Dodaj do ulubionych

Prosze zakrecic kolem [Teleturniej]

IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 00:12
Pytanie jedno i nagrody marne. Jaki kawalek mial najwiecej kaverow w
historii?

Kazdy kto kiedys z kolesiam kombinowal z instrumentami, gral to napewno.

Oryginalny wykonawca ma lepszy glos niz Bary Lajt.

Moja corka slucha jak zahipnotyzowana wykonanie Def Lepards.

Najlepiej sie slucha w samo-letenie-poludnie pod niebem AZ.

Dla tanszych rocznikow polecam jako "mov" na towary! Odtwarzany we
wnetrznu "Shelby Cobra GT 5" czy innego klasyka powoduje ze "Honeys melt like
they made of sugaaaaaaa"

Najbardziej dojebane wykonanie jest przez "The bobos" acappell oczywiscie.

Moja zona kiedy naduzyje alkocholu domaga sie zeby wykonal taniec brzucha ala
LONDON-BOY (jackass) w rytm kavera HBlockx.

"bound by wild desire"

Starczy? No kto? Artek z Ciebie taki rokers!
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal Co za towarzystwo! Nie towarzyskie. IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 17:28
      To chyba ten wykend!

Mala podpowiedz:

"Love is a burning thing"
    • Gość: jot-23 Re: Prosze zakrecic kolem [Teleturniej] IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 17:37

a znasz wykonanie przez social distortion?

haha ale najlepiej to podoba mi sie reklama Applebee.
      • Gość: narval Re: Prosze zakrecic kolem [Teleturniej] IP: *.ccf.fr 10.11.02, 18:18
        Odtwarzany we wnetrznu "Shelby Cobra GT 5" ...

ach te bolidy wyscigowe lat 60_tychsmile) a sam Shelby to chyba juz dawno u pana
        Boga stajnie samochodowe zarzadza i te swoje mega-silniki (motory) instalujesmile)

Miszel (to tak na styl fr); a tego silnika kursowego od Shelby to nie mozna by
        bylo na Peugeot 403 cabriolet przeinstalowac? hihi to pytanie do tej twojej
        gry, jakaz to postac ze Stejts tak tego fr. cabrioleta rozslawila?!
        ( tak w nawiasie powiem, ze tutaj to juz samochod kolekcjonerow i niezle
        wycenionysmile
        • Gość: --Michal Prawdziwych facetow juz nie ma. IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 20:10

Prawdziwych facetow juz nie ma. Carroll chyba zyje i dobija do 80. Tylko mu
          marnie idzie jak widzi czym po drogach pomyka mlodziez (patrz J).

www.shelbyamerican.com/
        • Gość: --Michal No i co nikt nie wie? IP: *.client.attbi.com 11.11.02, 02:04
          Gość portalu: narval napisał(a):

[...]
          > bylo na Peugeot 403 cabriolet przeinstalowac? hihi to pytanie do tej twojej
          > gry, jakaz to postac ze Stejts tak tego fr. cabrioleta rozslawila?!
          > ( tak w nawiasie powiem, ze tutaj to juz samochod kolekcjonerow i niezle
          > wycenionysmile

Nie przecenial bym tej slawy ale zawsze. Ale w Bulandi to juz postac kultowa,
          wiec nie powinno byc problemow!
          • Gość: --Michal NARVALU! Jakie sa nagrody? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 14:58
            Bo chyba tylko ja wiem!
            • Gość: --Michal cZeKaM! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 15:01
              www.chez.com/columbomania/images/voiture2.jpg
              • Gość: narval na razie bez podium:)) IP: *.ccf.fr 11.11.02, 15:54
                Gość portalu: --Michal napisał(a):

> <a
                href="http://www.chez.com/columbomania/images/voiture2.jpg"target="_blank">w
                > ww.chez.com/columbomania/images/voiture2.jpg</a>

Michas, na razie stoimy w miejscu! adres is forbbiden, czy jak to sie tam po
                waszemu szczebioczesmile)
                czyz moje pytanie w tej loterii fantowej nie jest dziecieco proste?

nawet jak sobie przypomne, napisze dlaczego we wszystkich modelach Peugeot jest
                to '0' w srodku np, 403, 806, 607 (maj fejveritesmile)205, 106 itd;

a innego bardziej popularnego 'grata' mejd in France, poza 403 po prostu nie
                znamsmile)

a naszego bohatera z tego wehikulu usytuujemy w roli 'american lover'smile))
                eeee! Raczej nie!!!smile))
                • Gość: --Michal No to krap! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 16:32

> Michas, na razie stoimy w miejscu! adres is forbbiden, czy jak to sie tam po
                  > waszemu szczebioczesmile)
                  > czyz moje pytanie w tej loterii fantowej nie jest dziecieco proste?
                  [...]

Pytanie jest proste moze nikt nie chce odpowiedziec wlasnie dlatego zeby sie
                  nie osmieszyc? Tymbardziej ze TVP przezentowala pasjami.

[...]
                  > a naszego bohatera z tego wehikulu usytuujemy w roli 'american lover'smile))
                  > eeee! Raczej nie!!!smile))

Bo ja wiem. Cytujace porucznika "My wife says I'm the second smartest. She
                  claims there are 80 guys tied for first." To calkiem niezly rezultat ja na
                  amerykanina co nie?
                  • Gość: narval Re: No to krap! IP: *.ccf.fr 11.11.02, 17:44
                    Bingo Miszel!
                    Tak chodzilo o tego przystojnego pana w szarym prochowcu drapiacego sie po
                    glowie, i mowiacego aaach! mam jeszcze jedno pytanko! smile) no fakt! to tak dla
                    rozgrzewkismile)
                    a teraz zrobiu maly piruet jesli chodzi o nagrode i zapytam;
                    a co Ty przewidziales dla winnera??
      • Gość: --Michal And the winner is .. IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 20:00
        Gość portalu: jot-23 napisał(a):

>
        > a znasz wykonanie przez social distortion?
        >
        > haha ale najlepiej to podoba mi sie reklama Applebee.

Applebee's to niespodzianka. JA myslalem ze w wyszukanym stanie Nowego Yorku
        nie maja takiego paskudstwa. social distortion jest OK, sprawdz ale The bobos,
        dojebane.
    • Gość: dorota Re: Prosze zakrecic kolem [Teleturniej] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 20:09
      Pojazdom vintage i innym pedalskim mówimy zdecydowanie NIE. V-max outlaw rulz,
      reszta won na złom, zestaw audio i whatnot.

Wartościom rodzinnym, rokendrolowym i tanecznym zdecydowane TAK, z tym że
      najlepiej je wszystkie wespół w zespół do kupy skonsolidować co wykonał mój
      znajomy gdy przygotowując taneczną etiudę "Bohemian Rhapsody" (w celu
      odtańczenia na imienach żony) pląsał nago w ciemnościach po mieszkaniu, lecz
      oślepiony przez zbłąkany księżyca promień poślizgnął się i z rozgłośnym
      chlapnięciem wylądował gołą (pardon) dupą wprost na twarzy teściowej, która
      przybywszy z nieoczekiwaną wizytą na wersalce właśnie drzemała, a jej wydatny
      nos wbił się boleśnie w jego worek mosznowy i co potem nastąpiło stanowi
      wzorcowy przykład konsolidacji wartości familijnych, rokendrolowych i (czemuż
      by nie) góralskich tańców do czego i Tobie aspirować radzę, Rycerzu, miast
      wypisywać na forze pojebstwa o miętoszeniu małolat w jacuzzi.

• Gość: narval Re: Prosze zakrecic kolem [Teleturniej] IP: *.ccf.fr 10.11.02, 20:36
        > Tobie aspirować radzę, Rycerzu, miast wypisywać na forze pojebstwa o
        >miętoszeniu małolat w jacuzzi.

Dorka, te babelki w jacuzzi, Ola ktora odjezdzala i przyjezdzala, bohater,
        ktory jednoczesnie jest narratorem, te spiecia na linii elektycznej, trocha
        wina musujacego? (szampana nie importuja w Stejts?) jak najbardziej przypadly
        mi do gustu; po awanturze o Bache, nastepna proba eseju Miszela, jak
        najbardziej probujaca;

ale kiedy czytalam te umizgi, wrecz obsesyjnie stal mi przed oczami obrazek
        pana Michala z galerii Klikena, wlasnie w jakims baseniku; ta bialoglowa z
        galerii obok Michala, to byla ta Olenka, ale wrecz obsesyjnie brakowalo mi w
        opisie tego psiaka, ktory gdzies tam po obrzezu buszowal?;
        szukalam tej galerii, ale jak kamien w wode! nie znalazlam!

• Gość: dorota narvalka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 21:13
          w archiwum chyba szukaj, ale gdzie? Nie mam pojęcia. A w ogóle, co to za pies?
          Czy to może mopsik, a może jamnik?

I ostrożnie, narval, to wszystko ściema Michała, który nas podpuszcza.
          Historia to ewidentne majaczenia niefortunnego bohatera - masaż wykonywany tą
          spuchniętą ręką ze zwichniętym nadgarstkiem?
          • Gość: narval Re: narvalka IP: *.ccf.fr 10.11.02, 21:36
            czyzby ten psiak to bylo moje majaczenie? nie, nie! byl na fotcesmile
            taki kudlaty, bialawo-czarny, taki sympatyczny 'pet'smile
            Miszel, sciemnia, nie sciemnia?! a to on harcowal, chedozyl (jakie ladne
            slowko, ktorego juz wiecznosc nie slyszalam) bo moze i pisane w 1os.l.poj. ale
            moze chodzic o rozdwojenie jazni? taka Miszela mitomania;
            wreszcie nie jest zle poczytac o umizgac, tym bardziej ze tak tu tego
            maluczko!smile)

Michal pisz ksiege druga! ale na Boga wylezta juz z tego jacuzzi!
            trochi pachnacej poscieli, ale nic na styl 9 1/2 tygodnia, z miodem,
            truskawkami, czy basic instinct z tym szpicem do lodu! niech bedzie barwnie,
            ale bez tej zbednej sensacji!
            do piora i kalamarza Wasc! Bedem cie czytacsmile)
          • Gość: --Michal ACHAAAAAAAAAAAAAAAAA! IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 23:28
            Gość portalu: dorota napisał(a):

> I ostrożnie, narval, to wszystko ściema Michała, który nas podpuszcza.
            > Historia to ewidentne majaczenia niefortunnego bohatera - masaż wykonywany tą
            > spuchniętą ręką ze zwichniętym nadgarstkiem?

Dorotko? Uszom nie wierze. Nie znasz samcow! Znam (ZE SLYSZENIA), trutni
            stajacych dzielnie ze zlamana noga, goraczkam ponad 4 dychy , tak ze nadgarstek
            to male piwo. A gdzie "Licencia Poetica"?
        • mir-elka Re: Do narval 10.11.02, 21:25
          Gość portalu: narval napisała:

> szukalam tej galerii, ale jak kamien w wode! nie znalazlam!

roscar.hypermart.net/forum.htm
          smile
          • Gość: --Michal No i co taka niesmiala ;). IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 23:33
            Zaczerwienila sie choc?
      • Gość: --Michal Party bo - cha cha chaaaaaaaaa! IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 23:24

> Pojazdom vintage i innym pedalskim mówimy zdecydowanie NIE. V-max outlaw
        rulz,
        > reszta won na złom, zestaw audio i whatnot.

Acha!? Ile razy mam powtarzac ze mam malego sprzeta.

[...]
        > wzorcowy przykład konsolidacji wartości familijnych, rokendrolowych i (czemuż
        > by nie) góralskich tańców do czego i Tobie aspirować radzę, Rycerzu, miast
        > wypisywać na forze pojebstwa o miętoszeniu małolat w jacuzzi.

Primo nic mnie takie nie grozi bo pobieralem nauki u najlepszych. A bzdety moze
        wlasnie bede WYPISYWAL na ZLOSC TOBIE!
        • Gość: jot-23 Re: Party bo - cha cha chaaaaaaaaa! IP: *.dyn.optonline.net 10.11.02, 23:27

> Gość portalu: dorota napisał(a):
          >
          > > Pojazdom vintage i innym pedalskim mówimy zdecydowanie NIE. V-max outlaw
          > rulz,
          > > reszta won na złom, zestaw audio i whatnot.
          >
          > Acha!? Ile razy mam powtarzac ze mam malego sprzeta.
          >
          >
          > [...]
          > > wzorcowy przykład konsolidacji wartości familijnych, rokendrolowych i (cze
          > muż
          > > by nie) góralskich tańców do czego i Tobie aspirować radzę, Rycerzu, miast
          >
          > > wypisywać na forze pojebstwa o miętoszeniu małolat w jacuzzi.
          >
          > Primo nic mnie takie nie grozi bo pobieralem nauki u najlepszych. A bzdety
          moze
          >
          > wlasnie bede WYPISYWAL na ZLOSC TOBIE!

nie zniechecaj sie! miej na uwadze ze sa tu kobiety i dzieci ...hehe. a'propos
          rezonansu... mnostwo ludzi jest zafascynowana brzmieniem swego glosu.
          • Gość: --Michal delusion'o grandnes! ACK IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 23:31
            Moze i tak byc, ale analityk mi mowi ze to zdrowo tak jak wymioty na zatrucie,
            tylko trzeba duzo pic zeby sie nie odwodnic.
    • Gość: --Michal Tradycji stalo sie za dosc! IP: *.client.attbi.com 10.11.02, 22:20
      Z szlachetnych zamiarow zrobil sie magiel. Jak zwykle tylko J na temat. Dorota
      atakuje mnie personalnie. Nikt ze "starego kontynentu" nie podjol pezota, czyli
      wezwania. Pewnie pija szampan i zra ser. Pisac juz nie bede bo mi sie
      odechcialo po braku odzywu czy rezonansu, zadnym komentarzu. A teraz do
      szczegolow.
      • Gość: narval Re: Tradycji stalo sie za dosc! IP: *.ccf.fr 11.11.02, 16:12

> Pewnie pija szampan i zra ser.

ser sie je smierdzacy a szampan tylko fr. to marka zarezerwowana i kiedys tam
        dawno temu, Rosjanie nazwali swoje musujace szampanem i afera stanela przed
        sadem! tylko fr. z linii Dom Pérignon (mnicha) wynalazcy czy odkrywcy tego
        Noble trunku, moga uzywac tego zwrotu;

nie bylo jeszcze pytania z dziedziny winiarstwa? nieszkodzi! odpowiedz juz
        przygotowanasmile)
        • Gość: --Michal Z wynirstwa? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 16:26
          To nie wiem czy sie kfalyfikuje. Bo sam nie znam odpowiedzi. Juz sie pytalem
          zreszta ale nie bylo chetnych. Ktos mi kiedys powiedzial ze zabobon ten
          pochodzi zprzed lat 200u kiedy to szczepy winne byl calkiem inne. Znaczy z kany
          galilejskiej i te drugie. Chodzi mianowicie o zasadzie dobory win do pozywienia
          biale do bialego i czerwone do czerwnego. Skad sie to wzielo moja zamorska-
          wyszukano-oczytana przyjaciolko?

PS
          I jak sie juz czepiasz tego mojego wina musujacego to Ci przypomnam ze
          znalazlem go przez przypadek! Szampana sie przez przypadek nie znajduje. A
          zreszta tutejsze napoje szampano pochodne sa niczego sobie.
          • Gość: narval Re: Z wynirstwa? IP: *.ccf.fr 11.11.02, 17:04

ja sie niczewoj nie czepiajusmile) w dziedzinie jedzenia, wolnosc Tomku w swoim
            domku; chodza sluchy, ze wina trzeba dobierac do strawy, ale ja sama sobie
            onologiemsmile) w kwestii bialego wina, ja go po prostu nie lubie! zasada mowi, ze
            rybe trzeba bialym popijac np. takim Chablis, a u mnie nie da rady!
            czerwone co innegosmile) lubie smak, kolor, bukietsmile
            sa jeszcze rozowe - rosé te z Provansji, ale to letnie wino, pic najlepiej
            dobrze zmrozone w altance, czekajac na spadek temperatur;
            a sprawa z tymi winami, ze australijskie czy amerykanskie lepsze niz fr. to
            trzeba by tu naszego porucznika C. ze swoim Peugeot 403 bo coby nie powiedzial,
            Francuzi to najwiekszy eksportatorzy drzewek winnych na caly swiat; takze te
            wina moze i dobre ale trzeba by przyjrzec sie z bliska skad pochodza te
            roslinki zdobiace winnice na calym swieciesmile)
            • Gość: --Michal Sugerujesz!? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:08

[...]
              > a sprawa z tymi winami, ze australijskie czy amerykanskie lepsze niz fr. to
              > trzeba by tu naszego porucznika C. ze swoim Peugeot 403 bo coby nie
              >powiedzial,
              > Francuzi to najwiekszy eksportatorzy drzewek winnych na caly swiat; takze te
              > wina moze i dobre ale trzeba by przyjrzec sie z bliska skad pochodza te
              > roslinki zdobiace winnice na calym swieciesmile)

Ja przecierz nic takiego nie powiedzialem. W watku na temat wyzszosci win
              australijskich, wypowiedzielam sie chyba jednoznacznie?
              • Gość: narval Re: Sugerujesz!? IP: *.ccf.fr 11.11.02, 17:30
                hihihi Miszel, to co pisalam o winskach takich 13% to tak ogolniesmile)
                kiedys musze wreszcie kupic te kokosy zza wielkiej wody i podegustowacsmile)
                bylabym wrecz wdzieczna, o podanie namiaru na jakies te innostranne, byle tylko
                czerwonesmile)

a ten pierwszy tytul do teleturnieju jesli chodzi o american_music to ja
                stawiam na Percy Sladge & When a man love a woman! smile) pewno to nie to, ale
                niech tamsmile)

bo chyba to nie te sex_bomby w stylu Bridget czy Marysia Caray
    • Gość: Artur ...Johny be good... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:15

to taki rock'n'roll, czesto przerabiany cover
      • Gość: --Michal Pudlo - jak ja bym do tego tanic brzucha? IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:21
        Moze sprobuje? ale ktore wykonanie? Pozatym to az nie taki ortodoksyjny
        standard.
        • Gość: Artur Re: Pudlo - jak ja bym do tego tanic brzucha? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:25

> Moze sprobuje? ale ktore wykonanie? Pozatym to az nie taki ortodoksyjny
          > standard.

..........kiedys wesołą wersje slyszalem w wykonaniu Judas Priest
    • Gość: Artur ale chyba jednak... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:23

kawalek, ktory najczesciej slyszalem w wykonaniu innych zespolow i zespolikow
      to: "Born to be Wild" - zespolu Steppenwolf
      • Gość: --Michal Juz lepiej - IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:28
        ... ale dalej nie to co autor mial na mysli. mowilem ze nie ortofoksyjne i ze
        sa cytay tez. Skoncentruj sie!
        • Gość: narval Re: Juz lepiej - IP: *.ccf.fr 11.11.02, 17:37
          ja poprosze o pierwsze kolo ratunkowe tj; telefon do przyjaciela, wahalam sie
          tez czy niebyloby dobrze o podpowiedz publicznosci, ale ona taka miernawasmile)

a kiedy bedzie 50/50???
          • Gość: --Michal Ale bez podgladania! IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 17:46
            "The Wanderer" Zooropa.
        • Gość: Artur dla mnie byly to... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 17:41

w sumie, dwie arie operowe, ktore zawsze musialem spiewac na imprezach
          rodzinnych. Aria Jontka (aaaaaa skleroza....zapomnialem) i Straszny Dwor, Aria
          Skołuba.

Ale sie moj dziadek cieszył, widzac Heavy-Artura spiewajacego Operowo...he he
          niezle musialo to kontrastowac.
          • Gość: dorota nie, no IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:14
            pierdzielisz Królu, serio?
            • Gość: Artur noooooooooooooo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 18:25

> pierdzielisz Królu, serio?

a ta druga Aria byla z Halki Moniuszki
              • Gość: dorota Re: noooooooooooooo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:33
                teraz wiem dlaczego wyemigrowałeś.
                • Gość: Artur ??????????????????????????????????????????? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 18:50

> teraz wiem dlaczego wyemigrowałeś.

sam tego nie wiem, zdradz ta tajemnice...po 18 latach moze sie wreszcie dowiem.

Dorota!!!! powiedz!!!! czolgam sie u twoich nog!!! JA MARNY ROBAK
                  • Gość: dorota Re: ??????????????????????????????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 18:55
                    no jakto? Stwierdziłeś, że będziesz rozwijać karierę operową na skalę
                    europejską. I znudził Cię Moniuszko, a może także Dziadek ogłuchł albo zmarł
                    (to niestety zdarzyło się moim dziadkom jednym to, drugim tamto)
                    • Gość: Artur Re: ??????????????????????????????????????????? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 19:08

> no jakto? Stwierdziłeś, że będziesz rozwijać karierę operową na skalę
                      > europejską. I znudził Cię Moniuszko, a może także Dziadek ogłuchł albo zmarł
                      > (to niestety zdarzyło się moim dziadkom jednym to, drugim tamto)

jaką operową? że troche chodzilem do szkoły muzycznej?
                      Gdybys (to nie jest jakas ujma) znala sie na sprawie, to zauwazylabys, ze te
                      dwie arie trzeba spiewac barytonem lub tenorem. A to nie wielu potrafi.
                      Nie bój Dorota, mój dziadek byl aktorem...wiec tolerancyjny dla roznych
                      dziwolągów.
                      • Gość: dorota coś Ty Artur IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 19:21
                        tenor, baryton, nie kumam z tego nic - ale kompromitacja, wstyd, a jeszcze mój
                        dziadek nie był wcale tolerancyjny tak jak Twój. Był cukiernikiem i jak uczeń
                        spieprzył ciasto to kazał go do pieca na łopacie wsadzić - a ten nieszczęśnik
                        myślał, że rzeczywiście to zrobią, więc zwiał przez okno w (sorry WC) sraczu.

No, zaraz mi się znowu od Michała oberwie za odtematyczność i robienie wiochy
                        na wątku.
                        • Gość: --Michal Znaczy byl nie zyciowy. IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 19:26
                          [...]
                          > No, zaraz mi się znowu od Michała oberwie za odtematyczność i robienie wiochy
                          > na wątku.

Artek,
                          Dales sie dorze wkrecie.

Dora,
                          Watek wzieli diably juz dawno, znaczy byl nie zyciowy. A tak to przynajmniej
                          mamy rozne ciekawe informacje biograficzen.

PS.
                          Powiedz Jarowi: ze niech przynie-sie z dwie trabki i wpadnie az hasiok,
                          zwyciezca bierze wszystko.
                        • Gość: Artur Dorota, nie oslabiaj IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.11.02, 19:42

ale dla wyjasnienia

Tenor spiewa w wyższej skali glosu, a baryton w nizszej.
    • Gość: --Michal Koniec bo sie juz nie doczekam. IP: *.tiaa-cref.org 11.11.02, 21:17

1."Ring of fire" J. Cash - prawidlowa odpowiedz Pan Janek.
      2.porucznik Columbo -prawidlowa odpowiedz JA [Thank you. Thank you very much.]
      • Gość: narval Re: Koniec bo sie juz nie doczekam. IP: *.abo.wanadoo.fr 19.11.02, 18:03
        Miszel, przyszedl moment na wspomnienia i ciekawosc moja byla bez granic - co
        to za utwor lansowales!
        Boze! Ja bym nigdy tego nie zgadla, tym bardziej, ze pierwszy raz slysze te
        country!
        Wlasnie gra! (sciagnelam z netu); i tak w rytm tej piosenki nasuwa mi sie
        obraz Telmy i Luizy, jak to szalaly na kowbojskim balu, a pozniej Luiza zabila
        kogos tam i to byl poczatek ich konca!
        a jak mi sie podoba 'tunderbird', czy jak sie to pisze po ang. tj. ten
        wspanialy niebieski car!
        jesli ktos znajdzie w necie zdjecie prosze o link! tutaj takich nie
        wyswietlajasmile))

• Gość: --Michal T-bird. IP: *.tiaa-cref.org 19.11.02, 19:13

www.aaca.org/hershey/2001photos/55%20T-BIRD%20RED.jpg
          albo akualnie:

www.nicheauto.com/T-Bird_Full_Front_Qtr_View.jpg
          No i chyba dziewczyna Bonda. Jamesa Bonda oczywiscie posuwa takim gratem w
          ostatniej edycji. Ladna dziwka.
          • Gość: narval Re: T-bird. IP: *.abo.wanadoo.fr 19.11.02, 21:22
            Miszel, dzieki very macz!smile
            kurde, a one to kabriolety?
            az dziw bierze, ze Kolombo wybral jakiegos grata made in France a nie
            takiego 'ptaszka'!!
            a jak sie zowie ostatni Bond ... James Bond ?? to poogladam tego "cwirka"smile)
            (cwirek, to moje tlumaczenie 'bird'smile)

ale klasa samochod! tutaj takiego nigdy nie widzialam!
            Jutro z wieczorka obejrze jeszcze raz Telme i Luizke! to byly dopiero kobitki!

a jak sie wogole tlumaczy na nasz? Grzmiacy ptak?
            • Gość: --Michal 007 IP: *.tiaa-cref.org 22.11.02, 18:58
              www.jamesbond.com/
              W filmie oprocz Tbirda mozna zobaczyc jeszcze moja platonicznie niespelniona
              tragiczna milosc AM. Tlumaczenie to nie wiem, to jest od jakiegos indianskiego
              mitu o ptaku ktory sprowadza blyskawice. Moze Grzmotoptak. Kabriolet oczywiscie
              a w razie deszczu hard-top.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka