Gość: Anxx IP: 217.153.15.* 23.04.04, 15:57 co sie sie moze stac gdy biorac fluoksetyne wypije 1-2 piwa? a czy biorac to moge nadal lykac Tussi z aspiryna czy cos strasznego moze mi sie po tym stac? moze ktos cos wie?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muza_poezji Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... 24.04.04, 09:20 Fluo i tussi raczej nie przeszkadza, gdy będziesz brać aspirynę dłuższy czas, gwarantowane wrzody, co do fluo i alkoholu - nie wiem, ale nie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.04, 12:43 Biorę fluoksetynę od roku.Normalnie funkcjonuję.Alkohol także piję.Jak wszyscy.Ale mam wątpliwości czy Ty wiesz po co bierzesz fluoksetynę.To lek przeciwdepresyjny.Który ma Cię wyleczyć.Pomóc między innymi w tym byś się NIE ZABIJAŁA!!!!!A to właśnie robisz.Zastanów się.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
secretly Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... 02.05.04, 10:00 kiedys przesadziłam...brałam regularnie fluoksetynę(3 tablety),a na imprezie wypiłam dużo czystego alkoholu,do tego paliłam zioło i wiem, że takie ekscesy kończą się tym, że nastepnego dnia czujesz się tak, jakbyś jeszcze balowała.cały czas na "haju". Odpowiedz Link Zgłoś
e155 Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... 02.05.04, 14:32 ja swietnie znosze kombinacje fluoksetyna + sporadycznie alkohol + czesto aspiryna, ale od tussipectu trzymam sie z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... IP: *.chan.sch.gr 02.05.04, 18:09 nie Odpowiedz Link Zgłoś
mandi.ole Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... 03.05.04, 10:02 to moje początki walki Napiszcie, co to jest ta fluoksetyna. Jak działa? JAk ją dostać? Czy na receptę? (pewnie tak) Często pojawia się nazwa tego leku,a nie wiem nic na jego temat.dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
muza_poezji Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... 03.05.04, 13:11 fluoksetyna jest na receptę. Zapisze ci ją psychiatra. Jest lekiem stosowanym w depresji, maniach i bulimii. Jest najtańszym lekiem z tej grupy. Droższy jest np. Seronil, ale jest nowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anxx Re: Fluoksetyna + alkohol \ Tussi +asp ?... IP: *.use.pl 07.05.04, 15:53 biore 3 tabl. i jakos zyje nie mam napadow, nie wymiotuje czasem biore do tego tussi z aspirynka i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś