Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 14:57 ale ich grdyki ruszyly nawet na oslej tego fajnego watku nie ma, hehehe a mowilem zeby CZYSTOM musztardowke im dac a moze obrazili sie ze pic z nimi nie chcialem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bolo_kowalski Re: jak kamien w wode... 10.09.03, 15:13 vip co jest gdzie babska zniknely? zadna sie nie odzywa Pic z nami nie chca. Nawet bulka z parowka gardza. a takie byly przymilne owieczki skubane zapraszaly przymilaly sie czulily jak czwarta druhna na weselu. a teraz co nic? a moze sie upily? Cyba sie sam upije albo pojde na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: jak kamien w wode... + Bolo.... 10.09.03, 15:18 bolo_kowalski napisał: > vip co jest gdzie babska zniknely? zadna sie nie odzywa Pic z nami nie chca. Nawet bulka z parowka gardza. a takie byly przymilne owieczki skubane > zapraszaly przymilaly sie czulily jak czwarta druhna na weselu. a teraz co nic? a moze sie upily? Cyba sie sam upije albo pojde na ryby. ********** nie pij Bolo, bo Ci z tym nie do twarzy. Ryby nie biora, bulka gardze, ale tego kawioru to owszem, jak slusznie zauwazyles. To, ze znasz moje gusta kulinarne jeszcze bardziej daje mi do zrozumienia ze moja automatyczna reakcja byla jak trzeba. babsko? hm. popytaj wspolnych znajomych, to Ci powiedza wiecej. na razie. jak tylko skoncze prace, to sie z Toba napije. for old times' sake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit A myslalem , ... IP: *.nas34.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 10.09.03, 15:33 Ze sie martwisz co z Kali-fornicate ,...Wyglada na to ze mu mama na dobre korki wykrecila i w cycki schowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: A myslalem , ... IP: *.mt.sfl.net 10.09.03, 16:05 co ty, kalafoniarzowi wino kalifinijskie do lba znow uderzylo Odpowiedz Link Zgłoś