mamciaestery 03.06.06, 17:45 W jaki sposób przesłać pieniądze z Kanady do Polski? Niekoniecznie bardzo szybko ale bez strasznych opłat dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytaon Re: Do mam z Kanady 03.06.06, 21:36 czesc, ja przelewam pieniadze z mojego konta na konto osoby w Polsce. Bezpieczne i szybkie jedyna wada to pieniadze sa przeliczane automatycznie na zlotowki po bankowym kursie. Musze sie przyznac ze male sumy wysylalmm pare razy w kopercie poleconym i zawsze dochodzily bez problemu no ale ryzyko istnieje Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Do mam z Kanady 03.06.06, 22:36 edytaon napisała: > czesc, > ja przelewam pieniadze z mojego konta na konto osoby w Polsce. > Bezpieczne i szybkie > jedyna wada to pieniadze sa przeliczane automatycznie na zlotowki po bankowym > kursie. > Musze sie przyznac ze male sumy wysylalmm pare razy w kopercie poleconym i > zawsze dochodzily bez problemu no ale ryzyko istnieje > Edyta Ja akurat tej metody nie polecam, bo wcale tak malo nie kosztuje i czeka sie troche. Sprawdz Western Union. Ostatnio za przeslanie $300 zaplacilam $20. I odbior w Polsce po godzinie. A za przelew w banku tej samej kwoty chcieli ok $50 i nie gwarantuja kiedy dojdzie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: Do mam z Kanady 04.06.06, 15:20 po tym jak mi oczyscili paczke, nie odwazylabym sie wysylac pieniedzy w kopercie.. eh.. znow sie zrobilam wsciekla.. Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Do mam z Kanady 05.06.06, 14:37 ja korzystalam z PayU - platnosc z karty kredytowej. Tyle ze druga osoba tez musi miec internetowe konto w PayU. Pieniadze sa nastepnego dnia. www.payu.pl/ zobacz jakie sa koszty www.payu.pl/help.php?g=2&p=25#helptop chyba najszybciej Magda Odpowiedz Link Zgłoś