Dodaj do ulubionych

--------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes?

15.12.01, 14:09
Mam pytanko,odezwij sie...please.
Canada
Obserwuj wątek
    • Gość: Cwok Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? IP: 199.71.64.* 15.12.01, 18:25
      Uprzejmie zglasza sie Cwok z Kanady.
      • canad Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? 15.12.01, 21:06
        Witam,
        ciesze sie, ze sie znalazles
        to ze jestes z Kanady to wiem,he,hesmile))
        ja wlasnie w tej sprawiesmile-w jakim miescie mieszkasz?
        Pozdrawki,
        Canada
        • canad Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? 19.12.01, 01:55
          Z ktoregos z Twoich postow wywnioskowalam, ze jestes z miasta ktore dobrze znam.
          Moge Cie prosic o e-mail? canad@poczta.gazeta.pl
          Dzieki.Pozdrowki
    • Gość: Cwok Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? IP: 199.71.64.* 20.12.01, 17:22
      W miescie w ktorym mieszkam plynie rzeka Don. Napisz wiecej o sobie , moze sie odezwe..
      Cwok
      • canad Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? 21.12.01, 00:56

Ty masz moj e-mail ja Twojego nie, wiec dlatego nie pytam o szczegoly na forum.
        Chcialam Ci zadac jedno pytanie ze wzgledu na jeden z Twoich postow gdzies tu
        na forum, a Ty mi mowisz, zebym napisala cos o sobie to moze sie odezwiesz.
        Dobre. Zapomnij,mniejsza z tym.
    • Gość: Cwok Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? IP: 199.71.64.* 21.12.01, 20:12
      Zycze pogodnych Swiat Bozego Narodzenia i pomyslnego Nowego Roku .Podaje moj adres :
      piotrfox@hotmail.com . pozdrawiam i czekam na list.
    • Gość: Cwok Re: --------------Drogi Forumowiczu CWOK,gdzie jestes? IP: 199.71.64.* 27.12.01, 17:36
      Czekam na list z pytaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka