zorbathegreek 13.08.07, 16:41 Najpierw podaj na forum swoje nazwisko, imie i Tax File Number, abym mogl stwierdzic, czy rzeczywiscie placisz (placiles) jakiekolwiek podatki w Australii, a pozniej ci odpowiem na twe pytania... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluff Re: Bluff 13.08.07, 17:08 zorbathegreek napisał: > Najpierw podaj na forum swoje nazwisko, imie i Tax File Number, abym > mogl stwierdzic, czy rzeczywiscie placisz (placiles) jakiekolwiek > podatki w Australii, a pozniej ci odpowiem na twe pytania... Ok,zorba,jestes chory na glowe,zolte papiery ci sie naleza,a moze chcialbyc jeszcze moje dane banku i hasla razem z pin nr? PS.Postaraj sie zrobic te papiery w PL jak najpredzej,bedziesz mial je honorowane w calej Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Bluff 13.08.07, 17:10 Twoje pieniadze mnie nie intersuja, bo ich zreszta nie masz. Interesuje mnie tylko twoj TFN. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Bluff 14.08.07, 12:59 bluff bedzie mial TFN gdy zacznie pracowac ,jego texy zdradzaja go ze to smarkacz ! Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Bluff 14.08.07, 17:53 W Australii dzieci klasy nizszej (pracujacej czyli working class) ida do roboty w wieku ok. 15 lat. I wtedy powinni wystapic o TFN. Tyle, ze z braku legalnej pracy na antypodach (poza McDonald's i podobnych, gdzie nawet dla bluffa, ktory przeciez jednak jest pismienny, poziom jest zbyt niski) i wysokich podatkow (szczegolnie na niskie zarobki) pracuja oni najczesciej na czarno, stad takie bluffy nie maja na ogol TFN... Odpowiedz Link Zgłoś
arse_nick Od jakiego wieku nie jest sie smarkaczem? 14.08.07, 20:47 Tak tylko sie pytam z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bluff zorba vel wjarus 15.08.07, 00:16 ty zorba przejdziesz do historii jako klasyk po SGPiS-ie,kazdy twoj wpis to perelka,musza byc dumni z ciebie na tej uczelni. BDW.Zdziwil bys sie z jakich klas dzieciaki pracuja w Macach,szkoda,ze kiedys nie praktykowales w barach mlecznych majac lat 15,przydaloby ci sie to doswiadczenie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś