Dodaj do ulubionych

_________"mamusia"_______________

20.01.03, 15:23
Mialem kiedys zone i syna.
Ona nie pracowala bo „wychowywala" dziecko. Ja musialem na wszystkich
pracowac. Wszystko funkcjonowalo jak nalezy dopuki ja ustawialem cale
towarzystwo.
Wreszcie panienka byla tak znudzona tym swoim „wychowywaniem" naszego
dziecka, a przy tym leniwa aby wziac sie do jakiejs roboty aby mnie odciazyc,
ze znalazla sobie na boku dodatkowego kutasa, ktory jej szeptal w ucho jaka
to ona jest super.
Dzieciak nie zdawal do nastepnej klasy, a ta krowa tym sie nawet nie
zainteresowala. „On ma w koncu ojca" mowila. Mnie ciagle krytykowala, ze za
duzo pracuje itd. Kurwa to skad brac ta kase? Wreszcie sie wkurwilem i
wzielem rozwod, teraz chlopak od roku nie chodzi do szkoly i caly dzien tylko
gra w PlayStation, mamusia go utrzymuje i w taki sposob wychowuje
twierdzac „przynajmniej wiem co robi". 18-letniego juz syna nastawila
przeciwko mnie, tak ze z nim zadna rozmowa nie jest mozliwa. I tak jest w
wiekszosci malzenstw.
Kobiety!!!! czy wy w tej swojej chorej emancypancji jestescie juz do reszty
popadane na mozgu?!
I sprowadz sobie zonke z Polski. Stracilem do was kobiet caly szacunek,
jestescie glupie, glupie i jeszcze raz glupie.
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.sympatico.ca 20.01.03, 15:53
      no tak, nie dosc, ze zona obibok to dziecko niedorozwiniete (18-latek grajacy w
      playstation)
      a ty biedaczek wkurwiony na caly swiat
      • aniutek Re: _________'mamusia'_______________ 20.01.03, 18:23
        nie, to Twoja byla zona jest glupia.
        a Ty kim jestes w takim razie..... biedaczysko - jak sobie poscielesz tak sie wyspisz - czy Twoja
        mama nie nauczyla Cie tego?
        • Gość: Artur Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 18:34
          koles nadzial sie na mine. a mialo byc taaaaak super.
          gdzies juz podobna ksiazke czytalem.

Na bisie zalozono wątek "dalem plame".
      • Gość: Renka Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.ADSL.mnsi.net 20.01.03, 20:20
        A mnie sie wydaje, ze wszystko zalezy od genow.I nazywanie bylej zony krowa
        jest nie na miejscu. W koncu sypiales z nia wiele lat i dobrze wam bylo.Wasza
        sypialnia to chyba nie byla obora, prawda?
    • Gość: myszka Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 20.01.03, 19:03
      czlowieku 18 dziecko nie slucha nikogo a jezeli nic nie robi, bo nie ma ambicji
      a to moze byc sprawa genetyczna
      • Gość: Artur Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 19:12
        tez mam 18-latka, i tez jest ciezki w dyskutowaniu...cholerny okres dojzewania.
        zawsze bylismy kumplami, a teraz dostał malpiego rozumu.
        • obereck a z toba Artur 20.01.03, 19:37
          to latwo sie dyskutuje? Nie, wiec czemu winisz szczeniaka.

Malzenstwo sie nie sprawdza. Faceci sa cwani i nie chca placic za darmo a dupy
          tez kalkuluja jakby to miec paru w odwodzie zanim sie zaleja powloka. Sa
          notorycznie tepe, leniwe, chore, glupie i glosne. Gdyby kobiety mialy te
          mozliwosci co mezczyzni toby z nimi NIE ROZMAWIALY.

Pytanie jest nie czy one sa k. Pytanie nie jest czy one sa leniwe. Wszystkie
          sa.

Pytanie jest czy TY (nie tylko ty, Artur) dales sie zrobic na szaro, lub dasz
          sie zrobic na szaro?

Myslisz ze je przechytrzysz? Tak jak Kwachu???

To sa urodzone zlodziejki ktore wszystko kradna.

Proponuje wyjazd do innego kraju i zostawic mende bez srodkow. Syna zrobisz
          sobie drugiego. Teraz wiesz juz jak zrobic to lepiej. Szlag by te szmaty
          piorunskie trafil.

Dipl. Psycholog

• Gość: Przewoźnik Re: a z toba Artur IP: *.sn.g.bonet.se 20.01.03, 19:43
            Swięta prwda panie oberecek
          • Gość: Artur ........co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 20:16

...........nie winie szczeniaka! przeczytaj, stwierdisz ze napisalem "taki
            wiek". sa mlodzieniaszki, ktory ten okres przechodza spokojnie, inny zawalaja
            wszystko. Szkoda.
    • Gość: myszka Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 20.01.03, 19:47
      wy wszyscy potrzebujecie 2 tygodnie do tworek
    • _szwedka Rozwod 20.01.03, 20:21
      No bo tak na ogol bywa ze mezczyzni z czystego lenistwa i wygodnictwa chca
      miec zonke w domu aby prala, gotowala, papcie podawala coby pan i wladca mogl
      sie polozyc wieczorkiem na kanapie i poczytac gazete i pogapic sie na TV.
      Dzieci rosna i ida do szkoly a pani zaczyna sie nudzic. Do pracy nie chce
      pojsc bo co. Przeciez jezeli nawet ma jakis konkretny zawod to nie pracowala
      tyle lat ze musi zaczac wszystko od zera. No to i szuka rozrywek. A potem
      rozwod.
      No i gdzie tu ta "chora emancypacja"?

