Dodaj do ulubionych

Ceny w Kanadzie

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 04:51
Moj HP printer odmowil mi dzisiaj posluszenstwa.Postanowilem kupic nowy.3
lata temu zaplacilem za HP DeskJet okolo $240...dzisiaj znalazlem kolorowy
printer Lexmark za...$38 dolcow (Best Buy)...CD Player za $34...przyznaje ze
jestem w szoku.Cartridge do mojego starego kosztuje 55 !!!!
...ostatecznie kupilem 3 in 1 Lexmark za $150.Printuje, skanuje i
kopiuje.Cudo.Za zaoszczedzone pieniadze nabylem 3 buteki wina australijskiego
(najlepiej sprzedajace sie czerwone wino w Ontario "Yellow Label")
Cheers
Obserwuj wątek
    • ertes Re: Ceny w Kanadzie 15.03.03, 05:09
      To kupiles niesamowicie nowoczesna drukarke.
      150 dolarow? Echh... czy warto wydawac pieniedze wogole?
      • Gość: Kliken Re: Ceny w Kanadzie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 05:12
        ...tylko $150 wiec chyba nie jest az taka dobra? Jak im sie oplaca wyprodukowac
        kolorowa drukarke za $38 ??? Mysle iz ta tajemnica przycmi te tajemnice z
        Turynu ( nie, nie chodzi tu o Fiata)
        • ertes Re: Ceny w Kanadzie 15.03.03, 05:21
          Made in China
          Innego wyjasnienia nie ma.
          Ale sluchaj porzadna drukarka photoprinter to conajmniej
          5 stow.
          Fakt jest ceny spadly na leb na szyje.
          • Gość: Heniu Re: Ceny w Kanadzie IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.03, 10:01
            Drukarka to pare plastikowych czesci.Ale komu oplaci sie stosunkowo duza elektryczna kosiarke do trawy z koszem wyprodukowac,przetransportowac i sprzedac za 59 euro??xxxxxxxx
            shop.plus.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/PlusPKBrowseCatalog-Start;sid=uFU1acFSjJ4-8_8gUjL0daXWovrDpskESiE=?menue_param=020102&CatalogToShow=Current
    • Gość: Bini Re: Ceny w Kanadzie IP: *.netvigator.com 15.03.03, 08:46
      A ile kosztuje moje ulubione Kerner Ice Wine Tinhorn Creek? Ja tu place 36 USD
      za butelke 375 ml. Pozdrawiam.
    • Gość: Troll Re: Ceny w Kanadzie IP: *.sympatico.ca 15.03.03, 16:14
      W ten sam sposob Kulczyk "buduje" autostrady w Pomocznej. Frajerzy w
      czarnych sukienkach zaczeli krasc, a Rydzyk sie garnie do telewizji. Dzieki
      Bogu i Allachowi panstwo sie nie wpieprza do agencji ... Bog z Wamy!
      • Gość: Mirko Re: Ceny ... IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 17:00
        Pomijajac juz moze autostrady w PL w temacie drukarek, na niektore z nich
        (drukarki, nie autostrady w PL) sa jeszcze rabaty i wtedy drukarka moze wyjsc
        jeszcze taniej. Warto sprawdzic model vs. rabat tu
        www.lexmark.com/Canada/promotions/ czy na stronie innych producentow w
        wypadku innych produktow. Wysylajac po $30 czy $50 rabatu narazamy sie na
        wciagniecie w ich baze danych i bycie "sprzedanym" w postaci listy wysylkowej
        gdzies dalej ale za $50 wychodzi n.p. calkiem ciezki karton win i za reszte
        kupon Totolotka z szansa na miliony, wiec grzyb z lista.

Ostatnio bedac w potrzebie dodatkowego dysku twardego na kolejna partie 200
        filmow zerznietych z DVD do domowej biblioteki sieciowej na serwerze w piwnicy
        (ma tam chlodniej) kupilem korzystnie Maxtora 120 GB (ale cache tylko 2 MB i
        tylko z roczna gwarancja) ze Staples za $80 po rabacie korzystajac z
        informacji stad hot-deals.org. Dobra cena?
        • kantroll Re: Ceny ... 15.03.03, 17:31
          A wiesz, ze za jazde po autostradach w Polsce trzeba bedzie placic?
          Cennik juz jest, autostrad dalej niet ....
          • Gość: Mirko Autostrady? Co maja drukarki do autostrad u licha? IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 17:49
            Jak sie ma dobra, nowa drukarke Hp czy Lexmarka to mozna sobie wydrukowac jaki
            sie cennik chce. Gorzej z wyasfaltowaniem setek kilometrow pol nalezacych do
            roznych rolnikow w poprzek ich miedzy i placzacej wierzby nad potokiem nawet
            jak sie posiada walec.

P.S. W USofA mamy autostrady platne i nieplatne. I prawie wcale zadnych
            pociagow. A te co sa to bankrutuja mimo ze bilety sa 50 razy drozsze niz w PL.
            Co kraj to obyczaj.
            • kantroll Re: Autostrady? Co maja drukarki do autostrad u l 15.03.03, 18:08
              A w Pomrocznej dla urozmajcenja jezdzom "zoltki" zaprojektowane przed
              wojnom w Szwecji (nie przed szweckom, Mirko!) Ameryka ma za to
              swietne szkoly i doktryny! Bush do buszu !!!
            • Gość: Strzelec Re: Autostrady? Co maja drukarki do autostrad u l IP: 159.231.71.* 15.03.03, 18:16
              Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Jak sie ma dobra, nowa drukarke Hp czy Lexmarka to mozna sobie wydrukowac
              jaki
              > sie cennik chce. Gorzej z wyasfaltowaniem setek kilometrow pol nalezacych do
              > roznych rolnikow w poprzek ich miedzy i placzacej wierzby nad potokiem nawet
              > jak sie posiada walec.
              >
              > P.S. W USofA mamy autostrady platne i nieplatne. I prawie wcale zadnych
              > pociagow. A te co sa to bankrutuja mimo ze bilety sa 50 razy drozsze niz w
              PL.
              > Co kraj to obyczaj.

Moze wlasnie dlatego bankrutuja ze sa 50 razy drozsze niz w PL. Podobnie jest z
              metrem w Toronto. Co roku ta sama historia, zyskow nie ma, "ridership" spada,
              co robi TTC ? Podwyzsza ceny !!! I dziwi sie ze jak zyskow nie bylo tak nie ma,
              straty jak rosly tak rosna, "ridership" jak spadal tak spada...ja juz dwano
              przerzucilem sie na dojazdy samochodem bo w sumie taniej i wygodniej...jak
              obetna ceny o polowe w metrze, to moze sie z nimi przeprosze...
              • kantroll Re: Autostrady? Co maja drukarki do autostrad u l 15.03.03, 18:23
                Tytlko siem powiesic! No bo tu mozna kurwa wymyslec, nie?

Con todo el sabor del Caribe!
    • Gość: faina@gazeta.pl Re: pytanie dla Klikena IP: *.sympatico.ca 15.03.03, 19:08
      Gość portalu: Kliken napisał(a):

> Moj HP printer odmowil mi dzisiaj posluszenstwa.Postanowilem kupic nowy.3
      > lata temu zaplacilem za HP DeskJet okolo $240...dzisiaj znalazlem kolorowy
      > printer Lexmark za...$38 dolcow (Best Buy)...CD Player za $34...przyznaje ze
      > jestem w szoku.Cartridge do mojego starego kosztuje 55 !!!!
      > ...ostatecznie kupilem 3 in 1 Lexmark za $150.Printuje, skanuje i
      > kopiuje.Cudo.Za zaoszczedzone pieniadze nabylem 3 buteki wina australijskiego
      > (najlepiej sprzedajace sie czerwone wino w Ontario "Yellow Label")
      > Cheers
      Widze, ze jestes zorientowany w temacie drukarek. Mam problem z moja drukarka.
      Otoz po wydrukowaniu tusz rozmazuje sie po dotknieciu reka. Myslalam, ze to
      wina cartriga.Kupilam nowy za 75 dol plus tax i dalej ten sam
      problem.Sprawdzalam w instrukcji, ale tam akurat tego problemu nie
      poruszaja.Przy takich cenach chyba nie warto naprawiac. Ja mam HewlettPackard
      LaserJet5L. Moze cos poradzisz. Dziekuje Karola
      • Gość: Klicken Re: pytanie dla Klikena IP: *.sympatico.ca 15.03.03, 19:23
        No to jest dosc czesty problem - po wyjenciu palca z cipy podmuchaj
        troszku. Wszystko bendzie jak renkom odjol ... hehehe!
        • Gość: Kliken Re: pytanie dla Klikena IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.03.03, 20:56
          Z tego co widze to nie ma sensu kupowac nowych cartridge, lepiej nabyc nowy
          printer.Lexmark kosztuje $38..ale cartridge do niego $45...tani Canon $98 ale
          cartridge tylko $19...
          Do Pana powyzej...120 GB HD za $80 to jest super deal !
          • Gość: Mirko Re: pytanie dla Klikena IP: *.union01.nj.comcast.net 15.03.03, 22:27
            Laska z nieschnacym laserem: wysiadlo grzanie (suszenie). Nie oplaca sie
            naprawiac, popatrz za nowym. W USofA laserowe typu Brother HL-14 sa juz za
            $150-200. Plujki atramentowe sa faktycznie czasami w cenie wkladow, tylko
            gorzej jak sie wklad wyczerpie. Ja strzykawka napelniam ale nie zawsze sie da.
            • Gość: faina@gazeta.pl Re: podziekowanie dla Mirko IP: *.sympatico.ca 16.03.03, 20:05
              Gość portalu: Mirko napisał(a):

> Laska z nieschnacym laserem: wysiadlo grzanie (suszenie). Nie oplaca sie
              > naprawiac, popatrz za nowym. W USofA laserowe typu Brother HL-14 sa juz za
              > $150-200. Plujki atramentowe sa faktycznie czasami w cenie wkladow, tylko
              > gorzej jak sie wklad wyczerpie. Ja strzykawka napelniam ale nie zawsze sie da.

Dziekuje za rade. Tak tez zrobie.
              • Gość: Fein Re: podziekowanie dla Mirko IP: *.sympatico.ca 16.03.03, 20:34
                Moze masz zbyt duza "strzykafkem" ... uwazaj na uzywane, moga byc po
                kims z hifem!
          • kantroll Re: pytanie dla Klikena 16.03.03, 14:23
            Gos´c´ portalu: Kliken napisa?(a):

> Do Pana powyzej...120 GB HD za $80 to jest super deal !

Najwyzzsza jest laska panska ... Click, click, click!
            • Gość: maciek Re:ceny IP: *.client.attbi.com 16.03.03, 18:02
              Jak to jest , ceny spadaja, stopy procentowe spadaja, wszystko leci w dol....
              a kurwy sa coraz drozsze
    • lombat Re: Ceny w Kanadzie 17.03.03, 00:42
      Gość portalu: Kliken napisał(a):

Za zaoszczedzone pieniadze nabylem 3 buteki wina australijskiego
      (najlepiej sprzedajace sie czerwone wino w Ontario "Yellow Label")
      Cheers

Czesc
      Po ile byla butelka Jelowego labelka ? Przed misiacem byli kolesiowie z Roterdamu
      i tez mowili, ze tam bardzo dobrze sprzedaja sie czerwone winka z AU. Misteria
      pozegnalne trwaly przez tydzien, codziennie szlo kilka butelek Merlotow i Cabernet
      Shirazow, uwielbiali to.
      • znikad Re: Ceny w Kanadzie 17.03.03, 01:00
        lombat napisał:

> Gość portalu: Kliken napisał(a):
        >
        > Za zaoszczedzone pieniadze nabylem 3 buteki wina
        australijskiego
        > (najlepiej sprzedajace sie czerwone wino w Ontario
        "Yellow Label")
        > Cheers
        >
        >
        > Czesc
        > Po ile byla butelka Jelowego labelka ? Przed misiacem
        byli kolesiowie z Roterda
        > mu
        > i tez mowili, ze tam bardzo dobrze sprzedaja sie
        czerwone winka z AU. Misteria
        > pozegnalne trwaly przez tydzien, codziennie szlo kilka
        butelek Merlotow i Caber
        > net
        > Shirazow, uwielbiali to.

Cos mi sie zdaje, ze $16.95 Canadian ale mnie sie
        ostatnio gust zmienia wiec odchodze od Yellow Label -
        snobowalem sie na Australie kilka lat temu, teraz wracam
        z pokora do Francji, bo skoro Amerykanie bojkotuja
        francuskie wyroby, to ja Im dam zarobic wink A co tam -
        stac mnie na taki gest wink
      • Gość: jojo Re: Ceny w Kanadzie IP: *.sympatico.ca 17.03.03, 01:02
        Masz racje Lombacie! Wino is good!
        • Gość: Mirko U mnie w chalupie - jak we Francji - 1 but./dzien IP: *.union01.nj.comcast.net 17.03.03, 01:16
          I wszystkie w domu zdrowe!
          Na zdrowie! Siuuup!
          science.eu.org/medycyna/czer_wino.php
          www1.gazeta.pl/nauka/1,34139,93699.html
          Ja daje tez zarobic Pol. Amerykanskim i portugalskim winiarniom. Z ciekawosci
          ostatnio kupilem tez bulgarskie ale jakies kwaskowate bylo, choc tez sie nie
          zmarnowalo, oj nie.
          • znikad Komu jeszcze dac zarobic... 17.03.03, 02:05
            No probowalem i libanskie, i szwajcarskie, i rozne inne takie egzotyczne - tez
            daje zarobic tym, co dopiero probuja mnie do siebie przekonac ale jakos teraz
            bede wspierac Francje, bo taka mam fantazje. Chyba, ze sie okaze, ze
            najlepszym lekarstwem na to nowe zapalenie pluc z Chin jest Chinese cooking
            wine (40% alk.) to wtedy trzeba sie bedzie wybrac do Chinatown.
            • Gość: maciek Re: Komu jeszcze dac zarobic... IP: *.client.attbi.com 17.03.03, 15:47
              Chuj ci w dupe za popieranie Francji
              • Gość: Bolko Re: Komu jeszcze dac zarobic... IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.03, 19:53
                Gość portalu: maciek napisał(a):

> Chuj ci w dupe za popieranie Francji

Lubisz anal?Ty pedziu....
                • Gość: Clicken Re: Komu jeszcze dac zarobic... IP: *.sympatico.ca 17.03.03, 20:37
                  Panowie, to jest watek o drukarkach ...
                  • kantroll Re: Komu jeszcze dac zarobic... 18.03.03, 00:37
                    Jestesmy Narodem-Chrystusem Europy, wiec to chyba normalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka