Dodaj do ulubionych

Slodki watek:))

03.11.01, 06:25
Jestem od dzisiaj na tym forum, przegladalam katalogi i czytalam co ludzie
mowiasmile. Jedna z wielu dygresji jaka mi przychodzi do glowy to taka, ze ludziom
tak malo trzeba zeby sprowokowac do agresji do walki na slowa (brzydkie slowa,
nie argumentysmile
Nawet teraz, kiedy zapytam co slodkiego spotkalo Cie dzisiaj, pewno zobacze cos
co nie bedzie miec zwiazku z zadnym smakiem przyjemnym dla podniebienia ani
slodkim wydarzeniemsmile
Wiec?smile Czy ktos oslodzi ten watek tak jakbym chciala?smile Bardzo proszesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: renka Re: Slodki watek:)) IP: *.sympatico.ca 03.11.01, 06:51
      Odwiedzila mnie dzisiaj niespodziewanie moja klientka .Zostalam obdarowana
      polskimi ,oryginalnymi CD i kasetami. Ona jest Amerykanka francuskiego
      pochodzenia. No i czy nie jest to slodkie? To bylo zupelnie niespodziewane.
    • Gość: Adam Re: Slodki watek:)) IP: *.wsisiz.edu.pl 03.11.01, 11:40
      muzaaa napisał(a):

> Jestem od dzisiaj na tym forum, przegladalam katalogi i czytalam co ludzie
      > mowiasmile. Jedna z wielu dygresji jaka mi przychodzi do glowy to taka, ze ludziom
      >
      > tak malo trzeba zeby sprowokowac do agresji do walki na slowa (brzydkie slowa,
      > nie argumentysmile
      > Nawet teraz, kiedy zapytam co slodkiego spotkalo Cie dzisiaj, pewno zobacze cos
      >
      > co nie bedzie miec zwiazku z zadnym smakiem przyjemnym dla podniebienia ani
      > slodkim wydarzeniemsmile
      > Wiec?smile Czy ktos oslodzi ten watek tak jakbym chciala?smile Bardzo proszesmile

Dzisiaj spotkalo mnie cos az paluszki lizac,zona wreszcie upiekla babke
      ziemiaczana zaraz zaczniemy wyzerke smile)))))))))))))))))
      • Gość: muzaaa Re: Slodki watek:)) Babka:)) IP: *.dialin.buffalo.edu 03.11.01, 14:39
        Babka ziemniaczana jest slodka?smile) Jaki to przepis?smile Adamie?
        Pozdrawiamsmile
        • megatom Re: Slodki watek:)) Babka:)) 05.11.01, 09:20
          Gość portalu: muzaaa napisał(a):

> Babka ziemniaczana jest slodka?smile) Jaki to przepis?smile Adamie?
          > Pozdrawiamsmile
          Ciasto robi sie podobnie jak na placki ziemniaczane.

Trzeba zetrzec na tarce okolo 16 ziemniakow dodac:
          2 jajka rozmieszane
          pieprz i sol do smaku
          wszysko wymieszac a nadmiar wody odlac.
          przygotowac brytwanke i nasmarowac tluszczem
          wlozyc do brytwanki i piec w kuchence ok.1goziny w temp.ok 180C
          Najlepsze ciasto jest na drugi dzien gdy podsmazymy na patelni.
          mozna dodac pomidorowego ketchapu.
          Smacznego
          Ale kiszka ziemniaczana jest jeszcze lepsza.
    • civic_vtec Re: Slodki watek:)) 03.11.01, 16:42
      Przyznaj sie Muzooo, ze jestes od wczoraj! Kto szukal pomocy w wyborze
      samochodu?
      Ooops! - racja dla Ciebie dzisiaj, znow zapomnialem o roznicy czasu!
      W takim razie co slodkiego mnie spotkalo.
      Wczoraj - Twoje podziekowania za pomoc w watkach samochodowych.
      Dzisiaj - Twoj watek. Poziom wypowiedzi na kilku forach doprowadzil mnie do
      ucieczki z nich. W szczegolnosci dotyczy to moich ulubionych Informacji Dnia.
      gdzie od dwoch miesiecy moglem spotykac ludzi majacych cos do powiedzenia i
      potrafiacych wysluchac tego co ja powiedziec chce. Niestety zalew chamstwa
      spowodowal ich zamilkniecie.
      I jeszcze drobiazg dzisiejszy. Pozwolilem sobie na grzech lakomstwa przeciwny
      nadmiernemu rozbudowaniu mojej sylwetki w poprzek i spalaszowalem Mars-owy
      batonik do popoludniowej kawy.

Pozdrawiam
      Vtec
      • Gość: Anna26 Re: Slodki watek:)) IP: *.244.209.215.Dial1.Washington2.Level3.net 03.11.01, 19:24
        Mnie dopiero spotka cos slodkiego. Ide z moim chlopem na przyjecie wystawne z
        okazji 30-lecia istnienia organizacji, gdzie pracuje. I na pewno cos slodkiego
        tam bedzie. Juz sie na te okolicznosc glodze....
    • Gość: milka Re: Slodki watek:)) IP: 212.249.46.* 03.11.01, 19:32
      Az smutno mi to mowic ale dzis absolutnie nic slodkiego mnie nie spotkalo
      (oprocz 2 kromek chleba z dzemem na hotelowe sniadanie).
      Siedze w pracy, jestem glodna i nie moge stad wyjsc.
      I na mysl o tym ze jutro bedzie tak samo rzeczywiscie robi mi sie troche
      niedobrze...
      Pozdrowionka.
      • Gość: Anna26 Re: Slodki watek:))Milka nie trac ducha IP: *.244.209.215.Dial1.Washington2.Level3.net 03.11.01, 19:50
        My tutaj bardzo kochamy slodka Milka w fioletowym opakowaniu. Ciebie tez
        lubimy i cenimy. Trzymaj sie w tej pracy. XXXXOOOOO
        • Gość: Milka Re: Slodki watek:))Milka nie trac ducha IP: 212.249.46.* 03.11.01, 19:54
          Dzieki i wracam do pracy.
          • civic_vtec Re: Slodki watek:)) Milka nie trac ducha!!! 03.11.01, 20:29
            Gdy bylem w Szwajcarii pytalem miejscowych gdzie trzymaja te piekna fioletowa
            krówke z reklam - bo na pastwiskach niby takie same ale pozbawione koloru.
            Odpowiadali, ze jest taka tylko jedna i musi byc pilnie strzezona, bo to
            przeciez gwiazda.

Teraz juz wiem - oni sa tacy nieludzcy i zameczaja Milke praca w weekendy!

Slodkie pozdrowienia dla Milki (zeby bylo cos slodkiego dzisiaj)
            Vtec
            • Gość: Milka Re: Slodki watek:)) Milka nie trac ducha!!! IP: 212.249.46.* 03.11.01, 20:44
              Merci biehn,
              Cos sobie mysle ze juz dosc tu dzisiaj narozrabialam (w tej pracy),
              wiec pora wychodzic. Kiedys chetnie wychodzilam na cos naprawde slodkiego (bez
              ograniczen) ale teraz... Cos mi sie poprzestawialo i nie ruszam ani ciastek ani
              czekoladek. Podobno to zle wplywa na zdrowie, jakie jest wasze zdanie ?
              ps.
              OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC, ZE POLSKIE SLODYCZE DOROWNUJA SZWAJCARSKIM W SMAKU.
              TYLKO OPAKOWANIA SA INNEJ JAKOSCI. AMEN.
              • civic_vtec Re: Slodki watek:)) Milka nie trac ducha!!! 03.11.01, 21:14
                Gość portalu: Milka napisał(a):

> Kiedys chetnie wychodzilam na cos naprawde slodkiego (bez
                > ograniczen) ale teraz... Cos mi sie poprzestawialo i nie ruszam ani ciastek ani
                > czekoladek. Podobno to zle wplywa na zdrowie, jakie jest wasze zdanie ?

Zle wplywa na zdrowie nie ruszanie ciastek czy ich ruszanie? Jesli ruszasz w
                celach konsumpcyjnych to przybywa Ci kilogramow wagi wlasnej, jesli nie ruszasz
                (wbrew wlasnej potrzebie) to podobno zle wplywasz na swoja psychike. I tak zle i
                tak niedobrze. Najlepiej tak jak Ty - nie chce mi sie i nie jem. Tez tak mam
                ostatnio. Ale dobry deser z bitej smietany i lodow z owocami, mmm....

> OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC, ZE POLSKIE SLODYCZE DOROWNUJA SZWAJCARSKIM W SMAKU.
                > TYLKO OPAKOWANIA SA INNEJ JAKOSCI. AMEN.

Pracujac w Szwajcarii szmuglowalem czekolade w dwie strony - Lindta do Polski i
                Wedla do Szwajcarii. Z pozytkiem dla obu stron.

Pozdrawiam]
                Vtec

• muzaaa :))) 04.11.01, 01:04
                  Milka wszyscy o tym mowia ze "ruszanie" ciastek i slodyczy jest niezdrowesmile)
                  Mysle ze mimo wszystko, jak zdarza nam sie ruszyc pupka i cialem, to slodkosci
                  jeszcze sa nam dane. Moze to optymistycznie brzmi z moich ust w tej chwili,
                  ktore pewno jeszcze maja zapach czekoladki o smaku peanut butter, ktora przed
                  chwila zjadlam. Niestety trudno sie jednak oprzec kiedy na biurku stoi (przez
                  przypadek), cala waza z lupem po ostatnich Halloween'owych eskapadachsmile)

P.S. smile) dla Wszystkichsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka