Dodaj do ulubionych

Erica dosiadla konia

19.09.03, 21:21
Piekna okladka tygodnika Wprost i swietny artykul .
Obserwuj wątek
    • Gość: sprytnynieboszczyk Re: Erica dosiadla konia IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.09.03, 23:24
      Ten bilion $ (o ktorym mowa w artykule) potencjalnego odszkodowania jakie
      Polska moglaby zazadac od Niemiec, to po 'naszemu' trylion $, a to rzeczywiscie
      jest cos.
    • Gość: gadula Re: Erica dosiadla konia IP: *.sympatico.ca 20.09.03, 00:12
      Mineta, dwa pytania:
      1. Czy wiesz kto jest naczelnym we Wprost?
      2. Kim bys dzisiaj byk gdyby Ruscy nie wypedzili Niemcow z Torunia w
      45-tym? ... moze bogatym Niemcem?
      • gadupa Ale nowina! 20.09.03, 11:12
        Barany!
        Podniecajcie sie iloscia zer, bo jakiemus panu redaktorowi /z prowincjonalnej
        gazety Wprost/ cos sie odbilo, a czytelnicy sraja z radosci.
        • bruno5 Niemcy sa mnie winni 20.09.03, 17:40
          Za spalony dom w Toruniu w 1945 roku plus wyposazenie bedzie tego 75 000 $ US .Moj ojciec nie chcial podpisac folkslisty i trafila na roboty przymusowe na 4 lata
          .Redaktorem naczelnym tygodnika Wprost jest Krol byly Sekretarz KC .Bardzo dobrze ze Polacy podnosza kwestie krzywd jakie od Niemcow otrzymali.
          Same 6 000 000 obywateli zamordowanych mowi samo za siebie .Moglem zostac w Niemczech , ale dla Polaka to nie jest kraj do zamieszkania.
          Gdyby nie napasc Niemcow na Polske dzisiaj Polska by kwitla i nie musialbym sie tulac po swiecie .
          • gadupa Bruno! pobudka, do pracy czas. 20.09.03, 17:45
            Czym Polska by kwitla? rzepakiem? daj spokoj.

• Gość: gadula Re: Niemcy sa mnie winni IP: *.sympatico.ca 20.09.03, 19:19
            Bruno-Mineta, to ciekawe co tutaj piszesz! Wielu ludzi wybralo w tamtych
            latach konformizm czyli VolksListe ... Czy nie myslisz, ze to ekwiwalent
            emigracji w latach 80-tych?
            • Gość: usa gadula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 18:34
              Gadula, jebana kurwo kanadyjska. Ile lat, zjebie pierdolony, pracowales ustami
              i odbytem na swoje bmw? Z ciekawosci pytam, skurwiona szmato. I naucz sie pisac
              po polsku, skurwielu kanadyjski, bo zaloze sie, ze w swoim fachu, mimo ze
              uzywasz jezyka, nie liznales za wiele angielszczyzny, dziwko.
              • Gość: gadula Re: gadula IP: *.sympatico.ca 22.09.03, 04:27
                Od mojej beemki to z daleka! Gdzie Ty sie nauczyle tak ladnie pisac?
                Pewnie w USA, hehe ... rece i gacie normalnie opadaja! W Krakowie w
                bibliotece zlapali goscia co sie onanizowal w kiblu. Czy to byles TY?
                • Gość: usa Re: gadula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 16:39
                  Gość portalu: gadula napisał(a):

> Od mojej beemki to z daleka!

Sram na nia.

> gacie normalnie opadaja!

Wlasnie, zdejmuj portki, kurwo. Zarabiac przeciez trzeba.

W Krakowie w
                  > bibliotece zlapali goscia co sie onanizowal w kiblu. Czy to byles TY?

A nie mowili nic o kanadyjskiej kurwie gaduli, ktora tez tam byla i ssala jak
                  dzika?

• Gość: 2mek Re: Ale nowina! IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 09:58
          Cienki Bolku,

Nic mu nie odbiło. Przeczytaj sobie ten artykuł. Jeżeli w stanach za połknięcie
          muchy klient dostał od Mc Donalda czy KFC kilka milionów dolarów to wydaje mi
          się że sadyzm Niemców kosztowałby troche więcej.
          • gadupa [...] 21.09.03, 12:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • lalka_01 Re: Ale nowina! @2mek 21.09.03, 17:50
              Synku mow za siebie. Utozsamiasz sie z Niemcami hitlerowskimi, Twoja sprawa. We
              mnie nic takiego nie siedzi, chyba ze musze czytac Twoje produkcje.
              Wprost ma poziom jaki ma (ale sa gorsi), natomiast nazwanie go prowincjonalna
              gazetka to przesada. Ta okladke zauwazyli i skomentowali calkiem duzi, sporo
              wieksi od Ciebie.
              • canadyjczyk [...] 21.09.03, 18:16
              • gadupa Wiec mowie za siebie, laleczko 21.09.03, 20:05
                A moze ja jestem blizej koryta niz sie Tobie sni? Co ty na taka opcje?
                • lalka_01 Re: Wiec mowie za siebie, laleczko 22.09.03, 09:02
                  Co ma tutaj do rzeczy Twoje koryto? A daj Ci Boze duze, zawsze pelne i
                  wyczyszczone na dodatek. Na pewno mi sie nie przysni - masz racje.
            • Gość: 2mek Re: Ale nowina! @2mek IP: *.acn.waw.pl 21.09.03, 20:33
              Zamiataj ulice i szoruj to koryto przy którym siedzisz.
              Coś mi się wydaje że wielu zamiataczy ulic w Stanach czy Kanadzie uważa że jak
              zarabiaja 3 czy 4 tys. dolarów to już są Bogami. Później na polskim forum (mie
              znają angielskiego) próbują udowodnić swoją wyższość.

Nie rozumiem również matole dlaczego zarzucasz mi brak własnego zdania. Jak
              czytam takiego idiotę to rzeczywiście przyznam Ci rację. Jest w Tobie kutas.
              Przez takich jak ty zadarzyły się zbrodnie w Chinach, zbrodnie Polpota itd.
      • Gość: usa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 18:39
    • artur666 dla doroty 20.09.03, 19:04
      Erica dosiadla grzyba.
      dlaczego tutaj nic nie napisalas? he?
      • star15 Re: do minety 21.09.03, 18:48

mineta ,tak gwoli prawdzie,odpowiedz na pytanie: to ty w koncu dobrze zyjesz

i dzieciali maja sie dobrze,czy ty sie tulasz?

a czy mogles lub nie zostac w niemczech to akurat g..kogos obchodzi.
        • bruno5 Wystawmy Niemcom rachunki 21.09.03, 20:10
          Mialem wspanialego ojca ktory za pare bulek nie podpisal folkslisty bo byl Polakiem .Moj ociec prowadzil wlasny biznes w Toruniu przed wojna i nawet zatrudnial
          wyrobnikow / czytaj robotnikow/ Interes rozkrecal sie w najlepsze i to przerwali Niemcy .Ojciec byl 48 miesiecy na robotach przymusowych
          wiec nalezy sie 1000 euro za kazdy miesiac to bedzie teraz 48 tysiecy euro plus odszkodowanie za dom .
          • star15 Re: Wystawmy Niemcom rachunki 21.09.03, 20:48

bruno wystawic rachunek to prosta sprawa : do tego potrzebujesz papier,cos

do pisania,adres tego ,ktory powinien placic,twoj adres,sume do zaplacenia

inf.za co mam byc placone,sposob platnosci.I 48.000 euro masz w kieszeni.

w przypadku gdybys otrzymal paczke w zamian za w/w pieniadze,nie otwieraj

moze zawuerac gowno z informacja,ze tyle ci sie nalezy. I jest jeszcze jeden

sposob,w PL jest taka instytucja tym sie zajmujaca.I nie wal glupot na forum.
            • artur666 nie zapomnij tylko o MwSt. 22.09.03, 10:33

Jest tego 16%, ktore bedziesz mogl odtrzymac spowrotem, gdy na granicy bedziesz
              miesz osteplowana fakture.
              Meble, tatusia, moze tez ci siem uda trafic na Sperrmuellu. Zycze szczescia i
              tylko sie nie rozplacz gdy cos znajdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka