Dodaj do ulubionych

Admin posprzatal a teraz ...

IP: *.broadcom.com 16.12.02, 18:05
a teraz czekamy na posty od tych pan, ktore tak walcza o czystosc i cenzure.
Jak na razie nie widze zadnego.
Macie teraz pole do popisu tylko szybko zanim znow ktos nie wysle czegos co
Wam sie nie podoba.
Mysle, ze wiele osob czeka teraz z niecierpliwoscia!
Forum jest czyste. Do roboty!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Oh przepraszam, jest watek IP: *.broadcom.com 16.12.02, 18:08
      Luiza walczac o czystosc Forum zapomniala, ze to rowniez jej sie tyczy.
      Patrz watek "Ratlerek".
      Przykre...
      • nsdap w takim razie dlaczego 16.12.02, 18:51
        te hydry forumowe tak zaciecie walcza dziewicza 'o czystosc' tego foru?

Wydaje mi sie ze dlatego ze jest to typowo meskie miejsce gdzie samce (SAMCE,
        nie jakies kobiety z genitaliami na zewnatrz) nie odpowiada co my robimy jak,
        gdzie i kiedy. Sa zazdrosne. Np. Dzis ta pinda Sar vel Sarkofag smiala upomniec
        jot-23 'nie klnij tak brzydko czy cos podobnego". A trzeba przyznac ze wstawka
        jot-23 miala rece i nogi, miejsce po temu i mnie sie podobala.

Po jakiego grzyba osoby obrazone slowami, wycieczkami itp, tu zagladaja?
        Czytalem dzisiaj wstawki na bisie i jest to dosyc tragiczne. Zaklad, ze takich
        wstawek jak bulldog, kiszczak (przypadek z Wlochami jest wysmienity!),
        jajecznica, jot-23, canadian i oczywiscie krol tego forum, pan mgr. Burak.

Aaa, ex-rak, to jest nowa gwiazda foruma.

Honorowe miejsca maja stary i komentator, osoby tak rozne jak dzien i noc.

• jan.kran Re: Do Tomka. 17.12.02, 09:16
        W watku Ratlerek nie ma slow obrazliwych, rasistowskich, ordynarnych.
        Jest to pewien obraz odczuc na temat smiecia.
        Jezeli chcesz poczytac cos ciekawego musisz niestety zajrzec na inne
        fora.Z blizej nieznanych mi powodow, nad ktorymi nie tylko ja sie zastanawiam
        Polonia jest najgorszym sciekowiskiem ze znanych mi forow.Po wyslaniu kilku
        listow do FORUM O FORUM admin skasowal dosc szybko kilka watkow gaduly.
        Proponuje wysylanie linkow do FORUM O FORUM.Moze w ten sposob ulatwimy
        prace adminom.Przy 4 milonach !!!!!!! postow rzeczywiscie trudno
        znalezc wszystkie ohydztwa. Ja narazie stracilam pare do pisania tutaj
        po tym jak ja ,moje dzieci i moi wirtualni znajomi zostali oblani
        pomyjami.Nie czuje sie w obowiazku pisac gdziekolwiek. To jest
        dla mnie zabawa i jak mi sie w tej piaskownicy nie podoba ide
        do innej. Pozdrowienia. Kran

• Gość: kicius jankran IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 12:08
          smiec,ratlerek-klasa sama w sobie.To jest kwestia dialektyki,ja,podobnie jak
          Luiza staram sie nie rzucac na forum kurwami,pewnie tak naprawde glownie
          dlatego,ze mam problemy z pisownia przeklenstw,ale uwazam,ze tak naprawde to
          najbardziej dorosle i oswiecone osoby sa odpowiedzialne za robienie bagna na
          tym forum.I najbardziej zalosne jest to,ze wydaje im sie,ze jak robia to w
          rekawiczkach wszystko jest w porzadku.JAk mozna nazwac nieznana sobie osobe
          smieciem,kranie?
          • jan.kran Re: jankran 17.12.02, 12:49
            Dobrze przepraszam.Oczekuje od nieznanej mi osoby przeprosin za :krancowo
            popierdolony kran,kran jebany,nienormalne dzieci krana. Jak se co przypomne
            to sie zwroce o dalsze przeprosiny. Ja przepraszam en masse za inwektywy
            do nieznajomego i wiecej sie nie powtorzy. Kran
            • jan.kran Re: jankran 17.12.02, 16:31
              jan.kran napisała:

> Dobrze przepraszam.Oczekuje od nieznanej mi osoby przeprosin za :krancowo
              > popierdolony kran,kran jebany,nienormalne dzieci krana. Jak se co przypomne
              > to sie zwroce o dalsze przeprosiny. Ja przepraszam en masse za inwektywy
              > do nieznajomego i wiecej sie nie powtorzy. Kran

Kicius ,ja przeprosilam czekam...........................................
              • Gość: kicius Re: jankran IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 16:43
                Przepraszam,w koncu jestem z Polski,a u nas wszyscy od prezydenta po premiera i
                prymasow ciagle sie przepraszaja.Niestety nie moge ci gwarantowac,ze Gadula cie
                przeprosi.

Jednak naprawde sadze,ze osoby uwazajace sie prawdopodobnie za creme de la
                creme tego forum osmieszaja sie,ublizajac komus,powiedzmy,ze nazywa sie
                Gadula,za kazdym razem obiecujac sobie,ze juz nigdy nie zareaguja na jego
                zaczepki,pelne dumy,ze zamiast chujami operuja smieciami tudziez
                obszczymurkami.Przeciez to zalosne.Zreszta raz mialam jakas scysje z ktoryms a
                australijskich dzentelmenow i po pierwszej wiazance,ktora mnie
                poczestowal,takze mialam ochote przeslac mu wieniec a la gadula.Pozniej doszlam
                do wniosku,ze szkoda pradu...Wracajac do meritum,mamay chyba jakies polskie(a
                Ty na pewno mozesz zacytowac rowniez jakies lacinskie) przyslowie na temat
                traktownaia innych ,tak jakbysmy sami chcieli byc traktowani?
                • lalka_01 Re: jankran 17.12.02, 17:01
                  "Kto z kim przestaje..." moze byc?
                  Dlaczego Ty go kicius wlasciwie bronisz? Wiesz cos, czego nie wiedza inni? To
                  podziel sie ta wiedza, kazdy chetnie poczyta...
                  Pozdr.
                  • Gość: kicius Re: jankran IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 17:15
                    cze lalka,
                    niestety nie moge napisac,ze na podstawie miarodajnych zrodel,wiem,ze Gadula
                    jest przemila osoba o golebim sercu,nieskora do agresjii ,ale
                    niestety,dotknieta klatwa psychozy paranoidalnej,ktora sprawia ze slyszy glosy
                    zmuszajace go do pietnowania niektorych z bywalcow forum.

Do bronienia GAduly(czy ja go bronie?)sklania mnie prawdopodobnie wrodzona vis
                    polemica,oraz fakt,ze niektore z jego postow mnie smiesza,a przede wszystkim
                    to,ze nie znosze zaowalowanego chamstwa,ktore niektorzy na tym Forum,moim
                    zdaniem uprawiaja.Byc moze jestem strasznie prymitywna,ale naprawde bardziej
                    podobaja mi sie posty Gaduly niz Luizy albo Xurka.C'est la vie!Pozdrawiam,kicius
                    • ro-bert Re: jankran 17.12.02, 17:23
                      Gość portalu: kicius napisał(a):

> Byc moze jestem strasznie prymitywna,ale naprawde bardziej
                      > podobaja mi sie posty Gaduly niz Luizy albo Xurka.

To Ty ich jeszcze wszystkich czytasz? Dlaczego?
                      • Gość: kicius Re: jankran IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 17:29
                        robercie,tyle razy juz to wyjasnialam-z ciekawosci,poza tym,akurat w przypadku
                        wszystkich trzech wymienionych przez ciebie wysmienitych autorow,sa to sosoby
                        najabrdziej aktywne na tym forum,trudno sie na ich posty nie natknac.Xurek
                        udzielila mi rady,jak omijac jej posty,ale niestety jej wskazowki tycza sie
                        tylko zakladanych przez nia watkow,a nie ulatwiaja omijania postow.Poza tym,jak
                        sie przebrnie przez opis tego jak wyglada,co jadla na sniadanie i o czym
                        wlasnie w tej chwili mysli,mozna natrafic np.na swietny przepis
                        kulinarny.Reasumujac-nigdy nie wiesz,gdzie mozna znalezc prawdziwa perelke.
                        • ro-bert Re: jankran 17.12.02, 17:35

> robercie,tyle razy juz to wyjasnialam-z ciekawosci,poza tym,akurat w
                          > przypadku wszystkich trzech wymienionych przez ciebie wysmienitych autorow

Ja? Wymienialem?

> ...mozna natrafic np.na swietny przepis
                          > kulinarny.

No nareszcie wiem czego sie po tym forum spodziewasz. Nie musisz sie chyba
                          jednak az tak meczyc... slyszalas przeciez o czyms takim jak ksiazki
                          kucharskie.

> Reasumujac-nigdy nie wiesz,gdzie mozna znalezc prawdziwa perelke.

No to zreasumujmy tak naprawde: Nudzisz sie w koncu tutaj czy nie?
                          (Spac po nocach nie moge gdy sobie wyobraze jak walisz glowa w monitor
                          zasypiajac przy czytaniu kolejnego postu ktoregos z "nudziarzy".)
                          • Gość: kicius Re: jankran IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 17:49
                            dobra ro-bert,konczmy te jalowa dyskusje.Ostatnia proba wytlumaczenia ci o co
                            mi chodzi-moze nie jest to zbyt eleganckie wyrazenie-albo ktos ma jaja ,albo
                            nie.GAdula ma,zaden z autorow pojawiajacych sie na Forum Bis(nie traktuj tego
                            jako obraze,po prostu nie chce rzucac nickami)-nie ma.W zwiakzu z tym,ze w
                            zyciu prywatnym,staram sie utrzymywac kontakty,wylacznie z osobami z pierwszej
                            w.w kategorii,lubie czytac tworczosc zgromadzonego pod twoja egida kolka
                            megalomanow-dla kontrastu.
                            • sabba Ze tak powiem... 17.12.02, 17:53
                              Kicius, sorry ze sie wtracam , ale z Twojego opisu wynika, ze ludzie z tzw
                              jajami, z ktorymi tak chetnie przebywasz w relau i tutaj, to chamy, wulgarne
                              prymitywy obrazajace wszytko i wszystkich. Cyniczni az do bolu i zle wychowani.
                              No bo mowisz o gadule? Czy sie myle? prosze o wyjasnienie, bo nie chcialabym
                              miec zle mniemanie o Tobie. W koncu trudno oceniac czlowieka po kilku
                              zdaniach....

• Gość: kicius Re: Ze tak powiem... IP: *.speed.planet.nl 17.12.02, 18:04
                                nie myslisz sie.Tez nie chcialabym,abys miala o mnie zle mniemanie,ale juz
                                chyba po ptakach,prawda?A na koniec serdecznie Cie pozdrawiam Sabba!Kicius
                                • sabba Re: Ze tak powiem... 17.12.02, 18:11

> nie myslisz sie.Tez nie chcialabym,abys miala o mnie zle mniemanie,ale juz
                                  > chyba po ptakach,prawda?A na koniec serdecznie Cie pozdrawiam Sabba!Kicius

Po ptakach? Alez nie, ja tez mam anielska cierpliwosc, i daje szanse kazdemu.
                                  Teraz bede musiala gleboko przemyslec, bo zastanawia mnie co moze Ci w takich
                                  osobnikach pocigac (no bo na pytanie odpowiedzialas twierdzaco, nie wiem ile w
                                  tym bylo ironii ile prawdy, ale zakladam, ze mowisz prawde). Pozwolisz ze sobie
                                  to przemysle? Obiecuje ze bez szkody dla Ciebie? A moze mam Cie zwyzywac i
                                  zmieszac z blotem? MOze mnie wtedy tez polubisz?

Rowniez pozdrawiam i co zlego to oczywiscie nie ja
                                  • jan.kran Re:Ironia. 17.12.02, 20:53
                                  • jan.kran Re: Ironia 17.12.02, 20:54
                                  • jan.kran Re:kompute warije 17.12.02, 20:55
                                  • jan.kran Re: Ze tak powiem... 17.12.02, 21:09

Przeprosiny nieznajomego byly szczere. Prosba o przeprosiny nieznajomego byly ironia.
                                    Kicius jezeli lubisz posty ordynarne ,nieciekawe i wlasciwie bez tresci
                                    to Twoje prawo. Natomiast moim prawem jest unikanie osob, ktore maja
                                    poglady polityczne ,estetyczne czy moralne rozne od moich. Starannie pobrane
                                    wychowanie nakazuje mi jednak odpowiedziec jezeli ktos taki sie do mnie
                                    zwraca. Forum Polonia jest forum publicznym na ktorym kazdy ma prawo
                                    pisac.Wiec oswiadczam Ci, ze bede tu pisala lub nie. Nie zmieniam
                                    nickow jak rekawiczki wiec aby ominac moj post wystarczy klik . Ulamek
                                    sekundy. Przepraszam, ze tym ulamkiem sekundy skracam Ci rozkosz czy
                                    tania postow gaduly. Jest ich na tyle jednak w porownaniu z moimi,
                                    ze masz duzo czasu zeby napawac sie jego radosna tworczoscia.
                                    • jan.kran Re: Ze tak powiem... 17.12.02, 21:12

Lolo lubie Cie. Buzi!
                                      • lolo271 Re: Ze tak powiem... 17.12.02, 21:21
                                        jan.kran napisała:

>
                                        > Lolo lubie Cie. Buzi!
          • jan.kran Re: jankran 17.12.02, 16:33

> smiec,ratlerek-klasa sama w sobie.To jest kwestia dialektyki,ja,podobnie jak
            > Luiza staram sie nie rzucac na forum kurwami,pewnie tak naprawde glownie
            > dlatego,ze mam problemy z pisownia przeklenstw,ale uwazam,ze tak naprawde to
            > najbardziej dorosle i oswiecone osoby sa odpowiedzialne za robienie bagna na
            > tym forum.I najbardziej zalosne jest to,ze wydaje im sie,ze jak robia to w
            > rekawiczkach wszystko jest w porzadku.JAk mozna nazwac nieznana sobie osobe
            > smieciem,kranie?

Prosze o przeprosiny. ja juz to zrobilam............................................
    • _szwedka Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 20:29
      Nie zgadzam sie z Toba. To ze chwilowo posprzatane nie znaczy ze za chwile nie
      wpadnie jakis kwak i narzyga na stol.
      To wystrasza panie od pisania.
      Sama mam kilka ew, tematow ale...nie chce misie...wiem co bedzie...
      • jan.kran Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 20:40
        Jestem zdania Szwedki.
      • swiatlo Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 20:41
        _szwedka napisała:

> Nie zgadzam sie z Toba. To ze chwilowo posprzatane nie znaczy ze za chwile
        nie
        > wpadnie jakis kwak i narzyga na stol.
        > To wystrasza panie od pisania.
        > Sama mam kilka ew, tematow ale...nie chce misie...wiem co bedzie...

Szwedka i inni, trzeba zrozumiec ze dopoki gazeta nie wprowadzi systemu
        zabezpieczajacego przed wulgarnoscia, dla nas miejsca na forum publicznym nie
        ma. Ja sam, z wyjatkiem jak ten, nie pisuje na Polonia. Nawet staram sie nie
        odpowiadac na ciekawe posty. Nie chce siedziec w jednej spelunie z gadula,
        balwankiem i innymi szumowinami. Nawet jesli od czasu do czasu pojawi sie ktos
        ciekawy. To co powinnismy zrobic i byc w tym konsekwentni, to sie solidarnie
        przeniesc na bisa, a na tym forum tylko prowadzic cierpliwa reklame bisa.
        I ostrzegac i informowac innych nieswiadomych.
        Takze powinnismy sprobowac nacisnac na Gazete ze forum Bis jest glownym forum
        polonijnym, azeby oni umiescili link do niego na glownej stronie forumowej.

• _szwedka Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 20:47
          sorry swiatlo...powinnosci to ja mam w realu...na forum nie mam zadnych...
          przychodze tu zeby sie bawic...nie bedzie zabawy nie bedzie mnie ani tu ani na
          bisa
          • swiatlo Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 21:05
            _szwedka napisała:

> sorry swiatlo...powinnosci to ja mam w realu...na forum nie mam zadnych...
            > przychodze tu zeby sie bawic...nie bedzie zabawy nie bedzie mnie ani tu ani
            na
            > bisa

No wiec Szwedka chyba popelniasz maly blad. Ja uwazam ze nie ma az takiego
            rozgraniczenia pomiedzy realem a virtualem. Byc moze Gadula jest super ojcem i
            obywatelem w realu, jednak tutaj jest bydlakiem, a to dlatego ze ludzie
            traktuja komputerowa spolecznosc jako cos, co sie rzadzi innymi zasadami
            moralnymi i miedzyludzkimi jak real. Tymczasem tak nie jest. To sa ci sami
            ludzie, te same zasady i ta sama moralnosc. Dla mnie nick "Szwedka" to nie jest
            jakies abstrakcyjne wyimaginowane pojecie ze swiata basni, ale jest to
            konktretna fizyczna osoba, matka i zona, kobieta piszaca ze jej domu w Szwecji.
            Jedyna roznica ze nie widze jej twarzy ani nie slysze jej glosu.
            Poza tym wszystki inne zasady sa takie same.
            Podobnie moje rozmowy na virtualu traktuje tak samo jakbym rozmawial z kims
            osobiscie. Jezeli komus przywale i ten ktos poczuje bol, to powinienem miec
            takie same wyrzuty sumienia jakbym to zrobil osobie w kontakcie rzeczywistym.

• Gość: termos swiatlo ciiiii IP: 213.78.100.* 16.12.02, 21:10
              swiatlo, juz oszalales.. uspokoj sie czlowieku
            • _szwedka Re: Admin posprzatal a teraz ... 16.12.02, 21:12
              swiatlo napisał:

> Jedyna roznica ze nie widze jej twarzy ani nie slysze jej glosu.
              > Poza tym wszystki inne zasady sa takie same.
              > Podobnie moje rozmowy na virtualu traktuje tak samo jakbym rozmawial z kims
              > osobiscie. Jezeli komus przywale i ten ktos poczuje bol, to powinienem miec
              > takie same wyrzuty sumienia jakbym to zrobil osobie w kontakcie rzeczywistym.
              >
              Nikomu nie przywalam, i nie robie krzywdy. I tez sie przyzwyczajam (czasem
              niestety) do ludzi. Tak. Moje zasady w traktowaniu ludzi tez sa takie same na
              wirt jak i real. Ale... podtrzymuje ze chce sie bawic ale z Wami nie Wami wink
            • Gość: termos Re: Admin posprzatal a teraz ... IP: 213.78.100.* 16.12.02, 21:15
              swiatlo napisał:

> _szwedka napisała:
              >
              > > sorry swiatlo...powinnosci to ja mam w realu...na forum nie mam zadnych...
              > > przychodze tu zeby sie bawic...nie bedzie zabawy nie bedzie mnie ani tu an
              > i
              > na
              > > bisa
              >
              > No wiec Szwedka chyba popelniasz maly blad. Ja uwazam ze nie ma az takiego
              > rozgraniczenia pomiedzy realem a virtualem. Byc moze Gadula jest super ojcem
              i
              > obywatelem w realu, jednak tutaj jest bydlakiem, a to dlatego ze ludzie
              > traktuja komputerowa spolecznosc jako cos, co sie rzadzi innymi zasadami
              > moralnymi i miedzyludzkimi jak real. Tymczasem tak nie jest. To sa ci sami
              > ludzie, te same zasady i ta sama moralnosc. Dla mnie nick "Szwedka" to nie
              jest
              >
              > jakies abstrakcyjne wyimaginowane pojecie ze swiata basni, ale jest to
              > konktretna fizyczna osoba, matka i zona, kobieta piszaca ze jej domu w
              Szwecji.
              > Jedyna roznica ze nie widze jej twarzy ani nie slysze jej glosu.
              > Poza tym wszystki inne zasady sa takie same.
              > Podobnie moje rozmowy na virtualu traktuje tak samo jakbym rozmawial z kims
              > osobiscie. Jezeli komus przywale i ten ktos poczuje bol, to powinienem miec
              > takie same wyrzuty sumienia jakbym to zrobil osobie w kontakcie rzeczywistym.
              >
              i pamietaj ze nawet nie wiesz a gadasz z gaduly inna twarza , jedna z tych
              szwedow, tarzanow

ps po co ja to pisze? tak otworzylem to trzeba pisac, czy o co chodzi
              pytania bez odpowiedzi

najwiekszy moj zal to ze za sprawa swiatlo mile skojarzenie z tym slowem
              skonczylo, to duza dla mnie krzywada, poniewaz lubialem to slowo szczerze
              i co teraz pani/e swiatlo, placze na drugiej stronie kabla, co teraz , czy co?
          • kwaku.kwaku.pierdu.pierdu Re: Admin posprzatal a teraz ... 17.12.02, 03:24
            _szwedka napisała:

> sorry swiatlo...powinnosci to ja mam w realu...na forum nie mam zadnych...
            > przychodze tu zeby sie bawic...nie bedzie zabawy nie bedzie mnie ani tu ani
            na
            > bisa

szwedka zaczyna byc niebezpiecznie czas spierdalac z forum , marnujesz kobito
            tylko swoj czas.w dzisiejszych czasach nic nie wiadomo tak jak nie wiadomo kto
            sie kryje pod tym czy tamtym nickiem...no pomysl nad tym.niekiedy daleko szukac
            nie trzeba ...
        • Gość: gadula Re: Admin posprzatal a teraz ... IP: *.sympatico.ca 16.12.02, 21:49
          swiatlo napisa?:

> Takze powinnismy sprobowac nacisnac na Gazete

Swiatlo, red. Szklo sie tymi sprawami zajmuje - nacisnijcie wiec na Szklo!
        • kwaku.kwaku.pierdu.pierdu Re: Admin posprzatal a teraz ... 17.12.02, 03:20
          swiatlo napisał:

> _szwedka napisała:
          >
          > > Nie zgadzam sie z Toba. To ze chwilowo posprzatane nie znaczy ze za chwile
          >
          > nie
          > > wpadnie jakis kwak i narzyga na stol.
          > > To wystrasza panie od pisania.
          > > Sama mam kilka ew, tematow ale...nie chce misie...wiem co bedzie...
          >
          > Szwedka i inni, trzeba zrozumiec ze dopoki gazeta nie wprowadzi systemu
          > zabezpieczajacego przed wulgarnoscia, dla nas miejsca na forum publicznym nie
          > ma.

przeciez sa fora prywatne!!!czego wy jeszcze nieudaczniki oczekujecie?kurwa tak
          zle i tak niedobrze! kurwa mordy drzecie o bisie zapraszacie codziennie a kazde
          z was wraca tutaj...po jakiego chuja ?pytam grzecznie.
          • aniutek do smiecia 17.12.02, 03:23
            bede pisac gdzie , kiedy i jak chce.
            a na nerwy dobry jest nerwosol : >
    • luiza-w-ogrodzie Re: Admin posprzatal a teraz ... 17.12.02, 01:02
      Bede pisac KIEDY i GDZIE mi sie bedzie chcialo. Niewazne, czy Forum czyste czy
      nie, dopoki jest sie do kogo odezwac, warto pisywac. Jestem zdania Szwedki-
      dopoki jest zabawa, bawmy sie, a jak nie ma zabawy, to pakuje zabawki i spadam
      gdzies indziej. Ale zycie wirtualne dla mnie przegrywa z realem.
      • Gość: gadula Re: Admin posprzatal a teraz ... IP: *.sympatico.ca 17.12.02, 05:07
        luiza-w-ogrodzie napisa?a:

> dopoki jest zabawa, bawmy sie, a jak nie ma zabawy, to pakuje zabawki
        > i spadam

No to moze spadaj juz Ksiemzniczko (na scianem, hehe) ...
        A ja myslalem, ze Ty kacza dupo nawolywalas do totalnej ignorancji
        gaduly? Oj naiwny, naiwny ...
    • lolo271 Smiac mi sie chce............... 17.12.02, 13:20
      <>...Swiatlo,ciebie nawiedza juz choroba psychiczna!
      Moze za duzo kompa?
      • jan.kran Re: Smiac mi sie chce............... 17.12.02, 13:27
        Co masz na mysli lolo ? Kran
        • lolo271 Re: Smiac mi sie chce............... 17.12.02, 13:39
          .........nie,nic...........
          Ale stres robi wam brzydkie numery.........
          Moze to nasza narodowa cecha?........
          Brak odpornosci na stres i nieumiejetnosc radzenia sobie w zyciu.........
          Jezeli wezmiemy B. Linde i jego slawne powiedzenie:"Co ty kurwa wiesz o
          zabijaniu?",to was rajcuje,bo to film.............ale na tym koniec.
          Jestescie zwykla szara wiocha................
          • jan.kran Re: Smiac mi sie chce............... 17.12.02, 14:26
            Lolo blagam nic nie rozumiem...
            • es77 Plakac mi sie chce............... 17.12.02, 14:38
              jan.kran napisała:

> Lolo blagam nic nie rozumiem...

a co tu rozumiec...
              wiocha to wiocha

co najwyzej -----------------> szara
            • lolo271 Re: Smiac mi sie chce............... 17.12.02, 21:08
              <>...Kran-òwa..........naprawde nic,tak tylko.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka