Dodaj do ulubionych

SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!!

IP: *.* 05.06.02, 15:19
Czy tej strony nie odwiedzaja zadne matki z Köln??????
Obserwuj wątek
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 14.07.02, 17:01
      Cześć!Pół roku temu szukałam mam z Koln dla mojej koleżanki, która tam mieszka. Niestety nie ma internetu, więc kontakt telefoniczny- 2215343123 nie pamietam czy to komórka czy domowy. Nazywa się Monika Musioł, ma 28l., i jest mamą 3 letniego Kuby. W Niemczech jest prawie 2 lata. Kiedyś przez internet poznałam Lilkę , która mieszka niedaleko Koln i kiedy w styczniu byłam u Moni dziewczyny poznały się i utrzymują kontakt do dziś. Bardzo fajna dziewczyna, samotna, z problemami wychowawczymi i innymi problemami, które mają ludzie w obcym kraju. Jeżeli masz ochotę to zadzwoń do niej i powołaj się na mnie, jeżeli to nie ten telefon to poszukam innego numeru, ale to chyba domowy.Pozdrawiam serdecznie i zadzwoń do Moni. Ona czeka, aby poznać przyjazną duszę, a ja jestem tutaj.Aneta ByraKalisz
      • Gość: Weronisia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 17.07.02, 14:39
        Po numerze widze, ze jest to numer domowy. Szkoda, ze nie ma internetu, ale jak sie odwaze to zadzwonie. Dzieki.
        • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 20.07.02, 18:43
          Cześć1Monia mieszka na Peguetweg więc już wiesz jak to daleko od Ciebie.Odwagi!! pamietaj, że Ona też czeka aby kogoś poznać. Szkoda, że nie mam skanera bo chetnie wysłałabym zdjecie. Wysyłam do Moni list w którym napisałam o mailu do Ciebie, więc bedzie w temacie. Od sierpnia Kuba idzie wreszcie do przedszkola, więc będzie jej się jeszcze bardziej przykrzyć. Monia jest ze Ślaska- okolice Gliwic. Na poczatek możesz wysłać kartkę!! Powodzenia! Masz koleżankę prawie pod ręką i szukasz tylko internetowych mam? To takie proste... Przemyśl jeszcze raz sprawę i gdy bedzie Ci żle to zawsze możesz zadzwonić. Powodzenia!!! mam też w Koln jeszcze drugą koleżankę Beatę- byłyśmy 3 przyjaciółki, pierwsza wyjechała Beata, bo ponad 10 lat temu, 2 lata temu wyjechała Monia, a ja ponad 14 lat temu przeprowadziłam się do Kalisza i właśnie dopiero w tym roku spotkałyśmy się w trójkę! Monia jest na prawdę super! Szukała nawwet mam przez ksiedza w kościele ale nic z tego nie wyszło. Nowe dziewczyny poznaje na placu zabaw, ale jeszcze nie poznała nikogo takiego od serca.Pozdrawiam serdecznie.Aneta
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 25.07.02, 17:12
      Hallo!Jak tam pogoda w Koln?Co słychać ciekawego i czy zdecydowałaś się zadzwonić do Moniki?Pozdrawiam serdecznie z Polski.Aneta
    • Gość: AnetaByra2 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 14.09.02, 21:28
      Cześć Weroniko!Co słychać? nie odważyłaś się zadzwonić do Moni, a szkoda1 Monia poznała dzięki mnie Lilkę, która nie mieszka w Koln.Pozdrawiam. AnetaP.S. Nic na siłę!
      • Gość: Weronisia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 15.09.02, 13:21
        Przepraszam jesli zle to odebralas, ale nie bylo mnie bardzo, bardzo dlugo w domu, a teraz znowu wybieram sie do Polski i nie wiem dokladnie kiedy wroce. Mam nadzieje, ze po powrocie odwaze sie i zadzwonie, jak nie zapomne.Pozdrawiam...
    • Gość: akolodziej Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 22.10.02, 23:24
      CzescWlasnie jestem na etapie przeprowadzki do Bonn. Bardzo chcialabym nawiazac kontakt z bratnimi duszami. Mam Martynke, rok i dwa miesiace, ktora uwielbia towarzystwo, ja z reszta tez. Jesli mozna przylaczyc sie do grona mam z tych okolic, to jestem bardzo zainteresowana.Agnieszka z Nowego Dworu Maz. ale wkrotce w Bonn
      • goskb Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 21.08.03, 14:49
        Czesc nie wiem czy tu jeszcze zagladasz.Ja wlasnie zamieszkalam w Kolonii i
        tez mi brak mam z bobasami.Ja mam Jube 2.5,oraz Julka 1 rok.Napisz na privie
        goskbQgazeta.pl,albo moze sms 01637501828,
      • goskb Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 23.09.03, 00:05
        Czesc!Jak tam jestes jeszcze w Bonn czy nie?Ja jestem z Koln a to nie tak
        daleko!
      • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 29.09.03, 11:33
        Witaj Agnieszko,
        jask juz napisalam Gosi mieszkamy w Koloniii w dzielnicy Sürth, to jest przy
        IKEII i autostradzie A555 w kierunku do Bonn. Jezeli nie ma korkow mozna sie
        od nas (i do nas) do Bonn dostac w ca 20 min. Procz tego jezdzi jeszcze tramwaj
        nr 16.

Nasz nr tel. to 02236 /873165. Jezeli bedziesz w Bonn, mozesz do nas przekrecic.
        serdecznie pozdrawiamy

Ania Ackermann(34) z Miriam (9 M) i Markusem (34)
    • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 24.09.03, 18:16
      witamy,

my tez mieszkamy w kolonii. my, tzn. - mama ania(34), tato markus(34)i corka
      miriam(9m). bardzo chcielibysmy poznac rodzicow chcacych wspolnie z nami
      zalozyc polskojezyczne miniprzedszkole/zlobek.

czekamy na odpowiedz i serdecznie pozdrawiamy
      • goskb Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 27.09.03, 19:04
        A w jakiej dzielnicy Kolonii mieszkacie?My tzn mama Gosia 29lat,tata Robert
        28,Jakub 2,5,Julian 13 miesiecy.
        • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 29.09.03, 11:24
          Czesc Gosia,
          my mieszkamy w Sürth, tzn. nie daleko od sklepu IKEA. Najwygodniej jest sie
          do nas dostac samochodem ale mozna tez tramwajem nr 16.
          Nasz nr tel. 02236 / 873165. Moze do nas zadzwonisz?

serdecznie pozdrawiamy
          Ania, Miriam i Markus
      • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 06.10.03, 16:38
        Hej... już dawno tu nie zaglądałam, a szkoda, bo widzę, że się nas
        nazbierało smile))

Ja nadal mieszkam w Kolonii w dzielnicy Porz.

Czy ta propozycja z miniżłóbkiem-przedszkolem jest nadal aktualna?
        • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 10:53
          Witam Weronisiu,

bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas. Od pewnego czasu naglasniam temat
          wspolnej "Babygruppe" czy tez minimprzedszkola dla polskojezycznych dzieci i
          mam w Kolonii, ale jakos nikt sie nie interesowal.
          Jak wiesz z mojego poprzedniego postu, mieszkam w K-Sürth i mam mala coreczke,
          ktora 10. skonczy 10 miesiecy. Miriam zaczyna uczyc sie mowic i zalezy mi na
          tym aby uczyla sie polskiego. Mieszkam w Niemczech od 12 lat, moj maz jest
          Niemcem i mam troche malo kontaktu z Polakami poniewaz ci ktorych znam, sa
          rozproszeni po calym kraju, a szkoda...
          Moze moglybysmy sie spotkac z dzieciakami - serdecznie zapraszam do nas. Z Porz
          moglibyscie np. zrobic wycieczke na Grov, a pozniej stateczkiem przez Ren do
          nas. Oczywiscie mozna tez konwencjonalnie - samochodem lub tramwajem.
          Od niedawna mam tez "gadu gadu", ale nie wiem jak sie tym obchodzic , moze
          dostane jakiegos tipa?

pozdrawiam
          Ania
          • tulcia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 11:51
            Fajny pomysl z tym miniprzedszkolem smile Mam nadzieje, ze jak bedzie cos
            takiego, to tez bedziemy mogli dolaczyc.
            A tak to moze dodatkowo spotkanie zapoznawcze??? Co Wy na to?
            Kasia
            • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 12:14
              Tulcia ... Ania miała napisać, ale coś nie pisze więc ja napiszę na czym
              stanęło...

Z Anią ustaliłyśmy czwartek pomiędzy 10 a 15. Najlepiej by było w przyszły
              czwartek. Zastanów się czy Ci pasuje i daj znać. Jeśli nie pasuje podaj jakiś
              inny termin, albo po prostu zadzwoń do Ani...
              • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 12:28

sorry!
                juz napisalam, troche pozno bo wlasnie ktos zadzwonil
                Ania
          • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 11:54
            Bardzo się cieszę, że się odezwałaś smile)

Hmmm... na stateczek to już chyba trochę za zimno sad( Pozostaje chyba dojechać
            tramwajem.
            Czy do Was jeździ '16'? Czy ja dobrze kojarzę, że to jest za Roderkirchen?

Bardzo chętnie się z Tobą spotkam smile)

Wiesz, ten pomysł z miniprzedszkolem jest świetny. Mój Thomasek w grudniu
            skończy 3 latka, a więc kawał chłopa z niego, ale niestety on nie nadaje się
            jeszcze do przedszkola, a bardzo mi zależy na Sprachkursie, a nie mam co
            zrobić z małym. Czy takie duże dzieci też brałaś pod uwagę?

Tak czy siak możemy się spotkać smile) Jakoś dojadę smile)

A jeśli chodzi o gg to: masz już swój numer? Jeśli tak, to wystarczy tylko
            włączyć i już.
            Jeśli nie masz jeszcze swojego numeru na gg, to musisz się zalogować.

Mój nr już chyba podawałam: 3153279
            Żeby nawiązać ze mną rozmowę musisz wpisać mnie na listę swoich kontaktów: U
            góry masz 'Kontakty' i jak klikniesz masz 'Dodaj'. Wpisujesz tam moje imię i
            mój nr i gotowe smile)

Możesz też pisać na weronisia26@poczta.onet.pl
            • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 11:56
              dziewczyny, siedze teraz w dom ,

dzwoncie 02236 /873165
              Ania
              • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 11:58
                A co z gg?

No dobra już dzwonię...
      • trinityyy Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 22:25
        Ja coprawda jeszcze nie mieszkam w Köln, ale pradopodobnie do konca tego roku
        bedziemy sie przeprowadzac w tamte strony, troche mi szkoda naszego Eifel ale
        co zrobi... no ale nie otym chcialam pisac. Przypadkiem odkrylam wasz watek i
        bardzo spodobal mi sie pomysl Ani o zalozeniu polskojezycznego przedszkola.
        sama mam dwoje dzieci, Natalie (2l.) i Dominik (3m.) i chcialabym by mowily po
        polsku i mialy stycznosc z tym jezykiem. Jezeli zamieszkalibysmy gdzies w
        okolicy to czy przygarnelybyscie i nas smile, poza tym bylo by fajnie kogos
        poznac.
        Pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
        Asia W.
        • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 22:46
          Witamy,

ciesze sie ze dolaczaja sie do nas nastepne mamy. Co do "przedszkola" - aby
          bron Boze nikogo nie rozczarowac - myslalam o tzw. "Babygruppe" lub
          inaczej "Spielkreis" dla polskojezycznych dzieci z udzialem ich mam. Czy z tego
          zrodzi sie prawdziwe przedszkole, gdzie opiekunki zajmuja sie dziecmi pod
          nieobecnosc mam, to inna bardziej zlozona sprawa, ktora moglybysmy kiedys
          rozpatrzyc - dlaczego nie...

Spotkajmy i poznajmy sie, niech sie dzieci ze soba albo obok siebiepobawia i
          zobaczymy dalej... jestesmy wlasnie na etapie ustalenia terminu. Z Weronika
          stanelysmy na piatku 17.10, moze byc tez i inny termin.

pozdrawiam
          Ania
    • tulcia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 05.10.03, 14:18
      Hej,
      ja jestem z Duisburga i tez chetnie poznam Was smile
      Moj adres: tulcia@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      Kasia
      • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 12:27
        Witamy Kasiu,

wlasnie uzgodnilysmy z Weronika, ze spotkamy sie u mnie we czartek w tym
        tygodniu, tzn. 9.10 lub w przyszly czwartek, tzn. 16.10. Powiedz, ktory z tych
        terminow bardziej Ci odpowiada. Byloby dobrze gdybys dala nam odpowiedz jeszcze
        dzisiaj.

Ania w imieniu swoim i Weroniki
        • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 13:02
          Po głębszych przemyśleniach stwierdziłam, że mi lepiej by pasował przyszły
          czwartek, bo w tym tygodniu mam trochę biegania po lekarzach.

Może być przyszły czwartek?
        • tulcia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 16:36
          Hej,
          wszystko zalezy od tego czy mezus da mi autko smile i czy trafie do Was z
          Duisburga. Terminy jak dla mnie bez roznicy - rano mam szkole, tak wiec
          moglabym dopiero po poludniu. Jesli rano to kazdy dzien byle nie wtorek i
          czwartek.
          Pozdrowka
          aaa i podaj adres to wczesniej sobie poszukam jak to daleko ode mnie.
          • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 07.10.03, 17:11
            Hi,

fajnie jezeli moglabys sie do nas przylaczyc. Przed godzina ustalilysmy z
            Weronika, ze spotkamy sie w czwartek, 16.10 okolo 11:00 u mnie. Czy to jest
            dla Ciebie jakos do zrealizowania? Mnie jest troche ciezej w poniedzialki i
            wtorki bo wtedy pracuje - reszta tygodnia jest narazie ok (moze z wyjatkiem
            srody od 17:00).

Ja mieszkam w K-Sürth, to jest 1. zjazd (Rodenkirchen, Sürth, Rondorf) z A555 w
            kierunku do Bonn bezposrednio po Kreuz Köln Süd. Jak masz ochote, zadzwon do
            mnie. Telefon podalam w poprzednim poscie lub "mailnij" pod miriam21@gazeta.pl

do zobaczenia lub do uslyszenia lub do przeczytania...

PS Przy okazji zapraszam tez inne mamy z Kolonii, ktore chcialyby sie spotkac,
            chyba pomieszcze do okolo 5 mam z maluchami, pozniej bedzie juz ciasniej smile

Ania
            • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 10:02
              Skoro Tulci nie pasuje czwartek, bo tylko po południu, a to już mi nie
              pasuje... to może piątek?

Może być piątek ok. 11 ???
              Co Wy na to?
              • tulcia Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 14:19
                Hej,
                ktory piatek??? 10 czy 17.10?
                A od 20.10 sa ferie przez 2 tygodnie, wiec od tego czasu moge w kazdy dzien,
                najlepiej przed poludniem oczywiscie.
                Weronisia ja Cie chyba troszke znam wink ale na razie sie nie zdradzam smile
                Moge dostac adres miejsca spotkania?
                Pozdrowka
                Kasia
                P.S.
                Przypominam, ze ja na razie tylko z brzuszkiem jestem, ale mam nadzieje, ze
                mnie przyjmiecie smile
                • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 15:35
                  Tulcia zaintrygowałas mnie... Ty mnie znasz??? No to koniecznie musisz
                  przyjechać, żeby nie trzymać mnie w tej niepewności smile))

Tulcia dzisiaj rozmawiałyśmy przez tel. z Anią i ustaliłyśmy, że skoro Ty nie
                  możesz w czwartek, to umawiamy się w piątek 17.10 ok. 11.00 u niej.

Najlepiej zadzwoń do Ani pod numer, który podała kilka postów wyżej i ustalcie
                  szczegóły.
                • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 08.10.03, 15:40
                  Kasiu,

chyba najlepiej dogadac sie przez telefon...02236/873165.

Mozesz i wieczorem tylko nie okolo 20:00, bo o tej porze klade Miriam spac i
                  nie moge podejsc do telefonu. Albo zostaw mi wiadomosc na sekretarce to
                  odzwonie.

Wstepnie, piatek, 17.10 jest ok, chyba, ze moj maz bedzie tego dnia pracowal w
                  domu (w niektore piatki tak jest).Jezeli bedzie tak rzeczywiscie, to bedziemy
                  mu przeszkadzac i musimy umowic sie na inny dzien (z tym przeszkadzaniem
                  zrozumiesz jak zobaczysz nasze mieszkanie)
                  Ania
                  • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 09.10.03, 13:11
                    Właśnie rozmawiałam przez tel. z Gosią, która chętnie się z nami spotka.
                    Gdyby piątek u Ani nie wypalił zaproponowała spotkać się u niej smile)

Szczegóły przez telefon smile) 02203 99 50 56
    • doros Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 10.10.03, 19:20
      Czesc dziewczyny!!!!

Jesten Dorota, kolezenka Gosi. Mieszkam w Bergisch Gladbach. Mam 29 lat.Jak na
      razie nie mam dzieci, ale mysle (mam nadzieje), ze w koncu nam sie uda i w
      przyszlym roku powiekszy sie nasza rodzina.
      Podoba mi sie wasz pomysl zorganizowania "polskiego miniprzedszkola". Moze za
      rok dolacze do was.
      Pozdrowcie Gosie, jesli dojdzie do waszego spotkania (ona teraz nie ma dostepu
      do internetu).

Pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie was wszystkie
      osobiscie poznac.

Dorota
      • miriam21 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN!!!!!!!!!!!!! 10.10.03, 23:06
        Dobry wieczor Dorota,

jak chcesz to zadzowin do mnie 02236/873165. Mam doswiadczenie z dlugim
        czekaniem na dziecko.

pozdrawiam
        Ania
    • agra7 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN, BONN i okolic 07.05.04, 11:19
      Czesc dziewczyny,mam na imie Agnieszka i juz niebawem zamieszkam gdzieś między
      Bonn a Kolonią. /To jedna z wielu kwestii do "zadecydowania" a jasność myślenia
      zasłania mi WIELKI pępek mojego brzycha. Dosłownie na dniach, mogę spodziewac
      się dziecka. INTERESUJE MNIE DOSŁOWNIE WSZYSTKO,wszystko co moze wpłynąć na
      zroganizowaniE naszej przeprowadzki do Niemiec. Pytań mam cały wór,non stop
      jestem w necie / zapomniałam dodac ze leże bo ciąza zagrozona/ więc podam swój
      GG- 4873690,moze macie ochotę mi pomóc?
      Np.powiedzcie mi co mam robić w tej sytuacji- Mój mąż podpisuje 1 czerwca umowę
      na czas nieoreślony z niemiecką firmą. Prawo pobytu, pozwolenia etc.są. Ale co
      ze mną? Od roku jestem osobą "samozatrudniajacą" sie w Polsce, tzn.mam
      zarejestrowaną IDG płacę podatki. Moje pytanie brzmi- jak moze wyglądać moja
      sytuacja podatkowa w Niemczech? Czy mam zakończyć w Polsce działalność,
      zameldować sie w Niemczech i wówczas uzyskam status osoby bezrobotnej a przez
      to mogę liczyć na jakiś zasiłek w Niemczech /jaki- przypomnę:mąż ma etat, ja
      dwójkę małych dzieci-3lata oraz noworodka?
      Proszę was pomóżcie albo dajcie namiar na estrony najlepiej-mogą być po
      angielsku.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie
      agra7@gazeta.pl
      Aga
      • weronisia26 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN, BONN i okolic 13.05.04, 18:32
        Hej smile
        Ja mieszkam w Kolonii, a dokładnie w dzielnicy POrz, a więc blisko Bonn, bo to
        ostatnia dzielnica przed Bonn smile

Mam dwoje dzieci, w tym jedno urodziłam właśnie w Kolonii. Miałam polską
        położną, mam polskich lekarzy itp.

Jeśli potrzebujesz pogadać to pisz na gadu gadu. Mój nr -> 3153279
        • misia411 Re: SZUKAM MAM Z KÖLN, BONN i okolic 14.05.04, 10:27
          Mieszkamy w Kolonii od jakiegos czasu, mamy duzo doswiadczen z przeprowadzkami/
          biurokracja etc, dzieci do lat 3 w domu i wsrod znajomych, wiec melduj sie na
          priv, jesli masz jakies pytania - chetnie pomozemy!
          • goskb Do misia411 26.05.04, 18:38
            A gdzie mieszkasz w Kolonii ja mam 2 maluchow 3,3 lata,1,9.
            Gosia
            • doros Re: MAMY W KOLONII 28.05.04, 21:18
              Jakos cos zamarlo to forum mam z Kolonii!?

Moze sobie przypominacie, ze wpisywalam sie juz tutaj chociaz mama jeszcze nie
              jestem. Ale... mam nadzieje, ze wkrotce do was dolacze. Wreszcie sie udalo po
              dlugich statraniach i jak wszystko dobrze pojdzie, to w styczniu 2005 zostane
              mama. Hura! Jestem w 3 miesiacu ciazy.
              Dla przypomnienia, jestem z Bergisch Gladbach, czyli prawie z Kolonii i mam
              jeszcze 29 lat.

A co tam u was slychac? Spotkalyscie sie juz pewnie pare razy? Moze
              zorganizowalyscie juz to mini przedszkole?

Pozdrawiam wszystkie mamusie z Kolonii!

Dorota
              • weronisia26 Re: MAMY W KOLONII 05.06.04, 00:15
                Doros, było tylko jedno spotkanie tzn.ja, Miriam i goskab.
                Nigdy więcej się nie spotkałyśmy sad
                Gosia pojechała do Polski, ja miałam przeprowadzkę i brak netu... i jakoś
                ucichło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka