lolo217 25.03.03, 06:35 Pawel po co ty im odpowiadasz? A zwlaszcza temu pojebancowi Kaganowi. Naucz sie ze dopoki Ty sie odzywasz dopoty ten faszysta bedzie sie Ciebie czepial. Czy to jest takie trudne do zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Do Pawla IP: *.proxy.aol.com 25.03.03, 06:37 musisz sie bronic,bo w koncu wszyscy pomysla ze to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Pawla IP: *.vic.bigpond.net.au 25.03.03, 07:08 Gość portalu: piotr napisał(a): musisz sie bronic,bo w koncu wszyscy pomysla ze to prawda. K: Wszyscy wiedza, ze ja pisze prawde o tym ze pawel jest lichwiarzem i ze pomaga oszutom podatkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
superprawdziwystarywiarus a ty tata jest cham, spity w nocy jak pusta flacha 25.03.03, 07:16 do ktorej lejesz bo nie mozesz sie zwlec ze skrzynki na ktorej siedzisz zeby sie odlac do zlewu, bo nie masz lazienki. Zamknij ten zapity pysk jak nie wiesz o czym mowisz, cwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Pawla IP: *.vic.bigpond.net.au 25.03.03, 07:25 lolo217 napisał: Ty jestes najzwyczajniej popierdolony. K: Pawel! Jak nisko upadles... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo217 Re: Do Pawla 25.03.03, 07:54 Ty wypierdku cywilizacji......... mieszkam we .......... wloszech gestapo......szkolenie......i te rzeczy........ dobry byles.........teraz SB...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel_z_Melbourne` juz nie, a wczesniej nie sadzilem ze jest tak zle IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 25.03.03, 08:13 (( pozdrowko P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan ULTIMATUM! IP: *.vic.bigpond.net.au 25.03.03, 08:19 Po twych ostanich atakach jako jajecznica, lolek et al daje ci czas do dzis wieczor (8 PM czasu Melbourne) ma przeproszenie mnie za wulgarne ataki, nazwanie mnie Gestapowcem, "wypierdkiem" etc i na likwidacje twego biznesu. Zaczne od Consumer Affairs, a skoncze na Fraud Squad (policja stanowa i federalna). To jest moj obywatelski obowiazek. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
lolo217 Wariat na forum 25.03.03, 08:22 hahahahahahahahaha nie dosyc ze gestapo to jeszcze wariat Odpowiedz Link Zgłoś