chardonnay 25.04.07, 18:51 Apeluje do admina aby usuwal posty osob chorych psychicznie.Najlepszym przykladem jest yaponczyk.Fakt ze zgubil niedawno etui na food stamps nie usprawiedliwia jego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaponczyk1 Re: Umyslowe chore osoby na tym forum 25.04.07, 18:55 A co z goralami z Lomzy? Usuwac, nie usuwac ? I napisz co chciales wyrazic w tym tytule, bo naprawde nie wiadomo o co chodzi. Kompletny brak sensu. Moze chory jestes...umyslowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Umyslowe chore osoby na tym forum 25.04.07, 18:56 Jeszcze raz apeluje...relax koles... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Umyslowe chore osoby na tym forum 25.04.07, 19:11 Przykleiles sie do mnie jak swieze gowno do psiej nogi a do mnie apelujesz o relax ....? To, ze sie z ciebie wszyscy smieja nie oznacza ze masz poczucie humoru, nie myl pojec facet. Rada: Zmien antydepresanty, bo najwyrazniej te co bierzesz nie zbijaja twej dwubiegunowosci.Szpital tez nie bylby zlym pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Umyslowe chore osoby na tym forum 25.04.07, 19:45 Nie, po prostu mam uczulenie na takich gosci jak ty.Nie lubie dwulicowych choragiewek. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Umyslowe chore osoby na tym forum 25.04.07, 19:54 chardonnay napisał: > Nie, po prostu mam uczulenie na takich gosci jak ty.Nie lubie dwulicowych A wlasnie, jeszcze jedno: Nie uzywaj terminow , ktorych znaczenia nie znasz bo robisz z siebie publicznie glupka. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz.yaponczyka Szanowny Panie Ch.: 25.04.07, 20:02 Osoba, o ktorej pan wspomina w swoim apelu, jest...pod moja kontrola. To znaczy byla, gdyz pacjent Yaponczyk samowolnie opuscil instytucje jakis czas temu. Jego zaburzenia sa niezwykle zbiezne z przypadkiem koreanczyka nazwiskiem Hui. W obecnej chwili ja i dyrekcja staramy sie wytropic yaponczyka, gdyz, jak pan sie domysla, jest on powaznym zagrozeniem dla otoczenia jak rowniez dla samego siebie. Wspolpraca z organami scigania spalila na panewce, gdyz biegly owych organow sklasyfikowal yaponczyka jako osobnika rozczarowanego zyciem, lekkopolsrednio paranoika i nieszkodliwego. Organy oswiadczyly, ze na sciganie yaponczyka nie ma funduszy, ludzi i sprzetu... C.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
olejowy.bogacz Re: Szanowny Panie Ch.: 25.04.07, 20:09 No fajna checa. Kogo pociagnac za ja-ja, znaczy do odpowiedzialnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: Szanowny Panie Ch.: 25.04.07, 20:19 E, zlapac go bedzie go latwo.Wystarczy rozrzucic food stamps w okolicach smietnikow ..lub umiescic podrobki oprawek do okularow.Onlubi" te drogie" firmy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk2 Re: Szanowny Panie Ch.: 25.04.07, 22:36 Pan Yaponczyk:-Zasłałem łóżko lekarz.yaponczyka: -Dziękuję. Pan Yaponczyk: -Dłobiazg. A teraz to posprzataj' "doktorku". Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz.yaponczyka Yaponczyk wracaj!! 26.04.07, 17:48 Siostra Strzykwa nie wie co ze soba zrobic od czasu, gdy nas opusciles. Zimny prysznic rdzewieje, kaszki z rodzynkami na sniadanie nikt nie chce w ramach solidarnego strajku glodowego. Twoi koledzy (i kolezanki) z oddzialu podejrzewaja, ze przedawkowales Hammermium. Juz nawet zaczeli ryc kolo muru szukajac twoich zwlok! Acha, twoje lozeczko wszyscy wspolnie zaslali i nawet ulozyli na nim twoj ulubiony kaftanik, a pod poduszka jest twoja myszka. Wiesz, ta komputerowa. Wiec wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk1 Re: Yaponczyk wracaj!! 26.04.07, 18:00 Pan Yaponczyk:-Zasłałem łóżko lekarz.yaponczyka: -Dziękuję. Pan Yaponczyk: -Dłobiazg. A teraz to posprzataj' "doktorku". Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz.yaponczyka Yaponczyk czyzbys zapomnial??? 26.04.07, 18:14 Wiesz, ze sie powtarzasz i jakasz - wlasnie z racji wyalienowania. Nie szlajaj sie po terra incognita, wejdz do najblizszej budki telefonicznej i zadzwon do nas i sie nie ruszaj. My cie juz namierzymy i podwieziemy do domku. PS. siostra Strzykwa cie pozdrawia, caluski i do rychlego zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś