yaponczyk1 16.03.07, 17:17 o podobnym zdarzeniu w Polsce bo smutno tu dzis jakos. www.nypost.com/seven/03162007/news/regionalnews/shock_anatomy_of_a_slaughter_regionalnews_murray_weiss__john_mazor_and_leela_de_kretser.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Re: Polonus, poszukaj mi linka 17.03.07, 01:14 Do napadu w Myślenicach doszło 22 lutego. Bandyci zastrzelili wówczas właściciela kantoru i jego syna. Media pisały, że zbrodnia ta jest kolejną, którą ma na koncie gang działający na południu Polski. Gangowi przypisywano jeszcze napady w Ostrowie k. Przemyśla; w Przeworsku; w Ostrowie Wlkp.; w Dębicy; w Piotrkowie Trybunalskim; Tarnowie i Myślenicach. Zginęło w nich osiem osób. wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8774903,wiadomosc.html Do zabójstwa 24-letniej Doroty D. doszło 26 grudnia 2005 roku, w centrum Poznania, nad Wartą. Przed sądem Kalinowski przyznał się do zabójstwa kobiety, ale nie odniósł się do zarzutu zabójstwa dziecka. Oskarżony wyjaśniał, że kiedy jego była dziewczyna powiedziała mu, że nie chce, by miał jakikolwiek kontakt z dzieckiem, nie zapanował nad sobą, zaczął się z nią bić i zadał jej ponad 20 ciosów nożem. (sm) wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8770334,wiadomosc.html Sąd Okręgowy w Jeleniej Górze (Dolnośląskie) skazał na dożywocie 46-letniego Mirosława B. za podwójne zabójstwo. Mężczyzna zamordował sąsiadkę i swoją matkę. wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8768939,wiadomosc.html W pobliskim lesie mężczyźni zaczęli bić Leszka C. metalową rurką po głowie, a później próbowali podciąć mu gardło, a następnie udusić sznurkiem. Złamali przy tym nóż, a sznurek zerwał się. Oskarżeni przejechali więc dwukrotnie swoją ofiarę samochodem, uderzyli Leszka C. jeszcze kilkakrotnie rurką i porzucili go w lesie - dodał Walczak. wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8765907,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Polonus, poszukaj mi linka 17.03.07, 01:49 yaponczyk1 napisała: > Ciesze sie ze sie zdenerwowales, to znaczy ze moje posty pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś