d260 15.08.03, 19:21 Czy ktos znajacy ten rejon moze zasugerowac co jest warte zobaczenia w Seattle lub okolicy? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 19:25 A co cie ciekawi , ... Zacznijmy od poczatku , ... Przedstaw sie Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 19:40 Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak widac po pierwszej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
d260 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 19:50 kalifornian napisał: > Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak > widac po pierwszej odpowiedzi. Bada czy jestem warty odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:01 Najlpiej rozejrzyj na internecie. Na pewno znajdziesz cos dla siebie a do zobaczenia jest sporo. No i nie zapomnij parasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 20:16 d260 napisał: > kalifornian napisał: > > > Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak > > widac po pierwszej odpowiedzi. > > Bada czy jestem warty odpowiedzi? ========================================= A jestes ? W pierwszym pytaniu obrazasz mieszkancow i natives , ... Ci pierwsi nie sa az tak sensatywni , ale Indiancy ,... Nie gwarantuje Wal ! Kim jestes ? Co cie interesuje ? Ile szmalu tu chcesz zostawic w tym raju , ... (bo jak kiedys istnial to tylko tutaj) Widzisz wcale nie jestem jak poprzednik sugerowal , ... Troche facet zakompleksiony , ale z racji miejsca zamieszkania nie wymagam od niego za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:34 Jestes, jestes. Facet grzecznie sie zapytal a ty po swojemu, tzn chamsku odpowiedziales. Normalne przy opadach deszczu powyzej 100 cali na rok. Wplywa pesymistycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:38 kalifornian napisał: > Jestes, jestes. > Facet grzecznie sie zapytal a ty po swojemu, tzn chamsku > odpowiedziales. Normalne przy opadach deszczu powyze > cali na rok. Wplywa pesymistycznie. ============================================================ www.beautifulseattle.com/clisea.htm Opusc troche , masz z czego . =================================== Nie wiem dlaczego to robie , ... Mam sasiada z Calafonia , zajelo mi ponad rok zeby przestawic mu na strychu , a to jeden z bardziej przewidujacych , ktory juz w '90 roku dal noge z tego raju . Co Californian's moge zawdzieczac perfect inwestycje jaka jest moj dom , ... 430 % w 15 lat , bez waszego potopu nawet polowy bym nie mial . Podatki to druga strona monety , ale od 2 lat nie moga podniesc ponad 3% na rok , narod sie zbuntowal w referendum . 196 slonecznych dni mi wystarczy a jesli sie stesknie za sloncem to 40 minut na wschod tuz za pass w Cascadach mam 311 dni a troche dalej (poltora godziny) 330 dni ,... Mam wybor ; Od Pacific do desert , wszystkie strefy klimatyczne . Always packing Inni musieli mi to pokazac )) Poligloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 20:01 kalifornian napisał: > Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak > widac po pierwszej odpowiedzi. =========================================================== To jest dla Calafonia , ... Dla takich jak ty , ... I niech sobie pada , nie mieszkam w shack Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:44 d260 napisał: > Czy ktos znajacy ten rejon moze zasugerowac co jest warte zobaczenia w > Seattle lub okolicy? Dzieki. Akurat teraz sa upaly, wiec do pazdziernika deszczow tam jeszcze nie bedzie. Poza tym duzo zalezy kiedy chcesz zwiedzac i co lubisz. Inne atrakcje sa w lecie, inne w zimie. Poza tym inne sa atrakcje jak lubisz nature, inne jak lubisz puby, inne jak lubisz teatry lub muzea, a jeszcze inne jak lubisz sobie podupczyc. Na pewno atrakcja niezalezna od pory roku i zainteresowan jest Space Needle, czyli wjazd na szczyt wiezowca i ogladania widokow z kawiarni. Jest tez na pewno akwarium morskie, w ogole jak napisal Californian, wejdz na Internet i pusc na wyszukiwarce "Seattle attractions" i sam poczytaj. Najlepiej jednak pojsc do ksiegarni, np. Barnes and Nobles, i kupic po prostu przewodnik. A chamskich trolli na forum Polonia po prostu ignoruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 21:55 Hej , po co mam sie "pocic" jak ty , zadaje pytania zeby wiedziec czego oczekuje , a nie jak ty ; Oferujesz "opcje" nie znajac osoby , nie wiedzac z kim rozmawiasz , nie wiedzac nic , nawet plci . Chyba cie skads znam i wcale nie jestem pewny czy nie jestes autorem tego postu skoro nie zauwazyles bledu w nazwie miasta (Drugi raz na forum Polonia to widze) . Pomijajac to , jesli pojdzie za twoja rada (na internet) to nie tylko nie znajdzie Space Needle , ktorej atrakcja niestety zalezy od pory roku i pogody , ... Chyba ze chcesz pobujac w oblokach za kilkanascie dolcow , co z garstka wyobrazni mozesz zrobic z sUkcesem , glowa w sedesie , ... Za darmo .... Ale nie zanajdzie Seattle , my friend Double "T" Nie myl sie wiecej bo podpada . Allways packing , ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:19 Gość portalu: split napisał(a): > Hej , po co mam sie "pocic" jak ty , zadaje pytania zeby wiedziec czego > oczekuje , a nie jak ty ; Oferujesz "opcje" nie znajac osoby , nie wiedzac z > kim rozmawiasz , nie wiedzac nic , nawet plci . Chyba cie skads znam i wcale > nie jestem pewny czy nie jestes autorem tego postu skoro nie zauwazyles bledu w > > nazwie miasta (Drugi raz na forum Polonia to widze) . Pomijajac to , jesli > pojdzie za twoja rada (na internet) to nie tylko nie znajdzie Space Needle , > ktorej atrakcja niestety zalezy od pory roku i pogody , ... Chyba ze chcesz > pobujac w oblokach za kilkanascie dolcow , co z garstka wyobrazni mozesz zrobic > > z sUkcesem , glowa w sedesie , ... Za darmo .... Ale nie zanajdzie Seattle , my > > friend Double "T" Nie myl sie wiecej bo podpada . > > Allways packing , ... Split, skoro juz sie poprawiamy, "Allways" is always "Always" ;P Zycze przyjemnego weekend'u Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:20 hahaha pieknie Waldek! Przytarles nosa prostaczkowi co po angielsku jeszcze sie nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:27 ))))))))))))))) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:21 Jak Ci napisze ze robie to z mysla ze ten poliglota z Calafonia mnie nie poprawi to sie usmiechniesz z malym grymasem , ... I nie zawiodlem sie Tobie dziekuje i prosze poprawiaj (polski tez) jak cos zauwazysz . Od poczatku prosilem o to Amerykanow , mieszkalem zawsze z daleka od Polonii tez dlatego . Nie obrazam sie , place teraz za dwojke spadkobiercow mojego imperium w Christian i Catholic school i przyzwyczailem sie do tego . Always packing , ... Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 16.08.03, 21:44 Oj zalosne to tlumaczenie, zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:28 Gość portalu: split napisał(a): > ale nie zanajdzie Seattle , my friend Double "T" Nie myl sie wiecej bo > podpada . Zanim durniu zaczniesz wprowadzac w blad innych, to sam sprawdz sobie kilka razy. Seattle pisze sie przez -TT- trollu. Tak samo jak 'troll' przez -LL-, albo 'debil' przez jedno -L-. > Allways packing , Pusc sobie spell checker zanim wyslesz post z angielskimi wstawkami. Wyraz 'always' piszemy przez jedno -L-. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:32 Po polsku tez mu nie najlepiej idzie: "zanajdzie". Co to za slowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:43 Double "T", ... Sprawdz i przepros Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:38 swiatlo napisał: > Gość portalu: split napisał(a): > > > ale nie zanajdzie Seattle , my friend Double "T" Nie myl sie wiecej bo > > podpada . =========== > > Zanim durniu zaczniesz wprowadzac w blad innych, to sam sprawdz sobie kilka > razy. Seattle pisze sie przez -TT- trollu. Tak samo jak 'troll' przez -LL-, > albo 'debil' przez jedno -L-. ============ Masz troche cienka skore , ... ================================= > > > Allways packing , > > Pusc sobie spell checker zanim wyslesz post z angielskimi wstawkami. > Wyraz 'always' piszemy przez jedno -L-. Thank you > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nyc.rr.com 15.08.03, 22:00 swiatlo wybelkotal: czemu nie zaprosiles po zetelna informacje do Stalowej Paly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:10 Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nyc.rr.com 15.08.03, 22:12 Gość portalu: split napisał(a): > Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? jestem z bialegostoku, ale mialem rodzine w darlowie, bylem tam co roku po pare miesiecy...wiec, jezeli sasiad to tylko czesciowy :> Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:19 Bialystok? Tam jescze wieksze buractwo jak kolo Darlowa! Odpowiedz Link Zgłoś
nedusa burak czy nie burak, oto jest pytanie... 16.08.03, 22:00 kalifornian napisał: > Bialystok? Tam jescze wieksze buractwo jak kolo Darlowa! a jak mozna poznac buractwo? czy moze po tym jak sie odnosza do innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: burak czy nie burak, oto jest pytanie... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:40 Poznal Stachu , ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:49 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: split napisał(a): > > > Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? > > jestem z bialegostoku, ale mialem rodzine w darlowie, bylem tam co roku po > pare miesiecy...wiec, jezeli sasiad to tylko czesciowy :> Ja tylko na wagarach , ... Slupsk Najfajniejsze dupska sa ze , ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:02 Blad o ktory wspomnialem znajdziesz tutaj , ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=6876545 )) Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:10 Nie tlumacz sie SPlit. Jestes prostaczek to i po prostacku odpowiedziales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo fajny IP: 216.167.186.* 15.08.03, 21:59 -ch rzeczy tam mozna znalesc )) Mi to sie bardzo podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo IP: 216.167.186.* 15.08.03, 22:03 www.cityofseattle.net/ seattle.citysearch.com/?brand=sidewalk www.seattleaquarium.org/ www.seeseattle.org/ i w ogole bardzo fajna pogoda (ja lubie deszcz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: split Re: Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:14 Tutaj nawet deszcz mozna polubic , ... Podeslij pare wiader , ... Odpowiedz Link Zgłoś