patrice7 22.02.08, 00:30 Bardzo prosze o napisanie jak tam jest? jacy sa norwedzy? no i najwazniejsze jaki jest klimat? czy tam jest zimno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek-3 Re: Szukam osob .z Norewgi 06.03.08, 21:00 hej ja mieszkam w norwegii 2 lata i 3 miesiace temu urodzilam mala coreczke!!!!kraj jest piekny sa gory i morze klimat jest inny oczywiscie mokre powietrze i bardzo duzo pada czasami mozna wpasc w depresii!!!liudzi tez sa inni bez gustu sie ubieraja i nie maja poczuczie humoru zupelnie!!!!ale mozna duzo zarobic napewno wiecej mozliwosci niz w polsce jezeli masz wiecej pytan chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Szukam osob .z Norewgi 13.03.08, 11:27 bardzo chetnie! odezwij sie do mnie na gg prosze 3364421 Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: Szukam osob .z Norewgi 13.03.08, 11:46 niestety nie mam gg ale napisz na mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kotek-3 Re: Szukam osob .z Norewgi 13.03.08, 19:14 hej chyba cos pomylilasz albo ta poczta jest taka fajna bo ja nic nie dostalam!sprobuj jeszcze raz mi wyslac na sexy2459@yahoo.com ten napewno dziala! czekam Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 juz teraz bedzie . 15.03.08, 11:55 tym razem moja poczta nawalila, zapisala to w kopiach roboczych, nie zauwazylam tego.teraz juz powinno byc oki. Odpowiedz Link Zgłoś
snoopi5 Re: Szukam osob .z Norewgi 16.03.08, 12:06 Hej, ja mieszkam też w Norwegii około 3 lat i też właśnie co urodziłam tutaj synka ) Mnie się podoba, jestem zadowolona. Mamy z mężem prace,dom, dużo znajomych...no i przede wszystkim siebie. Z Norwegami spotykamy się tylko w pracy więc wisi nam to kto jak się ubiera.A tak to raczej polskie otoczenie. Kraj piękny, u mnie pada tak samo jak w Polsce i zimno też nie jest jakoś bardziej. Możesz pytać o co chcesz- chętnie też coś podpowiem lub doradzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 snoopi5 16.03.08, 13:08 mozesz odezwac sie do mnie na gg? a jesli nie masz to podaj maila napisze. bede bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkad.dwa Re: Szukam osob .z Norewgi 28.05.08, 23:09 A gdzie jesteście bo ja też tutaj jestem i 5 stycznia urodzilam tu synka. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
snoopi5 Re: Szukam osob .z Norewgi 20.03.08, 10:11 Witaj, przepraszam, ale nie mialam czasu siedziec przed kompem.Goscie przyjechali Mozesz napisac do mnie na poczte tutaj gazetowa, podaj namiary gg, czy jakis mail i mozemy pogadac Ja mieszkam we Fredrikstad Odpowiedz Link Zgłoś