Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:00 www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=396&w=8665983 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: za co, kurde, za co? 23.10.03, 16:07 VIP-1, no wlasnie, za co????? chyba ze nie mozna juz dupek ani dupka napisac. a tak mi sie ta ksywka podoba. kurdebalans pozdrawiam, Jutka Odpowiedz Link Zgłoś
i.p.freely Re: za co, kurde, za co? 23.10.03, 16:10 ano za to koles, ze my som tera NORMALNE jewropejczyki a ty z jakimis dupkami i pitkami wyjechales - przyznam, ze pomysl byl przedni. Sam widzialej jakie u nas polycjanty som genialne ludzie - IQ ponad przecietne he he he. Dupki od cenzury pewnie nie chca pokazac, ze som w tyle, kompetentna sfora.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: za co, kurde, za co? IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:14 no wlasnie, jak od k.rew i h.i siem wyzywajom to wszystko o'k a jak tylko dupkiem sie kogos nazwie to tna ale cenzory same sa dupki i chyba dlatego ich to zabolalo Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: za co, kurde, za co? 23.10.03, 16:27 Nie przejmuj sie! Najwazniejsze ze na czas dowiedzielismy sie ze jestesmy co jestesmy i nawet nam sie to podoba. Pozdrawia Basia, bedaca chetnie eurodupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: za co, kurde, za co? IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:29 ide zakapowac tego cenzora do adminow Odpowiedz Link Zgłoś
xurek osli pomysl = osla lawka 23.10.03, 16:36 a jak cie ostrzegalam, to nie sluchales. Niedlugo wszystko Ci wytna )). Xurek, ktory zadnym dupkiem nie jest, nie byl i nie bedzie i pomysl mu sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: osli pomysl = osla lawka IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:39 xurek napisała: > a jak cie ostrzegalam, to nie sluchales. Niedlugo wszystko Ci wytna )). no no, tylko nie wszystko > Xurek, ktory zadnym dupkiem nie jest, nie byl i nie bedzie i pomysl mu sie nie > podoba. a ja nie mowie ze ty dupka jestes ja mowie ze ty eurodupka jestes p.s. a mnie sie pomysl podoba Odpowiedz Link Zgłoś
xurek mnie jest obojetnie, czym ty te swoje dupki 23.10.03, 16:41 poprzedzasz, do mnie proszem sie tak nie odnosic i juz. Ze tobie sie podoba nie musisz pisac, to chyba oczywiste, skoros to sam wymyslil. Myslales nad tym cala noc? Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 dobra dam ci wybor... IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:45 wybieraj eurodupka czy Siurek trzeciej opcjii ni ma Odpowiedz Link Zgłoś
xurek jest, 23.10.03, 16:46 moge poprosic admina o wycinanie nie tylko eurodupkow, ale rowniez siurkow, Weibie. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: jest, 23.10.03, 16:48 O boze... powazna jak wieko od trumny. VIP, smiac sie wolno tylko z ameryki w europie. To jest w dobrym tonie aktiuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: jest, IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:49 to i ciebie beda wycinac bo jak sie bimbru opija to literki im sie beda rozmazywac i Siurka od Xurka nie odroznia Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: jest, 23.10.03, 16:55 No zes kuzwa chyba nie myslisz ze napisalem powaznie o tej desce? Czy moze po prostu jestes za powazna i sie przejmujesz? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: osli pomysl = osla lawka 23.10.03, 16:40 Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi Xurek eurodupku. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek krytyka z obrazaniem ma tyle wspolnego, 23.10.03, 16:44 co dinner przy swiecach z zraciem ze swinskiego koryta. Kalifornianie bez manier ) Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: krytyka z obrazaniem ma tyle wspolnego, 23.10.03, 16:46 Nie przesadzaj. To tylko humor, moze troche zlosliwy ale takie jest to nasze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek humorem sie zaslania a sam humoru 23.10.03, 16:51 (mojego) nie rozumie. Glab, ot co. Polecam Klub, mozesz sie jeszcze zalapac na miejsce w pierwszej dziesiatce. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: humorem sie zaslania a sam humoru 23.10.03, 16:57 Cholera, juz mi sie pierniczy na co i gdzie odpisuje. Trzeba mniej palic marychy bo cos wzrok nawala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: humorem sie zaslania a sam humoru IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 17:02 no to na admina bys sie nadal, hehehe oni tez cos ze wzrokiem maja Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: za co, kurde, za co? 23.10.03, 16:39 I ja sie wkurzylem i wylalem swoja zlosc na adminowie psia ich mac. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: za co, kurde, za co? 23.10.03, 16:45 No zesz kurwa bisiaki ktore tu wogole nie pisza kapuja na forum o forum! Pani kran zajmij sie pani swoim nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: za co, kurde, za co? IP: *.mt.sfl.net 23.10.03, 16:54 u niej to normalka dupy adminom daje i chody u nich ma Odpowiedz Link Zgłoś