melbourne 20.12.03, 14:10 Bylam w K-mart, gdzie niby jest najtaniej i min. kosztuje $100 Czy ktos moglby mi prosze poradzic jakies tanie miejsca? Akurat sie splukalam z forsy ( (no bo Swieta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: gdzie tanio kupic juice extractor na marche IP: *.49-131-66.mc.videotron.ca 20.12.03, 19:38 garazowe wyprzedaze to ok. 1 dolara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzm + OP-SHOP IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 20.12.03, 21:55 A JAK juz normalnie badziesz kupowac , to nie szukaj najtanszych; przy wszelkich zakupach istotny jest 'koszt calosciowy' - z uwzglednieniem eksploatacji; marchewka bardzo sie wzera w plastik, wiec raczej wybierz cos dobrej jakosci ) Odpowiedz Link Zgłoś
lulu13 thrift shop !! 21.12.03, 05:02 idz tam !! a znajdziesz uzywana tarke reczna za 0.99 $ i trzyj recznie marchewki na tarce ,najtaniej to wychodzi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: gdzie tanio kupic juice extractor na marche IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.12.03, 06:19 kupilem za 24.99 w Walmart w Kaliforni Odpowiedz Link Zgłoś
melbourne Re: gdzie tanio kupic juice extractor na marche 21.12.03, 06:44 ja nakupilam prezentow i do Salvation Army i pod K-Mart wish.tree i nagle sie zorientowalam ze nie mam pieniedzy na prezent dla siostry. A niestety ona ma anemie i taki sok z marchwi i burakow bylby jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak tylko nie z burakow IP: *.proxy.aol.com 21.12.03, 09:00 soki sa niezdrowe jak ma anemie to niech je kaszanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: tylko nie z burakow IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 20:44 Najlepiej to kupic sok z marchewki w Trader Joe. Pol galona - cos okolo $4 i do tego mozna wybrac organiczny albo nie. Sokowirowka to dobra tylko jak nowa. Pozdrawiam swiatecznie, Anika Odpowiedz Link Zgłoś
melbourne Re: tylko nie z burakow 21.12.03, 23:24 ale podobno buraki wlasnie sa zdrowe bo daja energie, mojego tate postawilo to na nogi a Czy Trader Joe jest w Melbourne? Odpowiedz Link Zgłoś