Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 11.05.04, 18:37 co sądzicie o chromie? koenzymie Q 10? l-karnitynie? chitosanie? cholinie i inozytolu? inulinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Missy To syf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:57 He he, dobre, a co sądzisz o: -amfie -herze -kokainie? Jedno wielkie gówno, wiesz niektórzy ludzie na świecie mają już dosyć leków, ale niestety muszą je brać, żeby utrzymać się przy życiu, ale żeby bez potrzeby łykać świństwa i srać tłuszczem? Niektórych rzeczy nie potrafię zrozumieć. W każdym razie jest to bez wątpienia pójście na łatwiznę - łykasz chrom, bo masz ciągle apetyt na słodycze. Kup sobie kilogram buraków (o ile się nie mylę, to właśnie one zawierają chrom), obierz, ugotuj i zjedz. O wiele taniej, smaczniej i zdrowiej. Zawsze lepiej wyjść na rowerek czy na spacer niż zatruwać się szambem, a na nie wszyscy mogą łykać wszytsko, połowa ludzi zażywająca środki odchudzające nie zdaje sobie sprawy, że jest uczulona na 1/2 chemikaliów w nich zawartych. Tak to jest, jaks się ufa reklamom i kolorowym pisemkom dla ludzi bez własnego zdania. Pozdrawiam. Missy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: To syf IP: *.sosnet.pl 11.05.04, 19:48 hm...z pewnością masz racje, ale ja sie tylko pytałam:( (przepraszam). wiesz...potrzebni są tacy ludzie ja ty, co otrząsnąć umią innych, dzięki że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 Re: wspomagacze? 11.05.04, 23:31 hej! Ja ci moge powiedziec tylko o chromie... szczerze mówiąc mi za bardzo nie zmienił nic, może trzeba było brać dłużej kilka miesięcy żeby uzyskać efekty?! Nie wiem. W sumie warto spróbować, każdy organizm jest inny, a chrom nie jest drogi ( ok 4 zł za listek). Nastawiam sie także na zakup karnityny... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wspomagacze? IP: *.sosnet.pl 12.05.04, 14:06 a chrom jest tylko na to aby nie czuć sytości i nie mieć ochoty na słodycze? hm...nie spala tłuszczu itd.? Odpowiedz Link Zgłoś