Dodaj do ulubionych

Seaatle, Wa - Atrakcje

15.08.03, 19:21
Czy ktos znajacy ten rejon moze zasugerowac co jest warte zobaczenia w
Seattle lub okolicy? Dzieki.

Obserwuj wątek
    • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 19:25
      A co cie ciekawi , ... Zacznijmy od poczatku , ... Przedstaw sie
    • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 19:40
      Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak
      widac po pierwszej odpowiedzi.
      • d260 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 19:50
        kalifornian napisał:

> Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak
        > widac po pierwszej odpowiedzi.

Bada czy jestem warty odpowiedzi?
        • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:01
          Najlpiej rozejrzyj na internecie.
          Na pewno znajdziesz cos dla siebie a do zobaczenia jest
          sporo.
          No i nie zapomnij parasolki.
        • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 20:16
          d260 napisał:

> kalifornian napisał:
          >
          > > Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak
          > > widac po pierwszej odpowiedzi.
          >
          > Bada czy jestem warty odpowiedzi?

=========================================

A jestes ? W pierwszym pytaniu obrazasz mieszkancow i natives , ... Ci
          pierwsi nie sa az tak sensatywni , ale Indiancy ,... Nie gwarantuje smile

Wal ! Kim jestes ? Co cie interesuje ? Ile szmalu tu chcesz zostawic w tym
          raju , ... (bo jak kiedys istnial to tylko tutaj)
          Widzisz wcale nie jestem jak poprzednik sugerowal , ... Troche facet
          zakompleksiony , ale z racji miejsca zamieszkania nie wymagam od niego za
          wiele smile
          • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:34
            Jestes, jestes.
            Facet grzecznie sie zapytal a ty po swojemu, tzn chamsku
            odpowiedziales. Normalne przy opadach deszczu powyzej 100
            cali na rok. Wplywa pesymistycznie.
            • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:38
              kalifornian napisał:

> Jestes, jestes.
              > Facet grzecznie sie zapytal a ty po swojemu, tzn chamsku
              > odpowiedziales. Normalne przy opadach deszczu powyze
              > cali na rok. Wplywa pesymistycznie.

============================================================

www.beautifulseattle.com/clisea.htm
              Opusc troche , masz z czego . smile
              ===================================

Nie wiem dlaczego to robie , ... Mam sasiada z Calafonia , zajelo mi ponad
              rok zeby przestawic mu na strychu , a to jeden z bardziej przewidujacych ,
              ktory juz w '90 roku dal noge z tego raju . Co Californian's moge zawdzieczac
              perfect inwestycje jaka jest moj dom , ... 430 % w 15 lat , bez waszego potopu
              nawet polowy bym nie mial . Podatki to druga strona monety , ale od 2 lat nie
              moga podniesc ponad 3% na rok , narod sie zbuntowal w referendum .

196 slonecznych dni mi wystarczy a jesli sie stesknie za sloncem to 40 minut
              na wschod tuz za pass w Cascadach mam 311 dni a troche dalej (poltora godziny)
              330 dni ,... Mam wybor ; Od Pacific do desert , wszystkie strefy klimatyczne .

Always packing smile Inni musieli mi to pokazac smile)) Poligloto smile

• Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 20:01
        kalifornian napisał:

> Zadnych oprocz deszczu i niegrzecznych mieszkancow jak
        > widac po pierwszej odpowiedzi.

===========================================================

To jest dla Calafonia , ... Dla takich jak ty , ... I niech sobie pada , nie
        mieszkam w shack smile
    • swiatlo Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 20:44
      d260 napisał:

> Czy ktos znajacy ten rejon moze zasugerowac co jest warte zobaczenia w
      > Seattle lub okolicy? Dzieki.

Akurat teraz sa upaly, wiec do pazdziernika deszczow tam jeszcze nie bedzie.
      Poza tym duzo zalezy kiedy chcesz zwiedzac i co lubisz.
      Inne atrakcje sa w lecie, inne w zimie. Poza tym inne sa atrakcje jak lubisz
      nature, inne jak lubisz puby, inne jak lubisz teatry lub muzea, a jeszcze inne
      jak lubisz sobie podupczyc.
      Na pewno atrakcja niezalezna od pory roku i zainteresowan jest Space Needle,
      czyli wjazd na szczyt wiezowca i ogladania widokow z kawiarni.
      Jest tez na pewno akwarium morskie, w ogole jak napisal Californian, wejdz na
      Internet i pusc na wyszukiwarce "Seattle attractions" i sam poczytaj.
      Najlepiej jednak pojsc do ksiegarni, np. Barnes and Nobles, i kupic po prostu
      przewodnik.

A chamskich trolli na forum Polonia po prostu ignoruj.
      • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 21:55
        Hej , po co mam sie "pocic" jak ty , zadaje pytania zeby wiedziec czego
        oczekuje , a nie jak ty ; Oferujesz "opcje" nie znajac osoby , nie wiedzac z
        kim rozmawiasz , nie wiedzac nic , nawet plci . Chyba cie skads znam i wcale
        nie jestem pewny czy nie jestes autorem tego postu skoro nie zauwazyles bledu w
        nazwie miasta (Drugi raz na forum Polonia to widze) . Pomijajac to , jesli
        pojdzie za twoja rada (na internet) to nie tylko nie znajdzie Space Needle ,
        ktorej atrakcja niestety zalezy od pory roku i pogody , ... Chyba ze chcesz
        pobujac w oblokach za kilkanascie dolcow , co z garstka wyobrazni mozesz zrobic
        z sUkcesem , glowa w sedesie , ... Za darmo .... Ale nie zanajdzie Seattle , my
        friend smile Double "T" Nie myl sie wiecej bo podpada .

Allways packing , ... smile
        • waldek.usa Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:19
          Gość portalu: split napisał(a):

> Hej , po co mam sie "pocic" jak ty , zadaje pytania zeby wiedziec czego
          > oczekuje , a nie jak ty ; Oferujesz "opcje" nie znajac osoby , nie wiedzac z
          > kim rozmawiasz , nie wiedzac nic , nawet plci . Chyba cie skads znam i wcale
          > nie jestem pewny czy nie jestes autorem tego postu skoro nie zauwazyles bledu
          w
          >
          > nazwie miasta (Drugi raz na forum Polonia to widze) . Pomijajac to , jesli
          > pojdzie za twoja rada (na internet) to nie tylko nie znajdzie Space Needle ,
          > ktorej atrakcja niestety zalezy od pory roku i pogody , ... Chyba ze chcesz
          > pobujac w oblokach za kilkanascie dolcow , co z garstka wyobrazni mozesz
          zrobic
          >
          > z sUkcesem , glowa w sedesie , ... Za darmo .... Ale nie zanajdzie Seattle ,
          my
          >
          > friend smile Double "T" Nie myl sie wiecej bo podpada .
          >
          > Allways packing , ... smile

Split, skoro juz sie poprawiamy, "Allways" is always "Always" ;P
          Zycze przyjemnego weekend'u
          • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:20
            hahaha pieknie Waldek!
            Przytarles nosa prostaczkowi co po angielsku jeszcze sie
            nie nauczyl.
            • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:27
              smile))))))))))))))) !!!
          • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:21
            Jak Ci napisze ze robie to z mysla ze ten poliglota z Calafonia mnie nie
            poprawi to sie usmiechniesz z malym grymasem , ... I nie zawiodlem sie smile

Tobie dziekuje i prosze poprawiaj (polski tez) jak cos zauwazysz . Od
            poczatku prosilem o to Amerykanow , mieszkalem zawsze z daleka od Polonii tez
            dlatego . Nie obrazam sie , place teraz za dwojke spadkobiercow mojego
            imperium smile w Christian i Catholic school i przyzwyczailem sie do tego .

Always packing , ... smile
            • americanin Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 16.08.03, 21:44
              Oj zalosne to tlumaczenie, zalosne.
        • swiatlo Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:28

> ale nie zanajdzie Seattle , my friend smile Double "T" Nie myl sie wiecej bo
          > podpada .

Zanim durniu zaczniesz wprowadzac w blad innych, to sam sprawdz sobie kilka
          razy. Seattle pisze sie przez -TT- trollu. Tak samo jak 'troll' przez -LL-,
          albo 'debil' przez jedno -L-.

> Allways packing ,

Pusc sobie spell checker zanim wyslesz post z angielskimi wstawkami.
          Wyraz 'always' piszemy przez jedno -L-.
          • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:32
            Po polsku tez mu nie najlepiej idzie: "zanajdzie".
            Co to za slowo?
            • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:43
              Double "T", ... Sprawdz i przepros smile
          • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 21:38
            swiatlo napisał:

> Gość portalu: split napisał(a):
            >
            > > ale nie zanajdzie Seattle , my friend smile Double "T" Nie myl sie wiecej bo
            > > podpada . ===========
            >
            > Zanim durniu zaczniesz wprowadzac w blad innych, to sam sprawdz sobie kilka
            > razy. Seattle pisze sie przez -TT- trollu. Tak samo jak 'troll' przez -LL-,
            > albo 'debil' przez jedno -L-. ============ smile

Masz troche cienka skore , ...
            =================================
            >
            > > Allways packing ,
            >
            > Pusc sobie spell checker zanim wyslesz post z angielskimi wstawkami.
            > Wyraz 'always' piszemy przez jedno -L-.

Thank you smile
            >
      • Gość: jot-23 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nyc.rr.com 15.08.03, 22:00
        swiatlo wybelkotal:

czemu nie zaprosiles po zetelna informacje do Stalowej Paly?
        • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:10
          Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? smile
          • Gość: jot-23 Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nyc.rr.com 15.08.03, 22:12

> Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? smile

jestem z bialegostoku, ale mialem rodzine w darlowie, bylem tam co roku po
            pare miesiecy...wiec, jezeli sasiad to tylko czesciowy :>
            • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:19
              Bialystok? Tam jescze wieksze buractwo jak kolo Darlowa!
              • nedusa burak czy nie burak, oto jest pytanie... 16.08.03, 22:00
                kalifornian napisał:

> Bialystok? Tam jescze wieksze buractwo jak kolo Darlowa!

a jak mozna poznac buractwo?
                czy moze po tym jak sie odnosza do innych?
                • Gość: split Re: burak czy nie burak, oto jest pytanie... IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:40
                  Poznal Stachu , ... smile
            • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 16.08.03, 23:49
              Gość portalu: jot-23 napisał(a):

> Gość portalu: split napisał(a):
              >
              > > Jot , ... Juz Cie kiesys pozdrowilem , ... Sasiad z Pomorza ??? smile
              >
              > jestem z bialegostoku, ale mialem rodzine w darlowie, bylem tam co roku po
              > pare miesiecy...wiec, jezeli sasiad to tylko czesciowy :>

Ja tylko na wagarach , ... Slupsk smile Najfajniejsze dupska sa ze , ...
      • Gość: split Re: Seaatle, Wa - Atrakcje IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:02
        Blad o ktory wspomnialem znajdziesz tutaj , ...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=6876545
        smile))
        • kalifornian Re: Seaatle, Wa - Atrakcje 15.08.03, 22:10
          Nie tlumacz sie SPlit.
          Jestes prostaczek to i po prostacku odpowiedziales.
    • Gość: grafiti Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo fajny IP: 216.167.186.* 15.08.03, 21:59
      -ch rzeczy tam mozna znalesc smile))
      Mi to sie bardzo podoba!!!
      • Gość: grafiti Re: Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo IP: 216.167.186.* 15.08.03, 22:03
        www.cityofseattle.net/
        seattle.citysearch.com/?brand=sidewalk
        www.seattleaquarium.org/
        www.seeseattle.org/
        i w ogole bardzo fajna pogoda (ja lubie deszcz)
        • Gość: split Re: Mountain Ranier, Space Needle i w ogole duzo IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 15.08.03, 22:14
          Tutaj nawet deszcz mozna polubic , ... Podeslij pare wiader , ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka