waran_z_komodo 12.06.08, 03:21 To fajnie wiec teraz powiedzcie mi ile kosztuje slab of baby ribs w BBQ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 mam lepsze pytanie dla ciebie 12.06.08, 03:34 hehe, z czego robione sa "riblets" w Applebee's www.applebees.com/Menu_Ribs.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
waran_z_komodo Re: mam lepsze pytanie dla ciebie 12.06.08, 03:40 wiesz, nie pamietam kiedy ostatni raz tam bylem ale pamietam dlaczego byl to ostatni raz. Otoz po zjedzeniu porcji fajitas w Dallas poszedlem na fajitas do Applebees i to mnie wyleczylo z chodzenia po knajpach, hehehe. Ribblets chyba kiedys raz sprobowalem tam ale 4 the life of me nie pamietam... Natomiast Cracker Barrel podejrzewalem ze serwuja psie zeberka bo byly takie cieniuchne. Jako smakoszowi wysylam informacje o jakich zeberkach ja mowie za jedne $7 )) Upewnij sie i zamknij drzwi zeby nikt nagle nie wlazl po prosbie. Odpowiedz Link Zgłoś
pest_controller Re: mam lepsze pytanie dla ciebie 12.06.08, 04:20 o tym mowisz: Applebee's Riblet Basket $9.69? nie za malo,jak dla warana?hehe Odpowiedz Link Zgłoś