ma_teusz 13.10.02, 15:41 Moje nicki to las_vegas,nevada_boy,miotla,gall,absens,andy_w maniak,ma_teusz i teraz tego samego oczekuje od ciebie,jak wiesz inni tez je znaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanna Re: maniak????? 13.10.02, 15:43 to ty? nie wierze, udowodnij i napisz cos pod IP warszawskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir-elka Re: maniak????? IP: 168.143.113.* 13.10.02, 15:52 WIEDZIAŁAM! Dowód: Autor: Gość: las_vegas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl Data: 20-09-2002 16:32 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując --------------------------------------------------------- ----------------------- Wiem ze moge cie tu znalezc, dziekuje za wsparcie, pozdrawiam .Dobry duszek z nevady.Amicus certus in re incerta cernitur . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_teusz Re: maniak????? Marcee hm.... IP: *.plusnet.pl 13.10.02, 15:55 Jestes bardzo mila, pamietam nasze dyskusje pelne emocji.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 ech, troche malo...... 13.10.02, 15:48 ma_teusz napisał: > Moje nicki to las_vegas,nevada_boy,miotla,gall,absens,andy_w maniak,ma_teusz > i teraz tego samego oczekuje od ciebie,jak wiesz inni tez je znaja. > Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ ______________gall_________________ 13.10.02, 16:03 ma_teusz napisał: > Moje nicki to: las_vegas, nevada_boy, miotla, gall, absens, andy_w maniak, ma_teusz to jakzes to uczynil, ze pisales z portalu 'wanadoo', jako.......gall? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_teusz Re: Do Marcee i Narvalki IP: *.vivienda.gob.pe 13.10.02, 16:10 Zycie to iluzja. pozdr. ridentem dicere verum Odpowiedz Link Zgłoś
cyce_aniutka ja tez sie odwaze 13.10.02, 16:11 ma_teusz napisał: > Moje nicki to las_vegas,nevada_boy,miotla,gall,absens,andy_w maniak,ma_teusz > i teraz tego samego oczekuje od ciebie,jak wiesz inni tez je znaja. > Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Mam odwage Robercie 13.10.02, 16:24 Czyzby to dobre wychowanie, ktore tak nagle prezentujesz bylo wynikiem tak krotkiego pobytu na BIS? Co zas do moich nickow to skoro juz inni je znaja nie bede ich tu wymienial, tyle tego bylo robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_teusz Re: Mam odwage Robercie IP: *.org / 206.105.71.* 13.10.02, 16:29 Miej odwage niech poznaja je wszyscy.Od siebie wymagaj zawsze wiecej niz od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Mam odwage Robercie 13.10.02, 16:47 Przestan! Bo uznam to za moj osobisty sukces! Tak krotko na BIS i taaaka kultura... Oprocz nicka jak wyzej uzywalem jeszcze robert__ (zeby zalozyc jeszcze jedno forum, o ktorym jestes tak swietnie (?) poinformowany) no i na czacie zdarzylo mi sie jako "nnnnn" i "dell" wystapic. Innych grzechow nie pamietam. Jesli zas twierdzisz, ze to nieprawda, to zglos sie najlepiej do szaraczka1. Ten dopiero jest dobrze poinformowany! robert Odpowiedz Link Zgłoś
majka14 Re: Mam odwage Robercie 13.10.02, 17:26 karelia napisała: Ja zawsze jako karelia wystepowalam. To chyba brak fantazji albo inteligencji u mnie. Albo brak odwagi,> Boś Ty taka poczciwina, Karelko. Dlatego nie moge uwierzyć, że ktoś śmiał Ci dołożyć. Widocznie tego nie zauwazyłam, bo zbyt często tu nie jestem. I to nieprawda, że tylko czytam, jeśli jestem to zawsze sie odzywam. A tak poważnie, nie bierzmy sobie aż tak bardzo do serca złych słów skierowanych pod naszym adresem. To tylko wirtualna nagonka!!! Serdeczności Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Mam odwage Robercie 13.10.02, 17:32 a dzieki ci stokrotne hahahaha poczciwina,hahahaha ale sie usmialam. Wiesz, jak potrzeba , to moge cos powiedziec , ale zawsze mi plugawe slowa w gardle sie ztrzymywaly i nie moglam wyartykulowac, a co dopiero napisac. A z drugiej strony to zawsze mi sie wydaje, ze jak zmienie nicka i cos napisze to i tak mnie wszyscy rozpoznaja . To bedzie wstyd, z esie ukrywam, mece, krece... i po co mi to. Zreszta jak powiedziala szwedka kiedys: mysmy sie ciezko napracowaly na naszego nicka , nie ma potrzeby go zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: a gdzie pan yonder????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 17:39 mnie tylko on interesuje , chetnie mu dowale , szkoda ze nie w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Maniak -nie-maniak IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 17:40 ty nie jestes maniak !!! on byl inteligentniejszy niz ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Mam odwage Robercie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.10.02, 19:48 A teraz mi wierzysz Marcee.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: maniak )))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 19:51 ciesze sie myslalma ze zniknales ale co ty sie tak goraczkujesz bisem i jakimis ich sprawami, ja sie tam wchodze odchamic, wiem ze Sciekowisko mnie ne dorwie i to mi wystarcza a co oni mysla o mnie? a co mnie to obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: maniak )))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 19:59 i po co te spowiedzi z tymi nickami? ja tego nie rozumiem , choc chcialabym wiedziec kto to ten Yonder, facet z tegim ch. jak napisal ale las_vegas to pisywal jakies wiersze do roseanne...to tez ty? chciales pzrepis na flaczki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
mam__pieknego__huja facet z tegim hujem?,ja tu kroluje z moim"brutalem 13.10.02, 21:31 Tak, zapamietajcie to sobie skapo obdarzeni. Odpowiedz Link Zgłoś