Dodaj do ulubionych

Agata Buzek

IP: *.crowley.pl 02.06.04, 18:06
Czytałam wczoraj artykuł o Agacie Buzek. Ona jest straaaasznie chuda. My-
anorektyczki i bulimiczki katujemy się by wyglądać podobnie do niej i taka
figura jest szczeytem naszych marzeń. Zaskoczyło mnie forum pod artykułem.
Strasznie ją zjechali - szcególnie mężczyźni. Jeden nazwał ją
nawet "pająkowatym stworem z jego nocnych koszmarów". Może więc przestać
myśleć, że chude jest piękne skoro ludziom taka przesada wcale sie nie
podoba.. A tak swoją drogą gdyby ktoś mnie tak zjechał to przestałabym
wychodzić z domu - osoby publiczne też mają uczucia i chyba częściej
powinniśmy o tym pamiętać. Forum o Agacie miało 25 stron. 25 stron
negatywnych i ionicznych komentarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Neva Re: Agata Buzek IP: *.telpol.net.pl 02.06.04, 18:34
      kij ma dwa końce, bo łatwiej mieć jej figurę (i zarobki) niż np.30kg nadwagi
      każda skrajność jast potępiana ale ja wolę te "chude" bo sama mam nadwagę. a co
      do męskich gustów to oni często co innego mówią a co innego myślą. jako kobieta
      wole niedowagę ze wszystkimi jej "urokami" łącznie z krytyką. co o tym myślisz ?
      • Gość: Facet Re: Agata Buzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 19:53
        Jasne, my zawsze mowimy cos innego niz myslimy. Uwielbiam laski z niedowaga.
        Jakie maja wspaniale paznokcie, sliczna cere, wprost tryskaja zdrowiem. Wrecz
        pragne miec z taka potomstwo - bo nie mam co robic i chcialbym w przyszlosci
        jezdzic z dzieckiem na rehabilitacje
        • Gość: Julii Re: Agata Buzek IP: *.eltronik.net.pl 02.06.04, 20:04
          no, no, Facet... sarkazmu to Ci nie brakuje :-). czytam Twoje wypowiedzi (a
          jest juz ich troche w roznych watkach) i doszlam do wniosku ze madrze piszesz.

"> jezdzic z dzieckiem na rehabilitacje"

-zwroce uwage na to, ze najprawdopodobniej do zadnego porodu by nie doszlo ;/.

musze sie przyznac ze jestem zwolenniczka "szczuplizny", chociaz wiem co moze
          na mnie czekac w niedalekiej przyszlosci... niewiem co mna kieruje, ale cos
          bardzo silnego.
          pozdrawiam, bo dobry FACET z Ciebie ;-).
          pa.

• Gość: Yasmina### Re: Agata Buzek IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.04, 21:40
            Hymmm.. a czy przez bulimie mozna byc bezplodnym..?? nawet jak sie ma okres i
            jak on nigdy nie zniknal??
            Nigdy nie mialam problemow z okresem i myslalam, ze problem bezpolodnosci
            dotyczy tylko anorektyczek, ktore sie glodza ...
            :/ hym...
            Wiecie cos na ten temat??
        • Gość: Neva do Faceta Re: Agata Buzek IP: *.telpol.net.pl 02.06.04, 21:57
          problem w tym że my-kobiety często decydujemy się na drakońskie diety by wam
          się podobać. sądzisz że nie mam czasem ochoty na schabowego(już nie pamiętam
          jak smakuje!) z frytkami a nie kolejny raz marchewka i basen? sam pomyśl jakie
          panny mają "wzięcie" ja mam stałego faceta ale to nie powód by się zaniedbać!
          szczupli zawsze mają łatwiej i tego faktu nie możesz podważyć niestety! a
          jeżeli faktycznie lubisz "PUSZYSTE" to szukaj bo...niedługo mogą wyginąć ;)
          • Gość: Facet Re: Agata Buzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 22:33
            Widzisz i znowu uogolnianie "zeby nam sie podobac" a ja już gdzieś pisałem nt
            męskich gustów. Zapewniam Cię że jest cała rzesza fajncyh facetów którzy
            bardziej zwracają uwagę na IQ i EQ niż na BMI. Ja nie twierdze że mi sie
            puszyste podobają, mi nie przeszkadza ze dziewczyna ma kilka kilo za dużo.
            Dziwią mnie tylko te wyniszczone chude dziewczyny z obsesją tracenia kolejnych
            kg. Ja rozumiem że dzisiaj wszyscy są zabiegani i że szybciej jest sobie
            rzygnać do kibla niż pobiegać albo pojezdzic na rowerze godzinkę ale sztuką
            życia jest radzenie sobie z tymże życiem w racjonalny sposób.Ja nie wyobrażam
            sobie związania sie z jakąś anorektyczka/wychudzoną bulimiczką z dwoch
            względów: obrzydza mnie fizycznie i pitoli tylko o odchudzaniu -po prostu nuda.

pozdrawiam,

facet upierdliwy
            • Gość: do Faceta Re: Agata Buzek IP: *.telpol.net.pl 02.06.04, 23:12
              wiesz może gdyby więcej było takich facetów jak Ty to może to forum straciło by
              racię bytu! no ale jak sam widzisz prawda jest inna. pozdrawiam i wytrwaj w
              swojch poglądach (mój facet ma podobne poglądy co nie przeszkada mi w wiecznej
              diecie-chyba mnie kocha ;)
              • e155 Re: Agata Buzek 03.06.04, 16:06
                Gość portalu: do Faceta napisał(a):

> wiesz może gdyby więcej było takich facetów jak Ty to może to forum straciło
                by
                >
                > racię bytu! no ale jak sam widzisz prawda jest inna.
                oj, taka jest prawda. wiekszosc facetow jest taka jak Facet.

a zbyt obfite ksztalty najbardziej przeszkadzaja kolezankom.

A jesli chodzi o mnie, to Agata Buzek jest OHYDNA. Taki wymoczek z niej
                (patrzac na jej wychudzona buzke).
    • Gość: Asica Re: Agata Buzek IP: *.crowley.pl 04.06.04, 08:09
      Neva!! Ja też z duch skrajności wolę namierną chudość. Jest ona bardziej
      akceptowana społecznie niż otyłość. Przypuszczam, że gdyby Agata Buzek miała
      nadwagę forum negatywnych komentarzy na jej temat liczyłoby nie 25 a 50 stron.
      Yasmin!! Jesłi nigdy nie miałaś problemów z okresem to mimo bulimiii możesz
      normalnie zajść w ciążę. Uwież mi jestem mamą, choć na bulimię choruję już 8
      lat, a problemy z okresem miałam - ale chwilowe.
      Poza tym mój post miał na celu uświadomienie dziewczynom z tego forum, że chude
      nie zawsze jest piękne. Piękno jest w nas w tym jakie jesteśmy, w naszej duszy.
      Anoreksja i bulimia to choroby kobiety wrażliwych i inteligetnych. My takie
      własnie jesteśmy więc może lepiej zacząć pielęgnować te dwie cechy w sobie
      zamiast tej okropnej choroby. Faceci patrzą na nas innymi oczami niż my same na
      siebie. Na co zwracaja uwage u kobiet najlepiej wytłumaczył w komentarzach do
      tego posta Facet.
      Pozdrawiam
      Asica
    • Gość: dmca Re: Agata Buzek IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.04, 09:39
      Jako facet moge powiedziec ze Facet ma racje. Wiekszosci mezczyzn kobiety
      nadmiernie chude nie podobaja sie - bylo na ten temat mnostwo badan - juz o tym
      pisalem.
      Smutna prawda jestniestety taka ze Wy, drogie Pnie, w swojej chorobie myslicie
      ze mezczyzni chca zebyscie byly chude, co jest zazwyczaj nieprawda, a kazdy
      przejaw ze jest innaczej (ilu waszych znajomych lubi anroektyczki??) albo
      ignorujecie albo traktujecie jako wyjatek od reguly.
      Prawda jest natomaist taka, ze prblomem tkwi w waszych mozgach i to z nimi
      musicie zrobic porzadek.
      Zas co do psolecznej niekaceptacji puszystosci - to jak zauwazyla e155 celuja w
      tym kobiety.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka