Dodaj do ulubionych

Twarze Forum Polonia - the London Club

IP: *.dyn.optonline.net 30.10.02, 04:03
www.seminolesheriff.org/criminal/travelingcriminals_4.php
Obserwuj wątek
    • Gość: gadula Re: Twarze Forum Polonia - the London Club IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 04:09
      Latwo rozpoznac Hiv-a i DS-a. Mega jest chyba w ciazy? Jutro bedzie
      okazja o to zapytac, bede tam napewno!
    • xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 13:29
      przepraszam, ze glupio pytam, ale czy ten Adam Kloss (wygladajacy zreszta
      bardziej na (S)a(d)dama) to Ty?

Xurek lubi kojarzyc slowa z twarzami
      • jot-23 Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 15:18
        xurek napisała:

> przepraszam, ze glupio pytam, ale czy ten Adam Kloss (wygladajacy zreszta
        > bardziej na (S)a(d)dama) to Ty?
        >
        > Xurek lubi kojarzyc slowa z twarzami

Palma Niebieski is my name...
        • xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 15:24
          coz, jocie, musze cie rozczarowac mowiac, ze jako Kloss podobales mi sie
          bardziej. Teraz taka opuchnieta twarz i male oczka... zupelnie mi nie pasuje do
          wewnetrznej wizji inteligentnego agenta. Ide pogodzic sie z rzeczywistoscia,
          moze troche potrwac.

Xurek
          • jot-23 Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 16:01
            xurek napisała:

> coz, jocie, musze cie rozczarowac mowiac, ze jako Kloss podobales mi sie
            > bardziej. Teraz taka opuchnieta twarz i male oczka... zupelnie mi nie pasuje
            do
            >
            > wewnetrznej wizji inteligentnego agenta. Ide pogodzic sie z rzeczywistoscia,
            > moze troche potrwac.
            >
            > Xurek

to ciekawe, ...myslisz ze wyglad zewnetrzny i potencjal intelektualny w jakis
            sposow wplywaja jedno na drugie? np. czy z powodow socjologicznych, piekna
            kobieta, majac od dziecinstwa inne "distractions" ma mniejsze szanse na rozwoj
            intelektualny niz osoba "przecietna"? haha trudniej przychodzi mi znalezc
            przyklad oddzialywywyania w druga strone... chyba ze od czestego myslenia
            dostaje sie marsowego czola.
            • xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 16:14
              > to ciekawe, ...myslisz ze wyglad zewnetrzny i potencjal intelektualny w jakis
              > sposow wplywaja jedno na drugie? np. czy z powodow socjologicznych, piekna
              > kobieta, majac od dziecinstwa inne "distractions" ma mniejsze szanse na
              rozwoj intelektualny niz osoba "przecietna"?

Jot, odwrociles kota ogonem. Nie sadze, ze szanse owej pieknej kobiety sa
              mniejsze (az mnie korci by powiedziec, ze sama jestem piekna i madra (nikt nie
              moze sprawdzic = rzadko spotykane mile klamstwo niewykrywalne albo i nie (nie
              wiadomo, do czego nie sie odnosi))), w ogole nie mam zadnych danych na temat
              zalezosic piekna zewnetrznego i inteligencji pod reka.

A ja wlasnie podswiadomie daze do piekna absolutnego (w mojej wypowiedzi).
              Czyli jak agent (zawod nieczesty, a wiec oryginalny, a wiec elitarny a wiec
              pozytywny a wiec piekny) i do tego inteligentny (czyli madry, czyli duchowo
              piekny), to powinien tez, dla harmonijnego uzupelnienia obrazu, byc przystojny.
              A tu taka kryminalna geba (nie uzylam tego wlasciwego wyrazu na wypadek, ze to
              rzeczywiscie ty).

Oczywiscie wiem, ze liczy sie tylko piekno duszy czyli to wewnetrzne i im sie
              robie starsza, tym bardziej moj instynkt samozachowawczy podpowiada mi szerokie
              propagowanie owej tezy.

Xurek, a moze kameleon?
    • i.p.freely Re: No i wez tu walcz o 30.10.02, 13:39
      bezwizowa turystyke.
    • Gość: dorota w kwestii rzeczowych odpowiedzi Jot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 17:48
      co Ci się stało? Jakiś nieobyczajnie refleksyjno-pobudliwy się stałeś. O com
      siem rozchodzi? Mają Cię awansować, wylać, zrobiłeś dziecko, czy przyjeżdża
      spolski teściowa? Czyco. Ad rem proszem.
      • jot-23 Re: w kwestii rzeczowych odpowiedzi Jot 30.10.02, 17:50
        Gość portalu: dorota napisał(a):

> co Ci się stało? Jakiś nieobyczajnie refleksyjno-pobudliwy się stałeś. O com
        > siem rozchodzi? Mają Cię awansować, wylać, zrobiłeś dziecko, czy przyjeżdża
        > spolski teściowa? Czyco. Ad rem proszem.

to moze byc wplyw ksiezyca, ewentualnie zydo-masony dosypuja mi czegos do
        drugiego-sniadania.
      • Gość: theend ja takze do jota IP: 213.78.100.* 30.10.02, 18:31
        Nie strasz!

I do Baloo
        ad 2)
        proszem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka