peeknik 20.12.02, 16:45 Jeszcze troche za wczesnie , ale witam pieknie wszystkich -- peeknik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peeknik Re: RozGrzewka 20.12.02, 16:54 czesc..widzialem dzisiaj mnostwo ciekawych rzeczy.. najbardziej wzruszyly mnie : -bmw z rejestracja 123kup -ciezarowka z logo MASTERCRETE na plandece -reklamowka WATERSTONE -Lord Sainsbury znudzily mnie -jednostajna corrida VanEssy -triki z odkurzaczem slyszalem dzis fajna plyte Protection by Massive Attack .... no zablogowalem swoje, ktos jeszcze sie bawi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieproszony Re: RozGrzewka IP: *.sympatico.ca 20.12.02, 17:00 peeknik napisał: > ... > no zablogowalem swoje, ktos jeszcze sie bawi? ja, swoimi organami. dam znac jak skoncze. Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Re: RozGrzewka 20.12.02, 17:18 Alez czujs sie zaproszony, tylko zachowuj sie przyzwoicie, wytrac z reki im oreze! Przemiana gaduly, to byloby cos. Tak mnie bierze , na nowy rok juz troche...... Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Kurcze 20.12.02, 17:09 Przed chwila historia stracila moj najlepszy tekst Lek przed atakiem sprawil ze uzylem ctrlX, to boli, a pomyslcie ze przez pierwsze pol minuty z pasja szukalem winnego To byl dobry tekst. Ale tego nigdy sie juz nie dowiemy. Przesadzam...narazie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieproszony Re: Kurcze IP: *.sympatico.ca 20.12.02, 17:22 a jednak to ten, ten ulubiony tylko, dlaczego tak smierdzi z niego paskudnie? przegrzewka? Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Impreza! 20.12.02, 17:16 Umowilismy sie tutaj o 19 czasu green-witch bedziemy z wami przez okolo 1,5h nastepnie ja pozostane z wami, a oni przyjada do mnie , pobedziemy troche z wami a nastepnie, zapowiada sie burzliwa dyskusja..... Prosze pozostac z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal O czym dyskusja? IP: *.tiaa-cref.org 20.12.02, 17:18 Chcialbym sie przygotowac! Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Debil czy Skandalista? 20.12.02, 17:21 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Chcialbym sie przygotowac! To jest SAwL czesc (2), kazdy wie, paru debili zawsze wtraci jakies glupie pytania!Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: NIEPROSZONA sie nie pcham, ale nos moge.. IP: *.home.cgocable.net 20.12.02, 17:59 wetknac i.. nudno tu. Ja szukam bardziej wyrafinowanej rozrywki slownej )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Re: RozGrzewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 17:59 Wsadz se w dupe grzalke piknik to sie moze szybciej rozgrzejesz i nie bedziesz tak pierdolil jak potluczony. Co za zenujacy spektakl, wez sie w kupe, swieta ida, karpie mordowac, po pecherzach skakac, dla prawdziwych mezczyzn zadania sie szykuja, a tu smedzenie w babmus, ze oni cos przyszedl wyszedl, rzygac sie chce. Tina Odpowiedz Link Zgłoś
koolonikt Re: RozGrzewka 20.12.02, 18:04 Gość portalu: Albertine napisał(a): > Wsadz se w dupe grzalke piknik to sie moze szybciej rozgrzejesz i nie bedziesz > tak pierdolil jak potluczony. Co za zenujacy spektakl, wez sie w kupe, swieta > ida, karpie mordowac, po pecherzach skakac, dla prawdziwych mezczyzn zadania > sie szykuja, a tu smedzenie w babmus, ze oni cos przyszedl wyszedl, rzygac sie > chce. > > Tina Tina - serio musisz byc nowa. Ten czlowiek jest pod ochrona, nie atakuj go dziecino tak ostro. Pozdrawiam Nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine okresy ochronne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 18:12 koolonikt napisał: > > Tina - serio musisz byc nowa. > Ten czlowiek jest pod ochrona, nie atakuj go dziecino tak ostro. > Pozdrawiam Nikt Dotyczy to chyba zwierzyny lownej Niktosiu. Czy piknik jest zwierzyna? Lowna? Tina Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Re: RozGrzewka 20.12.02, 18:49 koolonikt napisał: > Gość portalu: Albertine napisał(a): > > > Wsadz se w dupe grzalke piknik to sie moze szybciej rozgrzejesz i nie > bedziesz > > tak pierdolil jak potluczony. Co za zenujacy spektakl, wez sie w kupe, swi > eta > > ida, karpie mordowac, po pecherzach skakac, dla prawdziwych mezczyzn zadan > ia > > sie szykuja, a tu smedzenie w babmus, ze oni cos przyszedl wyszedl, rzygac > > sie > > chce. > > > > Tina > > Tina - serio musisz byc nowa. > Ten czlowiek jest pod ochrona, nie atakuj go dziecino tak ostro. > Pozdrawiam Nikt I widzisz co sprowokowales? PresSing wielki. Na cudzy koszt. Dziekuje ci przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
peeknik Re: RozGrzewka 20.12.02, 18:34 Gość portalu: Albertine napisał(a): > Wsadz se w dupe grzalke piknik to sie moze szybciej rozgrzejesz i nie bedziesz > tak pierdolil jak potluczony. Co za zenujacy spektakl, wez sie w kupe, swieta > ida, karpie mordowac, po pecherzach skakac, dla prawdziwych mezczyzn zadania > sie szykuja, a tu smedzenie w babmus, ze oni cos przyszedl wyszedl, rzygac sie > chce. > > Tina Jestem o tyle wolny, ze moge miec to wszystko w dupie. -- Do termosa Zastanawiales sie czy nie zaczac sprzedawac cegielek, jako akcji w filmie ktory powstanie? I jeszcze powiem ci na koniec, ze ciezka sztuka , bo juz wczesniej trzy ekranizacje byly. Moja pani: (styl.) +4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Chcac podtrzymac atmosfere w miare goraca IP: 213.78.102.* 20.12.02, 18:10 Proponuje aby peeknik nie zwlekal z odpowiedzia, do srody popoludnia. Podawaj dane Kod pocztowy na poczatek byloby dobrze. Mnie sie tu podoba , Albertine sie nie podoba, czy ten konflikt kiedys sie zakonczy/rozstrzygnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine podgrzewanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 18:19 Gość portalu: termos napisał(a): > Mnie sie tu podoba , Albertine sie nie podoba, czy ten konflikt kiedys sie > zakonczy/rozstrzygnie? > Daj spokoj, rozstrzygnelo sie juz dawno, bardzo dawno, i widzisz, nawet juz nie pamietasz. Ja pamietam, i co z tego? Tina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: podgrzewanie IP: 213.78.102.* 20.12.02, 18:26 Gość portalu: Albertine napisał(a): > Gość portalu: termos napisał(a): > > > Mnie sie tu podoba , Albertine sie nie podoba, czy ten konflikt kiedys sie > > > zakonczy/rozstrzygnie? > > > Daj spokoj, rozstrzygnelo sie juz dawno, bardzo dawno, i widzisz, nawet juz nie > > pamietasz. Ja pamietam, i co z tego? > > Tina 1-Nie slyszalem gwizdkow 2-Nie dokonalem trzech zmian 3-Przeciez Ciebie nie ma , a ja mam schiza, wszystko na marne poniewaz w ciebie nie wierze, swiety boze nie pomoze, 4-Neutrealnosc zawsze wybrazalem sobie inaczej 5-Pamietam, i co z tego, mnostwo rzeczy pamietam, ty chyba tez , mam nadzieje ze to nie jest jakies bardzo wyjatkowe, 6-Forrest , zobacz i uspokoj sie, 7-Ja jestem bardzo spokojny, 8-mimo ze mi moze 9-cieplo, punktuj argumenty, jezeli mam cos przyznac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine i po dziesiate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.02, 18:36 Ja nie gram na punkty. Zreszta, Twoj ruch i powiedzialam, byloby milo, widzisz, to tez pamietam. Tina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: no to o co chodzi.. IP: *.home.cgocable.net 20.12.02, 18:33 PODGRZEWAC ma sie zwierzyna lowna czy padlo ? Bo ja osobiscie nie widze korelacji.Zwierzyna lowna nie ma prawa do glosu, jest przeznaczona na odstrzal, a padlo, wiadomo co *) ad*)podobno ci nienawidzacy okrucienstwa sa najbardziej okrutni, jak przychodzi co do czego, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
jean_luc_cretien Inspiracja!! 20.12.02, 19:27 Potrzebna , na gwalt. -- sekcja ogloszen drobnych przedstawia , przybliza, zaprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
narvosol Jezeli jeszcze raz spotkasz Patrycje 21.12.02, 18:20 Wez ja.. koniecznie na kawe.. przeciez kiedys byles w niej zakochany.. w epoce przed-internetowej.. czules ze ona umie grac..rownie dobrze jak ty.. kurwa..powiem na sam koniec..najgorzej to siebie nie-doceniac! FUCK OFF!!!!!!! skrzypi tramwaj, tynk sypie sie wroclaw wita , wystaw czesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieproszony qrwa, aleSmrod! IP: *.sympatico.ca 21.12.02, 18:58 myslisz, ze brakuje mi slow? przeciez mialo byc madrze, parzyscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: termos Re: qrwa, aleSmrod! IP: 213.78.111.* 22.12.02, 13:44 Gość portalu: nieproszony napisał(a): > myslisz, ze brakuje mi slow? > przeciez mialo byc madrze, parzyscie a ja nawet nie pamietam jej imienia, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
gitara-akustyczna Re: qrwa, aleSmrod! 23.12.02, 17:45 Gość portalu: termos napisał(a): > Gość portalu: nieproszony napisał(a): > > > myslisz, ze brakuje mi slow? > > przeciez mialo byc madrze, parzyscie > a ja nawet nie pamietam jej imienia, hyhyhy >no to jeszcze wiekszy jak tam losy spotkania sie potoczyly? dowiemy sie? przynjamniej ja umieram z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś