Gość: jot-23 IP: *.dyn.optonline.net 30.10.02, 04:03 www.seminolesheriff.org/criminal/travelingcriminals_4.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gadula Re: Twarze Forum Polonia - the London Club IP: *.sympatico.ca 30.10.02, 04:09 Latwo rozpoznac Hiv-a i DS-a. Mega jest chyba w ciazy? Jutro bedzie okazja o to zapytac, bede tam napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 13:29 przepraszam, ze glupio pytam, ale czy ten Adam Kloss (wygladajacy zreszta bardziej na (S)a(d)dama) to Ty? Xurek lubi kojarzyc slowa z twarzami Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 15:18 xurek napisała: > przepraszam, ze glupio pytam, ale czy ten Adam Kloss (wygladajacy zreszta > bardziej na (S)a(d)dama) to Ty? > > Xurek lubi kojarzyc slowa z twarzami Palma Niebieski is my name... Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 15:24 coz, jocie, musze cie rozczarowac mowiac, ze jako Kloss podobales mi sie bardziej. Teraz taka opuchnieta twarz i male oczka... zupelnie mi nie pasuje do wewnetrznej wizji inteligentnego agenta. Ide pogodzic sie z rzeczywistoscia, moze troche potrwac. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 16:01 xurek napisała: > coz, jocie, musze cie rozczarowac mowiac, ze jako Kloss podobales mi sie > bardziej. Teraz taka opuchnieta twarz i male oczka... zupelnie mi nie pasuje do > > wewnetrznej wizji inteligentnego agenta. Ide pogodzic sie z rzeczywistoscia, > moze troche potrwac. > > Xurek to ciekawe, ...myslisz ze wyglad zewnetrzny i potencjal intelektualny w jakis sposow wplywaja jedno na drugie? np. czy z powodow socjologicznych, piekna kobieta, majac od dziecinstwa inne "distractions" ma mniejsze szanse na rozwoj intelektualny niz osoba "przecietna"? haha trudniej przychodzi mi znalezc przyklad oddzialywywyania w druga strone... chyba ze od czestego myslenia dostaje sie marsowego czola. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Re: Twarze Forum Polonia - the London Club 30.10.02, 16:14 > to ciekawe, ...myslisz ze wyglad zewnetrzny i potencjal intelektualny w jakis > sposow wplywaja jedno na drugie? np. czy z powodow socjologicznych, piekna > kobieta, majac od dziecinstwa inne "distractions" ma mniejsze szanse na rozwoj intelektualny niz osoba "przecietna"? Jot, odwrociles kota ogonem. Nie sadze, ze szanse owej pieknej kobiety sa mniejsze (az mnie korci by powiedziec, ze sama jestem piekna i madra (nikt nie moze sprawdzic = rzadko spotykane mile klamstwo niewykrywalne albo i nie (nie wiadomo, do czego nie sie odnosi))), w ogole nie mam zadnych danych na temat zalezosic piekna zewnetrznego i inteligencji pod reka. A ja wlasnie podswiadomie daze do piekna absolutnego (w mojej wypowiedzi). Czyli jak agent (zawod nieczesty, a wiec oryginalny, a wiec elitarny a wiec pozytywny a wiec piekny) i do tego inteligentny (czyli madry, czyli duchowo piekny), to powinien tez, dla harmonijnego uzupelnienia obrazu, byc przystojny. A tu taka kryminalna geba (nie uzylam tego wlasciwego wyrazu na wypadek, ze to rzeczywiscie ty). Oczywiscie wiem, ze liczy sie tylko piekno duszy czyli to wewnetrzne i im sie robie starsza, tym bardziej moj instynkt samozachowawczy podpowiada mi szerokie propagowanie owej tezy. Xurek, a moze kameleon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota w kwestii rzeczowych odpowiedzi Jot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 17:48 co Ci się stało? Jakiś nieobyczajnie refleksyjno-pobudliwy się stałeś. O com siem rozchodzi? Mają Cię awansować, wylać, zrobiłeś dziecko, czy przyjeżdża spolski teściowa? Czyco. Ad rem proszem. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: w kwestii rzeczowych odpowiedzi Jot 30.10.02, 17:50 Gość portalu: dorota napisał(a): > co Ci się stało? Jakiś nieobyczajnie refleksyjno-pobudliwy się stałeś. O com > siem rozchodzi? Mają Cię awansować, wylać, zrobiłeś dziecko, czy przyjeżdża > spolski teściowa? Czyco. Ad rem proszem. to moze byc wplyw ksiezyca, ewentualnie zydo-masony dosypuja mi czegos do drugiego-sniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend ja takze do jota IP: 213.78.100.* 30.10.02, 18:31 Nie strasz! I do Baloo ad 2) proszem Odpowiedz Link Zgłoś