Gość portalu: WC napisał(a):
                      >
                      > > Moze to glupie co zapytam, ale dlaczego piszesz z pracy?
                      >
                      > To nie jest głupie pytanie po prostu pracuje na pół etatu , zazwyczaj od
                      16:00
                      > do 20:00 , co nie przeszkadz mi w tym żeby prowadzić działalnośc

Trzeba chwytać jak najwięcej póki jest możliwość , bo pomimo tego co sie mówi
                      w Warszawie wciąż są jeszce mozliwości , a po za tym uważam że recesja jest
                      najlepszym momentem na walke o udział na rynku

• Gość: zybi Gruszki na wierzbie IP: 130.68.2.* 12.10.02, 18:21
                        1. czy byles w konkurencyjnej firmie
                        • Gość: masazystka Re: Gruszki na wierzbie Zybiiiiiiiii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 08:14
                          jezu ale sie usmialam

czy masarzysta to ten od masarni???? nie?

bo taki od ugniatania ciala to razcej masazysta
                      • Gość: mgrBurak Re: Do Zibiego i reszty ,raport po 4 miesia˛cach IP: *.proxy.aol.com 13.10.02, 09:15
                        u nas gabinety z masazami lokuje sie przy RUCHliwych trasach
                        poza miastem.W zasadzie budynki te nie maja okien i tylko 1 drzwi.
                        Jaka jest twoja lokalizacja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka