flipflap 25.11.03, 20:12 Tak was oceniaja: www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_031125/publicystyka_a_1-1.F.gif Jeszcze pare miesiecy i wylecicie na zbity pysk. Dlatego kazdy grabi ile tylko moze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
general-uop Re: Gliniaki Niedlugo Straca Robote 25.11.03, 20:17 Nie boj sie synus. Mnie stac na mieszkanie na wyspach Hula Gula. Wasze rodzinki niezle nam nabija portfele. Fabryczka tu, fabryczka tam. Do nas nalezy caly przemysl. My jestesmy wlascicielami Polski. A jak sie cos zmieni? hahaha wystarczy mi na spokojne zycie z tego co mam w Szwajcarii. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Gliniaki Niedlugo Straca Robote 25.11.03, 20:21 Hehehe, dream on. Ty jestes zwyklym szarakiem slepnacym przy monitorze. Jak cie wyrzuca bedziesz jadl z tasmy na Centralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Gliniaki Niedlugo Straca Robote 25.11.03, 20:24 Nie boj sie kolego. Wydymalismy cala polske i polakow. Szmalu mam wystarczajaco a czy ty wierzysz czy nie to mam to w dupie. I to twojej. Jestescie banda idiotow. Jeszcze do wyborow troche czasu. Na razie pracujemy nad Jola i nowa partia hahaha To dopiero beda jaja. Jola bedzie prezedentem. Zalozymy nowa partie i znow bedziemy u wladzy. Zapamietaj moje slowa gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Chuy w jogurty strzeli, hehehe 25.11.03, 20:27 wybor bedzie mocno zawezony Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Chuy w jogurty strzeli, hehehe 25.11.03, 20:29 Synus, a niech se strzela w cokolwiek. Wladza jest nasza! Polska jest nasza! My mamy szmal. Cokolwiek bedzie w przyszlosci to juz BONUS cieniasie. Zrozum to wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Chuy w jogurty strzeli, hehehe 25.11.03, 20:32 Przeczytaj sobie tutaj i sie ucz gnoju: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_031125/kraj/kraj_a_10.html Jak myslisz, gdzie ten szmal? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Gliniaki sie boja 25.11.03, 20:37 Bojcie sie komuchy. Jak teraz wezmiecie sie za morde to nie bedzia tak prosto jak za tego glupka Walesy. Teraz powycinaja wszyskich komuchow i postkomuchow w pien, zeby wiecej nieokradali Polski. A do tego coraz blizej. Pierwsi na pien pojda ci co najwiecej kradna. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Jestes pionkiem... 25.11.03, 20:41 ... i towarzysze cie niedlugo wyruchaja w pozycji dowolnej. Siedzisz tam i piszesz te cienkie duperszwance, a wszystko az w tobie wyje, zeby zyc gdzies w wolnym normalnym kraju jak czlowiek, a nie jak kret w dupie, hehehe. Niedlugo 1, i znow pojdziesz pokornie do kasy odebrac te swoje ciezko zapracowane 1200 zl. I jeszcze musisz sie z tego cieszyc, pachole, bo moglbys dostac w ryj zamiast. Ty jestes tambylec - byle co tam robisz, byle co za to dostajesz i byle co z tego masz, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Jestes pionkiem... 25.11.03, 20:46 Jak ty synu malo wiesz. Oj jak malo. Nie dosyc ze jestescie zajebiscie bogaci to jeszcze mamy wladze w tym folwarku zwanym Polska. 1200 to maja te polskie glupki co ciezko pracuja na bulke z maslem. hahaha Nie rozmieszaj mnie gnojku. Myslisz ze zeby przekrecic 36 milionow to potrzeba 5 osob? Potrzeba setek i te setki sie niezle wzbogacaja. I dobrze wiesz ze ja mowie prawde. Nawet wy placicie na nas tym zasranymi paszportami. Boscie bydlo i zapierdzielacie grzecznie do konsulatu i placicie dolarkami tyle ile my karzemy hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Jestes pionkiem... 25.11.03, 20:48 teraz jestem pionkiem? Poczytaj wypociny wiarusa do mnie, on tak nie sadzi. Zawsze bylem dla was szyszka a teraz pionkiem bo sie z was nabijam. Zostaliscie nabici w butelke. I to jeszcze nie koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Ale cie rzuca, chloptasiu zapyzialy, hehehe 25.11.03, 20:52 Po 2 posty na moj jeden. Gramy dalej. To jak z ta corka - zdala juz francuski, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Ale cie rzuca, chloptasiu zapyzialy, hehehe 25.11.03, 20:58 Na razie to ciebie szlag trafil bo doskonale wiesz ile przez te kilka lat nachapalismy sie szmalu hahahahaha I jeszcze sie nachapiemy. Za kazdym razem jak glupi polaczek zapierdala do konsulatu z dolarkami nam sie powiekszaja konta hahahahaha Polacy to debile wiec trzeba ich walic. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Ale cie rzuca, chloptasiu zapyzialy, hehehe 25.11.03, 21:09 Ostatni raz wam zaplacilem w 91. Od lat juz nie mam potrzeby jezdzenia do skrzyzowania kolchozu z lagrem. A jesli bedzie kiedykolwiek to zaprosze tych zebrakow z dziadowskiego konsulatu na uroczystosc wnoszenia oplaty za odnowienie pieknego paszportu kanadyjskiego. Niech patrza i sie slinia, badziewie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: Ale cie rzuca, chloptasiu zapyzialy, hehehe 25.11.03, 21:14 Chuj ci ucho. Polakow jest 38 milionow. Ich przekrecamy codziennie. Wy jestescie tylko icing on the cake if you follow my drift ze sie wyraze z obca. Ale nie martw sie, Twoi rodzice placa swoja dziale na nasze konta. Poczytaj sobie artykul PZU a potem zadzwon i zapytaj sie gdzie sa ubezpieczeni. Acha, nie zapomnij gnojku ze jak dzwonisz to uzywasz lacz TPSA i za to placisz hahahahahaha. Komu placisz? Ano miedzy innymi mnie. hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Uwazaj gliniak, zeby ci sie kieszenie nie oberwaly 25.11.03, 21:27 od tego co ja wam zaplace, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen palkownik Re: Uwazaj gliniak, zeby ci sie kieszenie nie obe IP: *.253-203-24.mc.videotron.ca 26.11.03, 22:41 widzisz gliniak podanie twoje o transplantacie mozgu nie przeszlo,kolchoz za biedny zeby inwestowac w zbolnych a co dopiero w gamoni.widzisz kocie jak to tow. ppor przeczyta to o przepustce zapomnij i jeszcze cie tak zczolga ze ce matka na wizycie nie pozna Odpowiedz Link Zgłoś