A popatrzmy gdyby ta emancypacja istniala w tym malzenstwie. Wiec pani
      pracowalaby, obowiazki domowe dzielone by byly miedzy obojgiem. Po pracy
      robienie obiadu, pranie, sprzatanie, podwozenie dzieci na rozne zajecia itp.
      itd. A wieczorami oboje padnieci leza na kanapie i gapia sie na TV. Dzieci
      podrosniete, wychodza wieczorami i nagle te wieczory taaaakie dluuugie? Rany!
      Kto to ta(ten) co lezy na tej drugiej kanapie?
      No i rozwod.
      Czy naprawde bylo to takie madre aby kupowac ten dom?
      wink
      • Gość: Artur .....czyli IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 20:32
        ...durna cipa, ktora cos chciala, ale nie wiedziala co, a teraz nie pasuje,
        ogon pod siebie i dlugą? racze hop do innego wyra, i dalej wedlug starego
        scenariusza. A dzieciak? eeeeeee jakos dorosnie. mundre, naprawde mundre toto.
        ech, z wami lepiej zgubic niz znależć.
        ide lepiej na piwo, zanim mi cisnienie podskoczy.
    • luiza-w-ogrodzie Re: _________'mamusia'_______________ 20.01.03, 22:04
      obereck napisal:

>>Gdyby kobiety mialy te mozliwosci co mezczyzni toby z nimi NIE ROZMAWIALY.

A gdyby mialy wieksze mozliwosci?

W kazdym razie z TAKIMI mezczyznami jak te ofiary wlasnej glupoty naprawde nie
      warto rozmawiac. Chyba, ze po to, aby zwabic i wykorzystac - w koncu jak sie
      raz dali, to moze i drugi raz???

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie
      • aniutek Re: _________'mamusia'_______________ 20.01.03, 22:44
        luiza-w-ogrodzie napisała:

> obereck napisal:
        >
        > >>Gdyby kobiety mialy te mozliwosci co mezczyzni toby z nimi NIE ROZMAWIA
        > LY.
        >
        > A gdyby mialy wieksze mozliwosci?
        >
        > W kazdym razie z TAKIMI mezczyznami jak te ofiary wlasnej glupoty naprawde nie
        > warto rozmawiac. Chyba, ze po to, aby zwabic i wykorzystac - w koncu jak sie
        > raz dali, to moze i drugi raz???
        >
        > Pozdrawiam
        > Luiza-w-Ogrodzie

hehehehe
        piwo dla Luizy ::smile))))
        swietny tekscior hehehehe osiolki dardanelskie
        • Gość: Artur no i co z tego?! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 23:06

czy to polepsza calosc tej kulawej sytuacji?
          klijenci dają do pieca i babki dają do pieca, efekt?... ogólna chujoza. fajnie.
          można powiedzieć brawo!

czy ktos tu powinien być dumny z siebie?
          • luiza-w-ogrodzie Ogolna...oza 20.01.03, 23:20
            Gość portalu: Artur napisał(a):

>
            > czy to polepsza calosc tej kulawej sytuacji?
            > klijenci dają do pieca i babki dają do pieca, efekt?... ogólna chujoza.
            fajnie.
            > można powiedzieć brawo!

Arturze, przykro mi ze cierpisz na chujoze, ale wiesz, nie wszyscy to maja...
            poza tym z tego mozna sie wyleczyc, podobnie jak z kulawosci psychicznej.

> czy ktos tu powinien być dumny z siebie?

Tak, dumni z siebie powinni byc ci, ktorzy mimo ciezkich doswiadczen z
            kobietami/mezczyznami [niepotrzebne skreslic] nie uwazaja wszystkich
            przedstawicieli tejze plci za glupich, oszustow, zlodziei, qurwy, meneli,
            idiotow i leniow [niepotrzebne skreslic].

Pozdrawiam i zycze bardziej obiektywnego spojrzenia
            Luiza-w-Ogrodzie
            • Gość: Artur L U I Z A IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 23:32

nie cierpie na chujoze, hehe....a moze

ale!

z tego co tu sie w tym wątku doczytalem, panuje chujoza w komunikacji w/m.
              • Gość: Albertine Arturek, Luizka prosze Was. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 23:48
                Wytlumaczcie mi co to jest ta chujoza. Bardzo sie tym zestresowalam. Czy to
                choroba, cecha charakteru czy ruska mafia. Jak to rozpoznac. I, co
                wazniejsze, jak sie to tepi.

• aniutek Re: Arturek, Luizka prosze Was. 20.01.03, 23:53
                  Gość portalu: Albertine napisał(a):

> Wytlumaczcie mi co to jest ta chujoza. Bardzo sie tym zestresowalam. Czy to
                  > choroba, cecha charakteru czy ruska mafia. Jak to rozpoznac. I, co
                  > wazniejsze, jak sie to tepi.
                  >

chujoza jest chorobom strasznom bowiem chorujacy nie wie ,ze na nia cierpi /cos jak
                  glupota/ a tepi sie toto silom i godnosciom osobistom

na zdrowie smile
                • Gość: Artur Re: Arturek, Luizka prosze Was. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.01.03, 23:54

jako...ten...przedstawiciel,

stwierdzam (publicznie!), że jako chujoza rozumiem nadmierną popedliwosc
                  sexualna u mezczyzn. Lecz niestety jeszcze wiekszą chec wielu kobiet na jednego
                  biednego faceta. następuje wówdzas efekt rzeczonej CHUJOZY, czyli nikt z tego
                  nic nie ma.

Ładnie co?
                  • Gość: Albertine No to wpadles, Królu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.03, 23:58

Lecz niestety jeszcze wiekszą chec wielu kobiet na jednego
                    >
                    > biednego faceta.

Spojrzyj w gore i na dol. Mamy Cie!!!
                    • Gość: Artur Re: No to wpadles, Królu. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 00:00
                      czy mam wypic 1 litr śmietany, zjeść six-pack jogurtów?

spooooooooko!
                      • aniutek Re: No to wpadles, Królu. 21.01.03, 00:07

> czy mam wypic 1 litr śmietany, zjeść six-pack jogurtów?
                        >
                        >
                        > spooooooooko!

hehehehe lepiej zjedz troszke ananasa popij jego sokiem ; )
                        • Gość: Albertine Rozkosze podniebienia popieram. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 00:14
                          aniutek napisała:

> hehehehe lepiej zjedz troszke ananasa popij jego sokiem ; )

Tylko co to ma wspolnego z tematem tego watku czyli mamusia?
                        • Gość: Artur >>>>>>BABY CICHO!!!!!!<<<<<<<<<< IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 00:14
                          tu kurcze stosunki m/w updają, a wam tylko stosunki w/m lub wwww/m w glowie.

Przyleci zaraz ten no-mail i powie, ze jemu wątek rozpieprzacie.
                          • Gość: Albertine Cos Ci opada, pardon upada, Arturze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 00:17
                            To podnies i nie rob juz tyle halasu o nic.
                            • Gość: Artur Re: Cos Ci opada, pardon upada, Arturze? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 00:20

> To podnies i nie rob juz tyle halasu o nic.

zle widzisz, moj pardon tak jest dla mnie cenny, ze go nie nosze przy sobie.
                              jest schowany w bezpiecznym miejscu.
              • luiza-w-ogrodzie Artur 21.01.03, 00:12
                Brak komunikacji? Raczej nierealistyczne oczekiwania kobiet, ze mezczyzni beda
                sie zachowywac jak kobiety (robic kapiele z ziolek, masowac stopy, doradzac
                stroje) i nierealistyczne oczekiwania mezczyzn na temat kobiet jak mezczyzni
                (seks na stole, pod samochodem, na samochodzie, potem sniadanie, robienie
                laski, potem mala sodomia na lunch...)

Pozdrawiam chwilowo w celibacie
                Luiza-w-Ogrodzie

PS I prosze na mnie nie krzyczec L U I Z A, bo robie sie nerwowa...
                • Gość: Artur luiza IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 00:17

> Brak komunikacji? Raczej nierealistyczne oczekiwania kobiet, ze mezczyzni
                  beda
                  > sie zachowywac jak kobiety (robic kapiele z ziolek
                  ................a te kapiele to na co sa dobre?

, masowac stopy, doradzac
                  > stroje
                  ................stroje moge czasem doradzac, czasem.

) i nierealistyczne oczekiwania mezczyzn na temat kobiet jak mezczyzni
                  > (seks na stole, pod samochodem, na samochodzie, potem sniadanie, robienie
                  > laski, potem mala sodomia na lunch...)
                  ..................a dlaczego nie? duzo miejsc jest atrakcyjnych.
                  • luiza-w-ogrodzie Re: luiza 21.01.03, 00:35

> luiza-w-ogrodzie napisała:
                    >
                    > > Brak komunikacji? Raczej nierealistyczne oczekiwania kobiet, ze mezczyzni
                    > beda
                    > > sie zachowywac jak kobiety (robic kapiele z ziolek
                    > ................a te kapiele to na co sa dobre?

Zalezy z jakich ziolek ;oD

>
                    > , masowac stopy, doradzac
                    > > stroje
                    > ................stroje moge czasem doradzac, czasem.

Czasem? A dlaczego nie caly czas??

> ) i nierealistyczne oczekiwania mezczyzn na temat kobiet jak mezczyzni
                    > > (seks na stole, pod samochodem, na samochodzie, potem sniadanie, robienie
                    > > laski, potem mala sodomia na lunch...)
                    > ..................a dlaczego nie? duzo miejsc jest atrakcyjnych.

Tu sie w pelni zgadzam.

Pozdrawiam
                    Luiza-w-Ogrodzie
                    • Gość: Artur ........wrzuć monetę...wrzuć monetę IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 00:41
                      dobranoc
                  • Gość: Renka Re: luiza IP: *.home.cgocable.net 21.01.03, 00:44
                    Kapiele z zona w ziolach i masowanie stop sa zalecane.Im wiecej facetow to
                    zrozumie,tym mniej bedzie rozwodow.
                    • luiza-w-ogrodzie Re: luiza 21.01.03, 01:05
                      Gość portalu: Renka napisał(a):

> Kapiele z zona w ziolach i masowanie stop sa zalecane.

Prawda, mezczyzne z takimi umiejetnosciami sie ceni

>Im wiecej facetow to zrozumie,tym mniej bedzie rozwodow.

Tu sie nie zgadzam.
                      • Gość: cholewa_sapersk Re: luiza IP: 209.234.157.* 21.01.03, 01:28
                        Brak komunikacji? Raczej nierealistyczne oczekiwania
                        kobiet, ze mezczyzni beda
                        sie zachowywac jak kobiety (robic kapiele z ziolek,
                        masowac stopy, doradzac
                        stroje) i nierealistyczne oczekiwania mezczyzn na temat
                        kobiet jak mezczyzni
                        (seks na stole, pod samochodem, na samochodzie, potem
                        sniadanie, robienie
                        laski, potem mala sodomia na lunch...)

• Gość: cholewa_saperska Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. IP: 209.234.157.* 21.01.03, 01:30
                          Brak komunikacji? Raczej nierealistyczne oczekiwania
                          kobiet, ze mezczyzni beda
                          sie zachowywac jak kobiety (robic kapiele z ziolek,
                          masowac stopy, doradzac
                          stroje) i nierealistyczne oczekiwania mezczyzn na temat
                          kobiet jak mezczyzni
                          (seks na stole, pod samochodem, na samochodzie, potem
                          sniadanie, robienie
                          laski, potem mala sodomia na lunch...)"

Luiza, ty pozjadalas wszystkie rozumy czy tak niby tylko
                          pierdolisz?

Renka, ty od garow juz zwariowalas do reszty?

• canadian Re: Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. 21.01.03, 01:53
                            A ja Wam powiem ze najgorsza jest chujoza mozgu co widac
                            w powyzszym poscie.
                          • jajecznica1 Re: Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. 21.01.03, 01:58
                            o co ten caly krzyk !!!!!! Panowie spokojnie !!! - prosze !,spokojnie, brac
                            przyklad ze mnie i robic tak jak ja ,a bedziecie mieli swiety spokoj w zyciu
                            Zadnych dup na stale ,zadnych malzenstw !! siedziec na kocia lapke jak dlugo
                            sie da a jak sie nie podoba to kopa w d...e i wynocha,i na dokladke pare pare
                            zabkow wybic zeby piekna pamietala na zawsze kto rzadzi w chalupie ,walizy na
                            bruk i good bye !!!,ahhaahahahahahahahahhaha !! a za tydzien juz w domku
                            nowa ,nowiutka laska z nastepnego naboru grzecznie siedzi ,podaje drinki, i
                            obciaga lache !!! heheehehheh !! Zycie jak w Madrycie !!!
                            • canadian Re: Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. 21.01.03, 02:06
                              Tylko uwazaj zeby przy okazji obciagania lachy ta kolejna
                              laska nie zrobila Ci prawdziwej jajecznicy...
                              • Gość: zielona_miedz Uwazaj, jajecznica1 co mowisz IP: 209.234.157.* 21.01.03, 02:14
                                bo niektorzy chlona kazde twoje slowo i nie daj boze
                                zrobia tak jak przykazujesz ze swoja slubna od 30 lat...
                                a do Madrytu daleko!
                                • jajecznica1 Re: Uwazaj, jajecznica1 co mowisz 21.01.03, 02:42
                                  Zycie jak w Madrycie,mam ochote na laske z duzymi cycami to za tydzien jest w
                                  chalupie
                                  ,mam ochote na laske z malymi cycami to za nastepny tydzien tez sie melduje !!
                                  A wy co wpierdoliscie sie w uklady malzenskie ,mozecie tylko sline lykac i
                                  patrzec sie i oblizywac bo slubna stoi obok i w razie czego walkiem od ciasta
                                  w leb albo pol majatku do podzialu i placenia alimentow !!!! eheheheheh !!!
                                  A mnie ciagna druta za darmo i bez pieprzenia ze dzis ja glowa boli albo jest
                                  zmeczona, mam spokoj i komfort i cala kase TYLKO dla siebie. Nie ma to jak na
                                  slowo honoru z kazda baba siedziec,znudzi sie ??? to good bye !! ,nastepna. I
                                  kasa w banku sie zgadza.
                            • biala& Re: Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. 21.01.03, 02:38
                              jajecznica1 napisał:

> o co ten caly krzyk !!!!!! Panowie spokojnie !!! - prosze !,spokojnie, brac
                              > przyklad ze mnie i robic tak jak ja ,a bedziecie mieli swiety spokoj w zyciu
                              > Zadnych dup na stale ,zadnych malzenstw !! siedziec na kocia lapke jak dlugo
                              > sie da a jak sie nie podoba to kopa w d...e i wynocha,i na dokladke pare
                              pare
                              > zabkow wybic zeby piekna pamietala na zawsze kto rzadzi w chalupie ,walizy na
                              > bruk i good bye !!!,ahhaahahahahahahahahhaha !! a za tydzien juz w domku
                              > nowa ,nowiutka laska z nastepnego naboru grzecznie siedzi ,podaje drinki, i
                              > obciaga lache !!! heheehehheh !! Zycie jak w Madrycie !!!

Moze jeszcze obcina pazury, wyciera zasrany tylek i sline cieknaca Ci po
                              brodzie jak bedziesz mial juz te swoje 75 lat. Gdzie Ty ofiaro mozgojada
                              znajdziesz teraz taka glupia. Tylko ta stara zona, ktora zniosila wszystko bo
                              Cie kochala a teraz zyje z Toba w przyjazni moze tak sie poswiecic.
                              Zal dupe sciska jak sie takie kawalki czyta
                              • Gość: czarna& Re: Lepsza moja reka niz Luiza i Renka. IP: 209.234.157.* 21.01.03, 02:51
                                Piszesz Biala, ze "Moze jeszcze obcina pazury, wyciera
                                zasrany tylek i sline cieknaca Ci po
                                brodzie jak bedziesz mial juz te swoje 75 lat. Gdzie Ty
                                ofiaro mozgojada
                                znajdziesz teraz taka glupia. Tylko ta stara zona, ktora
                                zniosila wszystko bo
                                Cie kochala a teraz zyje z Toba w przyjazni moze tak sie
                                poswiecic.
                                Zal dupe sciska jak sie takie kawalki czyta"

Biala, jezeli sie posralas z wrazenia jak przeczytalas
                                jak jajecznica1 sobie zyje, a przy okazji poslinilas sie
                                na na swoja brode, to nie jest jego wina. Poszly ci
                                zwieracze odbytu - to normalka przy twojej pracy, Za
                                duzo sie zginasz i nawet ten glos masz jakisz taki, no
                                powiedzmmy sobie: kiblowy. Wal sie na ryj, leciwa
                                szajbusko.

• biala& 209 234 157 21.01.03, 05:24
                                  Gość portalu: czarna& napisał(a):

> Biala, jezeli sie posralas z wrazenia jak przeczytalas
                                  > jak jajecznica1 sobie zyje, a przy okazji poslinilas sie
                                  > na na swoja brode, to nie jest jego wina. Poszly ci
                                  > zwieracze odbytu - to normalka przy twojej pracy, Za
                                  > duzo sie zginasz i nawet ten glos masz jakisz taki, no
                                  > powiedzmmy sobie: kiblowy. Wal sie na ryj, leciwa
                                  > szajbusko.

Taaak ... wprawdzie dopiero co mialam urodziny ale nie powiedzialabym, ze
                                  jestem leciwa... szajbuska, powiadasz ... moze ... ryja tez chyba nie posiadam -
                                  - oboje rodzice sa gatunkami ssakow z rodzaju Homo sapiens, z rodziny
                                  człowiekowatych, z rzędu naczelne ...glosu glebokiego nie mam (chyba to miales
                                  na mysli), raczej wysokie tony ... co tam dalej ... acha, nie pracuje,
                                  studiuje ... a pluje tylko na takie scierwa jak ty

• marcel_prostak Re: biala ))))) 21.01.03, 17:42
                                    co ty siem tak goraczkujesz. To kretyn Zonder znow sie nawpierdalal omletu
                                    zgodnie z dieta optymalan i swiruje na tematy damsko-meskie

to biedny gosc, boi sie seksu , nie wie czego chce w seksie i panicznie boi sie
                                    kobiet ze go wyrobia na szaro z kasa.
                                    ostatnio zreszta nasadza sie na Arturka)))))

artur lej an niego. Kwiatki po seksie mozesz dostac i to na lotnisku, nie mysl
                                    ze w wyrku. ha ha ha . Zonder wiesz dlazcego kobiety leja na ciebie????
                                    Bo jestes jakis ajk z kosmosu. Slowo daje.

• no-mail Normalne zycie 21.01.03, 09:53
      Tak, jestem za klasycznym modelem rodziny. Czy to jest takie zle?
      Ja pracowalem, a ona miala zadbac o gniazdo. Nie wzielem jednak pod uwage, ze
      ozenilem sie z leniwym, zaklamanym, zadufanym w sobie pojebem. Ksiezniczka z
      Polski, ktora myslala, ze na zachodzie kazdy musi miec kase, dlatego, ze jest
      na zachodzie. A skad? To ona juz tak doglebnie sie nie zastaniawiala.
      Teraz jestem z kobieta kilka lat ode mnie starsza, panuje spokoj i harmonia. I
      uwierzcie mnie wole tak, niz z jakas pojebana laska, ktora w efekcie zmarnuje
      zycie mnie i dziecku.
      Zegnam, kiedys moze jeszcze sie tu pojawie, lecz mam wrazenie, ze forum to
      zbieranina ludzi, ktorym czegos w zyciu brakuje, lub sie zaplatali w jakies
      chore teorie nowoczesnych czasow. Radze was sortowac, a nie akceptowac kazdej
      mody ktora nadchodzi.
      • Gość: Albertine Sam sie posortuj p()...cu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 17:45
        no-mail napisał:

> Radze was sortowac, a nie akceptowac kazdej
        > mody ktora nadchodzi.

I pomykaj pod sciana, dupku pseudo tradycjonalisto. Bo nakopie jak tylko
        zobacze, ja albo moi bracia. Albo siedz tu i nosa nie wytykaj, watek to dla
        ciebie odpowiedni "mamuska" - starych bab ruchawcu.
        • Gość: Albertine pojeb@ncu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 17:47
          Jak Tina pisze pojebancu, to ma byc kurwa pojebancu, a nie jakies kropki.
          • Gość: Albertine Pierd()lic cenzure (no txt). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 17:48
            • Gość: --Michal ZDRADA! IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 18:31
              Kto to jest ten Cenzura!? Jak go capne to jaja z dupy powyrywam. Ja myslalem ze
              COS dla Ciebie znacze! Mamuska ma racje, wy wszystkie jestescie takie same!
              Mozna sie dla was czesac i depilowac, a zawsze sie znajdzie jakis cenzura!
              • Gość: Albertine Michal sam wiesz jak z Toba jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 19:00
                Polegac nijak nie mozna. Wlosy kazalam wyszczotkowac, a Ty wydepilowal. I
                drobna blondyneczka miala byc, a Ty co przyprowadzil? Jakies rude dwie. Wez sie
                skup.
                • leniwa_suka ZDRADA jest ZDRADA! 21.01.03, 19:04
                  Z Recezja czy jak mu tam bylo to ja sie policze! A czy to moja wina ze w sloncu
                  rude wygladaly jak bladyny a dwie to nawypadek awarii, jakby jedna znaczy
                  ulegla awarii to druga bedzie jak znalazl.
            • Gość: Artur dorota, dorota IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 18:41
              co sie tak na faceta zabulgotalas?
              osobiscie z jednym moge sie z kolesiem zgodzic, ma dosyc i ma spokoj. tez bym
              tak chcial, mam tylko problem...stare baby.

• leniwa_suka Facet! 21.01.03, 18:43
                >[...] stare baby.

Znaczy co? Ja mysle ze bys se dupczyl i chwalil, co za problem?
                • Gość: Artur kochanie? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 18:49
                  dlaczego nic nie kumasz -swiety spokoj! o to chodzi...a ty zaraz o dupie.
                  • leniwa_suka Co to ma kurw@ byc? 21.01.03, 18:58
                    Opanuj sie Arturo! Ja nie jestem zadne kochanie! A jak kochanie to tylko dla
                    lolka!
                    • Gość: Artur Re: Co to ma kurw@ byc? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:05
                      leniwa_suka napisał:

> Opanuj sie Arturo! Ja nie jestem zadne kochanie! A jak kochanie to tylko dla
                      > lolka!

wlasnie dlatego, ze nie jestes zadne kochanie, pisze kochanie. takie
                      zaprzeczenie, czy juz zrozumialas?
                      cuś bojowo jestes dzisiaj nastawiona.
                      a sobie wlasnie wrocilem z targow i nic mi sie niechce. za duzo wrazen bylo
                      podczas dnia. a wiec z wywalonymi nogami na stół, cedzę sobie Becks. yeah!
                      dorotko...a moze nie-dorotko?
                      • leniwa_suka Opanuj sie! 21.01.03, 19:07
                        Zaraz bedziesz zemna chcial miec dzieci! Jaka dorotka? Dojebane.
                        • Gość: Artur Re: Opanuj sie! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:14
                          no to marcee czy inna cholera.
                          Nie obraz sie, ale nie chcialbym ciebie miec za swoja panienke, musialbym chyba
                          popelnic przestepstwo. Zaczynaja w powietrzu wisiec negatywne fluidy, wiec
                          mowie czesc.
                          • leniwa_suka Niechcial bys? 21.01.03, 19:19
                            KOLEGO! Dupczyl bys i bys se chwalil! Ja kurwa mac nie rozumie ila raz mam Ci
                            powtarzac ze kocham tylko lolka!
                            • Gość: Artur .......nie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:47
                              leniwa_suka napisał:

> KOLEGO! Dupczyl bys i bys se chwalil! Ja kurwa mac nie rozumie ila raz mam Ci
                              > powtarzac ze kocham tylko lolka!

.........kamien z serca spadl.

• Gość: Albertine Teorie Darwina ma za nic Arturze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 19:03
                O to chodzi. Robi dzieci z jakimis jak mowi "leniwymi pojebami" ewolucje
                gatunku ludzkiego majac za nic. I jeszcze narzeka. A do tego, istne horrendum,
                emerytki pierdoli. Zamiast im szklanke herbaty podac, biednym babciom.
                • Gość: Artur jedno wiem IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:10
                  kupa damskich kurwów defiluje po ulicach ze starymi pierdzielami, bo ich
                  utrzymuja za potrzymanie mlodego cycka i wsadzenie palca do cipy.
                  TO JEST OK?
                  a jak koles ma po dziurki w nosie laseczek-pojebeczek i wzial starsza od siebie
                  (nie wiem ile on ma lat), chce stabilizacji a nie ciagle zastanawiac sie z kim
                  zona sie wlasie teraz rucha, to nazywasz zgrozą? hey ostygnij bo jedno do
                  drugiego nie pasuje.
                  • Gość: Albertine Arturku, ja dla dobra ogolu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 19:19
                    Pro publico bono, dla przetrwania i ulepszenia gatunku ludzkiego sie
                    wypowiadam, a nie o hobby, gastronomii, palca w cipie trzymaniu i innych
                    kaprysach. Z tego punktu widzenia ani pierdolenie glupkow ani babc nic dobrego
                    nie przynosi. Energie sie marnuje i tyle.
                    • Gość: Artur tracenie energii? super temat! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:31
                      Osobiscie traciłem energie aby przez iles tam lat ciagle sie klócąc (bo slowa
                      nie docieraly), z moją piękniejszą lecz głupszą połową. I tu jest ból.
                      Teraz wreszcie moge sobie z kims rozsądnie w domu gadac. To ja.
                      A jak ktos jest zmeczony i chce mimo wszystko z kims mieszkac...nic w tym
                      zlego.
                      Co innego dla kasy...to kurestwo.
                      • leniwa_suka W czym jest kasa, gorsza od gadania? 21.01.03, 19:34
                        Pod warunkiem ze kurestwo to cos zlego, tak jakos mam wrazenie ze uwazasz
                        kurestwo za cos zlego? Mam racje, bo jak mam to dlaczego kasa gorsza od gadania
                        ja tam wole kase.
                        • Gość: Artur Re: W czym jest kasa, gorsza od gadania? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 19:42
                          tak, osobiscie brzydze sie kurwami i tym pod-swiatkiem. Nie rozumiem i nie chce
                          rozumiec.
                          A jak sie chce kase, mozna ja zarobic gdy sie wlaczy umysl, a nie robienie z
                          siebie miesa do jebania.

gdy facet ochajta sie z kurwa, szybko przyjda alfąsi i reszta towarzystwa z
                          przeszlosci. ogon ciągnie sie latami i moze zrujnowac zycie. kurwy i
                          kryminalisci nalezą u mnie do jednego klubu.
                          • Gość: Albertine Nie rozumiem. Dlaczego i po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:21
                            Ozenic sie z kurwa, i co? Placic jej, czyco, to jakis nonsens. Moze jedynie w
                            przypadku gdy jest sie alfonsem, zabezpieczamy wtedy tak jakby zrodlo
                            przychodu. Tylko co to ma w ogole do rzeczy?

Ty Artur nie wymagaj od konia zeby latal, chciales miec piekna i glupia to zes
                            sobie taka wzial. Co teraz narzekasz? To samo ten drugi. No chyba kazdy, pod
                            warunkiem ze posiada chocby pol mozgu, potrafi ocenic czy mu dupa pasuje
                            fizycznie emocjonalnie i intelektualnie. Idzie sie tez na jakies kompromisy.
                            Cycata malolata nawet ruda, to rzadko kiedy Einstein w damskiej skorze.
                            • Gość: Artur o o o o o o o o o o o , powoli..... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 20:24
                              rzadko kiedy Einstein w damskiej skorze.

zblizamy sie do prawdy. a moze Sklodowska byla pedalem?
                              • Gość: Albertine Pedalem nie byla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:29
                                Nie byla tez piekna ruda cycata malolata. Aha. Lubila sobie wybrac.
                                Mlodszych.
                                • Gość: Artur Re: Pedalem nie byla. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 20:34

> Nie byla tez piekna ruda cycata malolata. Aha. Lubila sobie wybrac.
                                  > Mlodszych.

hehe, cholera jestes czy co? ja tez....wole....sobie sam wybierac....i tez
                                  mlodsze. za mlodych nie lubie bo sa pojebane.
                            • leniwa_suka Zaraz! Zaraz! Nie wiem o czym mowa, ale ... 21.01.03, 20:54
                              [...]
                              > Cycata malolata nawet ruda, to rzadko kiedy Einstein w damskiej skorze.

Domyslam ze Artek pogardza, ja juz zaznaczylem ze biore, a im glupsza tym
                              lepiej! mozna zajac zagadakami, albo kredkami, i jest wtedy w glowie wiecej
                              miejsca na wyszukane rzniecie, poco babie we lbie jakies naukowe dziwadla!
                              Artek, czy ja sie myle?
                              • Gość: Artur Re: Zaraz! Zaraz! Nie wiem o czym mowa, ale ... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:00
                                absolutnie, absolutnie!

tylko wytlumacz to....im, no wiesz....im.

a kurwów, nie lubie i nie mam ochoty rozmawiac dlaczego, basta!
                                • leniwa_suka BASTA? BASTA? 21.01.03, 21:04
                                  Gdzies Ty sie kochaneczku takiego wyszukanego jezyka nauczyl? he he? Mow zaraz
                                  kochaneczku, bo Cie wyfroteruje.
                                  • Gość: Artur Re: BASTA? BASTA? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:08
                                    leniwa_suka napisał:

> Gdzies Ty sie kochaneczku takiego wyszukanego jezyka nauczyl? he he? Mow
                                    zaraz
                                    > kochaneczku, bo Cie wyfroteruje.

wicie, wicie.
                                    ...i w koncu wyladowalem na forum polonia.

a wogole co to jakies slowo tabu? czy masz z nim jakies negatywne asocjcje.
                                    • leniwa_suka Pytam sie kulturalnie. Pana,. 21.01.03, 21:29
                                      A Pan mnie chce analizowac. Odpowiadac nie krecic. 123.
                                      • Gość: Artur Re: Pytam sie kulturalnie. Pana,. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:33
                                        Michal, zapomnij.
                                        jak chcesz to napisze...na skrzynke.
                                        • leniwa_suka Napiszcie Panie do leniwej suki. no txt 21.01.03, 21:35
                                          • Gość: Artur Re: Napiszcie Panie do leniwej suki. no txt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:39
                                            nie ma poblemu, tylko o czym. o slowie basta, czy o kurwach.
                                            • leniwa_suka O wszystkim co Ci lezy na sercu. 21.01.03, 21:40
                                              Mnie ta Basta interesuje bardziej, bo KON jaki jest kazdy ... jak nie zadupczyl
                                              to choc widzial.
                                              • Gość: Artur no to ciach! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 22:00
                                                w sumie nc takiego, basta!
                                                miałem, albo bylem przed 3 laty, z taką wloszka. faaaaaajna. moj typ, dzika.
                                                ale jak dostawala szalu, to ostatnie slowo bylo.....basta!

robilem tez do-szkolenie w web-programowaniu, tam byl koles z Italii i nazywal
                                                sie Basta.

Masz z tym slowem inne skojarzenia? wal jak do spowiednika, zamieniam sie w
                                                sluch moj synu. wszystkie grzechy masz juz teraz wybaczone.
                                                • Gość: --Michal Ja tam nie mam taki kolorowych. IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:06
                                                  Do mnie to tak jedna nie wloszka mowi: Basta! Juz nie pierdolo.
                                                  • Gość: Artur czlowieku ja mieszkam w Niemczech! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 22:18
                                                    tutaj rudego od zasrania...i na dodatek brzytkie z czerwoną skorą. laska opada.
                                                    aaaaale trafiaja sie nawet czarnule. mmmmmmmm
                              • Gość: Albertine Hm, moze jakies male zapasy w blotku, Panowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 21:16
                                Mordobicie, cos? Miau.
                                • leniwa_suka Mala! JA Ci przpominam! 21.01.03, 21:24
                                  Trzeba bylo zaspokoic moja zadze, jak byla szansa! Teraz nie cwaniakuj, zapsow
                                  nie bedzie ani w blocie ani na zime!
                                  • Gość: Albertine Taki jestes? Dobrze. Pozalujesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 21:35
                                    Bedziesz czolgal sie u mych stop zalosnie roszac lzami i lizac czubki moich
                                    szpilek od Polliniego.
                                    • leniwa_suka Na to sie akurat pisze! 21.01.03, 21:38
                                      Moge wyrawac wlosy z nosa, na okolicznosc roszenia. A pozatym gdzie moje
                                      rudzielce!
                                  • Gość: Artur Re: Mala! JA Ci przpominam! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:36
                                    ona lubi widok krwi.
                                    czy lubisz Michalczewskiego?
    • luiza-w-ogrodzie Re: _________'mamusia'_______________ 21.01.03, 23:59
      Pieknie sie ten watek rozwinal. Up!
      • Gość: Artur Re: _________'mamusia'_______________ IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 00:06

> Pieknie sie ten watek rozwinal. Up!
        >
        tak, facio chcial swoja smutna histotyjke opowiedziec, a tu zlecialo sie
        towarzysio i dawaj PARTY!
        • luiza-w-ogrodzie Wole party niz smutne historie... 22.01.03, 00:14
          ... i mlodszych facetow niz starszych. Oczywiscie bez przesady, powyzej
          rocznika 1980 chyba nie zejde.
          • spermojad Re: Wole party niz smutne historie... 22.01.03, 01:03
            jestes chora i rzucilo wam sie na mozg, babciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka