Gość: VIP-1 Re: Luiza-rogaliki???? IP: *.mt.sfl.net 12.11.03, 19:42 ja ci karelcia to wytlumacze jak facet swego rogalika miedzy wielkimi cycami umieszczac bedzie to po jakims czasie bialy mak? sie pokaze ale osobiscie ja bym tego makiem nie nazywal zamiast cycow moze buzia byc wtedy od razu cieplutki maczek niewiasta moze poprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Luiza-rogaliki???? 12.11.03, 19:47 wiedzialam, wiedzialam, ze seksi manijak znowu sie tu pojawi.To bylo jak w banku!!! Nie widzisz Psicholu, tj Vipolu, ze masz o rogalikach sw Marcina pisac, a nie o szprychcach w rowerze trojkolowym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Luiza-rogaliki???? IP: *.mt.sfl.net 12.11.03, 19:51 ty mi tu stara cioto ze sw. Marcina inwalidy nie rob bo swiety nie swiety ale rogala to on mial Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Luiza-rogaliki???? 12.11.03, 20:08 Babciu nie zlosc sie tak bo ci deska peknie. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Luiza-rogaliki???? 12.11.03, 20:14 canadol, i ty sie tu przyplatales w ramach dyskusji o rogalikach? Masz w tym jakis interes czy chcesz odpowiedziec na pytanie, Very Important Patient? Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Luiza-rogaliki???? 12.11.03, 20:23 Nudze sie babciu troche to i tu zagladam. A ze kolega vip pisze zlosliwo-dowcipnie to lubie go czytac. A rogaliki? Well, chyba zle skierowane pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
auza mental lycanthropy 12.11.03, 20:17 from the will of that which is satan ....i call the demonic powers of the wolf ... shadows demons i call to thee... One spirit shall rise through this circle ... one chosen of the demonic hordes..... i evocate thee to bring forth the Ggay beast which makes all tremble...... by my will and will to power i will become werewolf.... phantoms of darkness ..... now invocate thee.... they likeness is to be within and through my vampyric will i implement the power of SATAN.....amen Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: mental lycanthropy 12.11.03, 20:20 holi shyt nawiedzonych to sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski rogala to ja mam !! 12.11.03, 20:48 wielkiego rogala ja mam,,jak na dachach robiemy to zeby sie odlac lejemy w rynny ! -ehehehheeheheh !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Rogale swietomarcinskie 12.11.03, 22:44 Rogale swietomarcinskie to drozdzowe rogale z nadzieniem z bialego maku i migdalow, z esencja migdalowa. Mozesz zajrzec na forum Poznan albo po przepisy na forum Kuchnia, np tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=9001999&v=2&s=0 Zycze udanego wypieku Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 no i co karelcia? IP: *.mt.sfl.net 13.11.03, 12:56 ciezko rogala znalezc w tym wieku, oj ciezko ale mozesz ty se rogalika kupic sa nawet takie elektryczne co prawda bez bialego maku to bedzie ale zawsze cus Odpowiedz Link Zgłoś