chardonnay11 22.04.08, 01:57 LOL Jak ja kocham to miasto! www.thestar.com/News/GTA/article/416696 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nad_oceanem Taxi? 22.04.08, 03:32 I czego sie tak podniecasz? Po kilku/nastu latach pomysl dotarl nawet do Toronto, co z tego? Ten sam system dziala od lat w Berlinie, Atenach, Lizbonie i wielu innych miastach europejskich. Do niedawna takie scenki byly swiadectwem EU- nedzy a teraz nagle to jest fajne bo wprowadzili w Toronto? No co jest, przeciez "V8-ty lepsiejse som i stac was". Hehehehe... "chardonnay11 napisał: > LOL > Jak ja kocham to miasto! " Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Taxi? 22.04.08, 03:42 nad_oceanem napisał: I czego sie tak podniecasz? Ten sam system dziala od lat w Berlinie, Atenach, Lizbonie i wielu innych miast ach europejskich. No co jest, przeciez "V8-ty lepsiejse som i stac was". +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ he,he,he wszystko w tej europie juz mieli ,maja i miec beda tylko Ty nad_oceanem w tej biednej kanadzie siedzisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Re: Taxi? 22.04.08, 04:48 Ano sa. www.bbc.co.uk/wales/southeast/travel/pages/velotaxi.shtml Ameryka w promocji polega glownie na reklamach tv, jako ze kazdy pozadny obywatel, po pracy, spedza reszte dnia w domu, przed szklanym pudlem. W Europie promocja bezposrednia jest duzo bardziej agresywna i kreatywna skoro tam ludzie, actually, chodza po ulicy. chardonnay11 napisał: > Naprawde sa tam za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Taxi? 22.04.08, 13:51 No to fajnie...ale nie daja tam darmowej zielonej herbaty dla pasazerow!To ogromny minus! T.O gora ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa a ty, recipient, dalej popie..sz do 22.04.08, 04:32 welfare office, i kto wie, moze oni nawet maja direct deposit, ale czy ty masz bank account? chooi cie wie i tobie prowadzi lymuzynem Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Zdrowo i dorobic mozna!!! 22.04.08, 04:37 Na piechote lepiej, puszki mozna po drodze przy okazji zbierac. Hehehehehe... waldek.usa napisał: > welfare office, i kto wie, moze oni nawet maja direct deposit, ale czy ty masz > bank account? chooi cie wie i tobie prowadzi lymuzynem Odpowiedz Link Zgłoś
krzywy_wacek_ontariana Re: Darmowe taxi w Toronto! 22.04.08, 04:14 panie u mnie tez takie jezdza a czy za darmo nie wiem ,chyba nie bo sie reklamowali a kto ich tam wie nie Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa No to jest lepsze niz Segway 22.04.08, 04:27 chociaz wciaz utrzymanie balansu jest problematyczne Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Darmowe taxi w Toronto! 22.04.08, 05:53 E, tam, sranie w banie. W zeszlym miesiacu czytalem jak walcza z dziadostwem w Kalkucie, a tu radosc. Poza tym to publicity stunt jakichs dziadowskich wannabees. CEO, hehehe, a firma sklada sie z CEO, paru nieszczesnych swiezych imigrantow pociagowych i coolera na wode. Aha, i stworzono kilka nowych stanowisk pracy. Zeby tak zaprzegli recipientow to by byla inna rozmowa... Odpowiedz Link Zgłoś