Gość: kot IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.02.02, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Re: Same goje na tym forum? IP: *.uc.nombres.ttd.es 02.02.02, 22:04 Gość portalu: kot napisał(a): dobrze ,ze nie geje ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado Re: Same goje na tym forum? IP: *.we.mediaone.net 02.02.02, 23:24 Gość portalu: kot Czy kot moze byc Zydem. W antypolskim komiksie "Mouse" koty sa nazistami, myszy Zydami a swinie przedstawiaja Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Same goje na tym forum? IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 02:01 )))))))))))))))))))) Er hat sich vertippt!!! Myslal biedny o gejach. Swoja Droga skad taka nietolerancja (pod kazdym wzgledem)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Same goje na tym forum? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.02, 04:55 test Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik adres: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.02, 05:59 ... w zasadzie slowo 'goy' jest bardzo niewinnym slowem, tak jak jest nim 'gorol', czy 'polok', czy tez 'Polack', czy tez di Polaco'. Oznacza ono 'nie-Zyda'. Czyli nic wielkiego. A w ogole to wypieprzaj z naszego ladnego forum, ty cwierc-inteligencie albo zacznij byc grzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: adres: *.cpe.net.cable.rogers.com IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.02, 06:14 drapieznik napisał(a): > ... w zasadzie slowo 'goy' jest bardzo niewinnym slowem, tak jak jest > nim 'gorol', czy 'polok', czy tez 'Polack', czy tez di Polaco'. > Oznacza ono 'nie-Zyda'. Czyli nic wielkiego. Hej drapiezniku !! Nie moge wyjsc z podziwu dla Twojej inteligencji i madrosci. Dobrze piszesz. Pisz tak dalej ......... > A w ogole to wypieprzaj z naszego ladnego forum, ty cwierc-inteligencie albo > zacznij byc grzeczny. 1. Dlaczego ja (a nie ty) mam wypieprzac z naszego ladnego forum ?? Lub dlaczego ktokolwiek ma wypieprzac z tego forum ?? Nie zapominaj: To forum jest otwarte dla wszystkich. 2. Z kad wiesz, ze jestem az/tylko cwierc-inteligentny ?? 3. Przeciez ja juz jestem b. grzeczny. Nie ja sie unosze emocjom tylko Ty !! Nie wydaje sie, ze powinienem byc bardziej grzeczny niz juz jestem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Same goje na tym forum? 07.02.02, 11:51 same goje na starozakonnym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś