aniae27 27.05.08, 20:46 Szukam przyszle mamy z IL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-p1981 Re: mamy w IL usa 27.05.08, 22:45 Witam mieszkam w IL i co prawda mama jeszcze nie jestem, ale ostatnio nad tym ciezko pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
aniae27 Re: mamy w IL usa 28.05.08, 20:48 Witam Cie Kasiu. A gdzie dokladnie mieszkasz? Ja bede mama dopiero za trzy miesiace ale juz szukam jakies sympatycznej kobitki na pogaduszki. Milej pracy nad maluszkiem hihi pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
emm-a1 Re: mamy w IL usa 03.06.08, 04:59 czesc dziewczyny! mieszkam w chicago, jestem mama 4 miesiecznego chlopczyka, chetnie sie dolacze do waszego grona na pogaduszki,pozdrowionka papa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekkurz Re: mamy w IL usa 07.01.09, 00:57 Ja tez jestem chetna. Mieszkam w Niles IL i jestem mama rocznego Jasia. Nie wiem tylko jak szybko mozna zawrzec taka znajomosc skoro jest tak duzo forow na tej stronie. A poza tym nikt nie podaje namiarow jak mozna sie ze soba skontaktowac. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś