Gość: gadula Re: Moon River IP: *.sympatico.ca 27.10.02, 21:32 Bergman byla lepsza ... moze dlatego, ze to Szwedka? Cudze chwalicie, swego nie znacie ... a Kasia i jej bufory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajecznica1 Re: Moon River IP: 209.234.157.* 27.10.02, 22:03 pamietam i czesto sobie spiweam pierwsze slowa... bardzo fajna... Mam przed soba Seal z jego bring it on, 2 prayer for the dying, dreaming in metaphors, don't cry,people asking why, etcWonderful! Moja piosenk z przeszlosci to Michele (akurat przeszukiwala jakas nastolatke w krzakach na koloniach) i It was a night, Elvisa Presleya. Ta piesenka jest bombowa. Nigdy jej nie zapomnialem i dlugo trwalo zanim ja znalazlem ale jest wspaniala. Pierwszy raz ja usyszalem jak przeszukiwalem jakas tam dwudziestolatke w akademiku jak kolezanki dostaly na bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
_lafirynda Re: Moon River 27.10.02, 22:12 pewnie sobie pysk podrapales w tych kzrakach , fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajecznica1 Re: Moon River IP: 209.234.157.* 27.10.02, 22:26 podrapalem, to fakt, ale o co innego. Czuje teraz do siebie wielkie obrzydzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
_lafirynda Re: Moon River 27.10.02, 22:34 obrzydzenie nie boli , to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
terlecki3 Re: Moon River 28.10.02, 16:09 nigdy nie zapomne piosenki " budujemy mosty dla pana starosty" wlasnie wtedy przeszukiwalem taka jedna zosie za szafka w naszym przedszkolu.zawsze to lepiej jak w krzakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: pamietam IP: *.osmez.eu.org / *.gazeta.pl 28.10.02, 21:30 karelia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: pamietam 28.10.02, 21:33 No ale ta z wczorajszego filmy do piet nie siega prawdziwej Katarzynce ;-( Ani ten charm, ani ta uroda )) Niepowtarzalna Odpowiedz Link Zgłoś