Gość: Anna27 IP: *.157.57.5.Dial1.Washington1.Level3.net 12.12.01, 02:05 Okey, wszyscy ptepiamy, ale od czasu do czasu zdarza nam sie fast food zapodac. Przyznajcie sie jaki. Ja mam slabosc do frytek w POPEY's i been burritos w Taco bell. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: fast foody 12.12.01, 03:41 ja lubie junior whoppera w burger kingu a frytki z mc donalda ::)))) czasem dobrze robi na chandre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIHAD Re: fast foody IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 12.12.01, 03:55 KFC twister Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: fast foody IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 13:44 Taco Bel i Wendy`s Ci co najbardziej potepiaja z reguly sa regularnymi klientami fast- food.Szczegolnie w Polsce jest to na czasie potepiac fast-food ale zaraz potem pedem leciec w kolejke do Mac`a Odpowiedz Link Zgłoś
canad Re: fast foody 12.12.01, 14:37 Gość portalu: Toto napisał(a): > Taco Bel i Wendy`s > Ci co najbardziej potepiaja z reguly sa regularnymi klientami fast- > food. Nie zgadzam sie z toba, w Kanadzie dopiero po kilku latach pare razy mi sie zdarzylo i tylko z powodu dzieciakow, odkad mieszkam w Europie (kilka lat) nie zdarzylo mi sie, bo tu jest smaczniej w kazdej knajpie a jak jade do Polski to bynajmniej nie po to zeby jesc jakies plastiki. > Szczegolnie w Polsce jest to na czasie potepiac fast-food ale zaraz potem > pedem leciec w kolejke do Mac`a Wiec wychodzi na to ze mowisz o sobie i tak trzeba bylo zaczac ten list: Potepiam ale zaraz lece w kolejke do Mac'a Pozdrawiam i zycze smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto Re: fast foody IP: *.proxy.aol.com 12.12.01, 19:10 Nie rozumiem Twoich komentarzy,ja nie potepiam fast-food ,na jakiej podstawie doszedles do takiego wniosku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo Re: fast foody IP: 57.67.17.* 12.12.01, 16:06 Gość portalu: Anna27 napisał(a): > Okey, wszyscy ptepiamy, ale od czasu do czasu zdarza nam sie fast food > zapodac. Przyznajcie sie jaki. Ja mam slabosc do frytek w POPEY's i been > burritos w Taco bell. nie ma co potepiac dzank fudu... . combo nr 1 w McD, chyba ze big maki sa na promo . pizza hut okienko . cokolwiek co jest otwarte o 3 nad ranem poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: fast foody IP: 212.14.1.* 13.12.01, 22:13 panda express. mniam. (orange chicken) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: fast foody 14.12.01, 17:47 Nie wiem czy mozna zaliczyc to do takich klasycznych fast foodow, ale ja nie moge sie oprzec Egg Roll albo Shrimp Roll w chinskich barach. Odpowiedz Link Zgłoś