defector 02.12.06, 14:09 Ale jak czytam to forum od 45 minut to sam znowu już znowu nie wiem. Czy na emigracji sa same mentalne dzieci lub psychodegenaraci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Chcę wyemigrować 02.12.06, 14:26 wyemigruj , to sie sam przekonasz... na emigracji,tak jak w bajce, krol jest nagi... defector napisał: > Czy na emigracji sa same mentalne dzieci lub psychodegenaraci? Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce [...] 02.12.06, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi [...] 03.12.06, 08:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cumentator Dobrze wyczuwasz 02.12.06, 23:50 defector napisał: > Ale jak czytam to forum od 45 minut to sam znowu już znowu nie wiem. > Czy na emigracji sa same mentalne dzieci lub psychodegenaraci? Same nie ale przypadkow psychicznych jest duzo w dwoch grupach: 1. Emigrole starej daty, perelowscy azylanci ktorzy zeby dostac paszport wspolpracowali z bezpieka a zeby dostac azyl kiblowali w obozach i musieli wymyslac opowiesci o bohaterskiej walce z komuna. Takie akrobacje rzucily sie co poniektorym nieuleczalnie na umysl i widac efekty. 2. Osobnicy o niskim lub patologicznym poziomie wiezi spolecznych i emocjonalnych. Takim osobnikom jest oczywiscie latwiej wyjechac i stad w populacji wyjazdowej jest wiekszy ich udzial niz w normalnej. Stad biora sie obserwowane zachowania instrumentalne wobec innych ludzi czy wrecz psychopatyczne z maniakalnymi tendencjami i to tez widac. Oczywiscie najgorsze sa polaczenia 1 i 2 ale to juz jest na wymarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Dobrze wyczuwasz 03.12.06, 01:01 Som tez inni. Mlodzi-ambitni-zarozumiali, to takie zarozumiale osobniki, ktore wierzom, ze gwiazda supernova im z doopy swieci bo som na zachodzie od 5 lat. heheheh A ogolnie Polacy to buractwo, buractwo salonowe, robotnicze, rolnicze. Zobacz ortaliona, jemu swieci gwiazda, bo pracuje w koncernie i pilnuje parkingu. A jaki on mondry! Ortalion wie wszystko. heheheheh Tylko zapomnial, ze on i jego koza nalezom cialem i duszom do koncernu. Dlatego to jego trzepanie skorkom. Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Dobrze wyczuwasz 03.12.06, 01:28 A ty co nowa polska ubecja w natarciu? Takich teraz rzeczy ucza na kursach podsluchiwania i agitacji? ciekawe . Napisz na ktorym skursie jestes i co przerabiacie, bo to co tu piszesz swiadczy o tym, ze jestes kompletnym kretynem. Dziwie sie ,ze ty taki madry i inteligenty zadaje sie z takimi jak my. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Chcę wyemigrować 03.12.06, 15:24 To forum nie jest reprezentatywne dla Polonii, chocby tylko z tego powodu, ze przecietny Polonus mysli ze internet to rodzaj internatu... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Nigdzie ni emigruj 04.12.06, 19:27 Trzymaj sie Polski tam sa pieniadze.Karkosik np juz ma 4 miliardy 700 milionow zlotych i nigdy nie emigrowal.Emigracja jest dla glupich gorali i chlopkow z bialostockiego .Inteligent tak jak Ty powinien trzymac sie Polski tam jest przyszlosc i tam miejsce Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
poddanywujasama Re: Nigdzie ni emigruj 23.12.06, 13:47 Ponownie ktos ci na leb nasikal? Gates tez nie musial emigrowac. Emigracja jest dla ludzi, ktorzy chca cos w zyciu legalnie osiagnac. BEZ LAPOWEK itd. Ciekawe czemu tyle mlodych ludzi z Polski emigruje.... Bo widza przed soba PRZYSZLOSC? Zwariowales zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Chcę wyemigrować 04.12.06, 19:34 przejazd furmanka z pierdziszewa dolnego do pierdziszewa gornego, nie jest emigrowaniem to tylko bonkowi sie wydaje, ze tak wyemigrowal Odpowiedz Link Zgłoś
donk To ma byc tfoje swonteczne trzpanie skorkom? 05.12.06, 12:11 heheheh, nie za fczesnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: To ma byc tfoje swonteczne trzpanie skorkom? 05.12.06, 14:30 umyj sie, bo znowu smierdzisz i koza ci buzi nie da p.s. duzo pinokio klamie? Odpowiedz Link Zgłoś